Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3154 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Tiesiog atsibodo veltui švaistyti laiką žmogui ir viską užbaigė be kelio atgal ;) ir manau pinigų tikrai nebemes į balą. Susivokė pacanas ;)

Na kokiam lygi buvo jis pinigai jam tik eidavo ir nereikejo nieko svaistyti. O del bano tai buvo laiko klausimas, nes paskutiniuose 10 matchu visada pirmas sededavo ir visalaika buvo axujeni timingai, su awp isvis patyliu. Krc jasnas jibanutas tiesiog geda padare lietuvai kaip ir preiti buxalai su savo vacais

https://gyazo.com/dae0d0cec9e8f84b2f8485e7149b3c3a

Redaguota , nario Dykone

tumblr_n8nxgg6u6w1sodo64o1_250.gif

Catched :) ech Lietuviai Lietuviai, nepirma karta pasigauna europos scenoje ^^

Ką tu komentuoji vargdieni susmukęs, pats esi su VAC banu, o kitus žemini, galvoji, kad tu čia įtaką darai? Pradedam nuo savęs, o tada pereiname ant kitų su žargonais ir frazėm, ačiū ir sėkmės. VAC pats gi esi gavęs ir šito nepaslėpsi tikrai tikrai ;)

(redaguota)

Ką tu komentuoji vargdieni susmukęs, pats esi su VAC banu, o kitus žemini, galvoji, kad tu čia įtaką darai? Pradedam nuo savęs, o tada pereiname ant kitų su žargonais ir frazėm, ačiū ir sėkmės. VAC pats gi esi gavęs ir šito nepaslėpsi tikrai tikrai ;)

Na jeigu tave taip jaudina, tai noriu priminti, jog pats zinai del ko tas VAC banas ant seno acc. As su cheatais nezaidziau asmeniskai, o naudojau tai tam, kad serverius administruot. Ai bet jo, vaikas gi geriau "atskiria" kur naudojimas turnyruose ir siaip zaidime, o kur tam, kad kaip tik cheaterius sugaudyt ;) Nezinai ka protingo pasakyt, geriau isvis nekomentuok, nes pats sakei, kad neidomus as tau. Adios

P.S Tu cia prisijungi kad man atrasyt oO po puse metu, nu ir aktyvumas baisus

Redaguota , nario InoX

Gal kas jau matė, gal ir nematė LT komandai atstovavęs žaidėjas meesHa gavo VAC ban. :/

Proof: http://steamcommunity.com/id/meesHaCS/

žmogus net adresą pasikeitė :D

4.000 valandų, bet tik 2.000 žaidime.. :Dhttp://csgo-stats.com/deivis88,76561198017411365/ nematau aš pas jį nieko ypatingo

ir dar trade ban gali gauti https://steamrep.com/profiles/76561198017411365 :D

Na jeigu tave taip jaudina, tai noriu priminti, jog pats zinai del ko tas VAC banas ant seno acc. As su cheatais nezaidziau asmeniskai, o naudojau tai tam, kad serverius administruot. Ai bet jo, vaikas gi geriau "atskiria" kur naudojimas turnyruose ir siaip zaidime, o kur tam, kad kaip tik cheaterius sugaudyt ;) Nezinai ka protingo pasakyt, geriau isvis nekomentuok, nes pats sakei, kad neidomus as tau. Adios

P.S Tu cia prisijungi kad man atrasyt oO po puse metu, nu ir aktyvumas baisus

Ką aš tau galiu pasakyt, vienas paprastas dalykas, parašyk PM, duodu adresiuką ir lankymo valandas, pažiūrėsim kuris čia bus vaikas ;) GL HF. O VAC banas kad ir koks bus, jis liks VAC'u

(redaguota)

Ką aš tau galiu pasakyt, vienas paprastas dalykas, parašyk PM, duodu adresiuką ir lankymo valandas, pažiūrėsim kuris čia bus vaikas ;) GL HF. O VAC banas kad ir koks bus, jis liks VAC'u

Nuosirdziai linkiu pisti n**, su savo "lankymo valandom", nes man asmeniskai nera tolko kazkur vaziuoti pas kazka, kuris net per laida nesugeba suprasti elementariu dalyku. Eiline lietuviska siuksle esi, tai tiesiog neberasyk. Ir jeigu dar nedaeina, turint 18+ metu, tai skirtumas tarp gaudymo cheateriu ir tarp losimo europietiskam turnyre YRA :)

Redaguota , nario InoX
(redaguota)

žmogus net adresą pasikeitė :D

4.000 valandų, bet tik 2.000 žaidime.. :Dhttp://csgo-stats.com/deivis88,76561198017411365/ nematau aš pas jį nieko ypatingo

ir dar trade ban gali gauti https://steamrep.com/profiles/76561198017411365 :D

Bot killai nesiskaito ir nėra įskaičiuojami, o čia niekam nėra paslaptis, kad aukšto lygio žaidėjai mėgsta leisti ilgas valandas treniruotėms tokiuose mapuose kaip aim botz, fast reflex ar private aim dm su botais.

Nuosirdziai linkiu pisti n**, su savo "lankymo valandom", nes man asmeniskai nera tolko kazkur vaziuoti pas kazka, kuris net per laida nesugeba suprasti elementariu dalyku. Eiline lietuviska siuksle esi, tai tiesiog neberasyk. Ir jeigu dar nedaeina, turint 18+ metu, tai skirtumas tarp gaudymo cheateriu ir tarp losimo europietiskam turnyre YRA :)

Būdamas maišytas Ruskis ir Lietuvis, nedrįsčiau kažko vadinti "Eiline lietuviska siuksle", nes iš dalies pats toks esi.

P.S nuo tavo -R3P, tavo atsakas nepasirodys protingesnis ir brandesnis.

Redaguota , nario Spefix

YpIX4xG.jpg

Jau tau Spefix papasakojo situaciją aš tik dar kartą pasikartosiu adreso į PM parašyk, duosiu, galėsi užsukt. Pakalbėsi, pasėdėsim. Ir BTW geriau būsiu lietuviška šiukšle, nei maišytas japas. 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3154 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...