Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3162 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki,senai ir besilankiau bet man labai reikia pagalbos nusipirkau vakar kompą t.y HP 15-R215NA,ir susidūriau su problema parsisiunčiu driverius o pvž tokie žaidimai kaip csgo vistiek lagina mėginau chipset driverius kažkokius siūst daug ką mėginau realiai.. Pačio pc specifikacija : Intel Core I5 5200U, INTEL HD5500 GRAPHICS(su ja man ir kyla problemos) ir 8GB ram,nekreipkit dėmesio jei privėliau nesąmonių.. be miego aš truputį.. :D jei reikia ateikit į skype : arminas545 pamėginsiu paaiškint išsamiau.. visiems už atsakymus +R3P p.s per csgo nusistačiau xujoviausias grafikas ir vistiek lagina.. arba dropina fps.. pradžioj vpš neleisdavo driveriu jokiu rašyt kol win updeito nepadariau.

Redaguota , nario Arminas_Drift

duxJLid.gif

(redaguota)

kiek ghz?

jei mažai ghz pvz 1,9 tai ir lagins daryk low grafikas ir rezoliucija. o jei daugiau tada perrašyk windowsus kišk naujus draiverius.

Nelabai suprantat, kaip yra render'inamos grafikos ir kaip veikia procesorius.

Autoriau, pats kaltas, kad pasirinkai laptopą su integruota vaizdo plokšte ir dar už tokią kainą. Aš savąjį Lenovo Z50-70 nusipirkau už tą pačią kainą, o gavau su panašiu Intel i5 ULV ir su GeForce 840M, kuri yra ITIN galingesnė už Intel HD. Jei yra sudiegtos vaizdo plokštės tvarkyklės ir vi vien stringa, greičiausiai nieko nepadarysi.

Redaguota , nario Tautedorus

2.2ghz ir dar turbinta man rods pas mane. Suprantat kad yra pilna video kaip su šitu pc gta v,battlefield 4 veža.. tokie ir komentatoriai.. ;D
p.s disko nedavė..

man vakar iš lempos pačiam žaidime 200 fpso buvo.. ir pyst dropina.. jau vakar vienas žmogus per team viewerį bandė žėt sakė čia jau reikia kad rimtesni pasižėtų tą pc..

baisiai grybą pjaunat krč.. :D
prieš tai bšk pasiskaitykit prieš kažką rašydami,o dar tas kur su 60 fps tai vpš prajuokino ;D

duxJLid.gif

(redaguota)

Tu durnas ar kas tau? Kai nusipirkau nauja PC ir pasijungiau laida, kuris i motinine eina, ir veike integruota plokste, na ne apie tai kalba, o apie tai, jog su integruota sampa ant faking 50fps vos vilko, tai ka kalbet apie tavo loptopa?

Redaguota , nario fossen.

5ee310423fd782e129e20c1a4337076c593.png

GIGABYTE GTX1060 6GB / i5 6500 / ASUS H110M-K / 8GB 2400Mhz / 240GB SSD / 1TB HDD

(redaguota)

2.2ghz ir dar turbinta man rods pas mane. Suprantat kad yra pilna video kaip su šitu pc gta v,battlefield 4 veža.. tokie ir komentatoriai.. ;D

p.s disko nedavė..

man vakar iš lempos pačiam žaidime 200 fpso buvo.. ir pyst dropina.. jau vakar vienas žmogus per team viewerį bandė žėt sakė čia jau reikia kad rimtesni pasižėtų tą pc..

baisiai grybą pjaunat krč.. :D

prieš tai bšk pasiskaitykit prieš kažką rašydami,o dar tas kur su 60 fps tai vpš prajuokino ;D

matau tu tiki labai visais benchmark kuriuos pamatai youtubeje... cia taspats kaip gtx 970 raso gamintojo puslapyje yra 4gb vram o istiesu 3.5 XD

panasus dalykas ir su ta 6gb vram vapor-x tri-x ausinimo HD 7990 modeliu. pagaminta taip seniai kad netgi nebuvo galimybes niekaip tu 6gb vram isnaudot. factureriu triukas prastumti modeli, kaip 7970 tik siektiek spartesne-labiau panasi i gtx 980. 7970 kaista kone 20% maziau nei 7990 o tu jos 3gb vram per akis. beto jei nebutu taip anksti isleide gtx 1060 su rx 480 speju ta gpu visdar beatintu dauguma r9 radeon serijos gpu(ant fhd ir 2560x1440 rezolucijos).

Redaguota , nario sk4444sk123

Chestnuts please

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3162 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...