Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3137 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Pradėk žaist sarge, pažaisk keleta dienu jei patiks pasiimk VIP'a. Po kurio nors laiko kaip igausi patirties serveryje gali imtis Versla uz Valiuta, aisku gali imtis ir už serverio pinigus bet nepatariu imt limonu už kredus. Is pradziu patariu istot i koki kluba bet tik kaip gausi XP, Galesi kad ir i sudinus is pradziu jungtis bet kad butu Veiksmu ir gautum Klubiecio XP. Gaves didesni kieki klubiecio XP gali jau stot i rimtesnius klubus bet jei aisku tave priims... Jei atsibos klubai ar noresi kasko kito negu klubu - dalyvauk DARBU atrankose... Butent lauk atranku i ta darba i kuri labiausiai noretum, bet pries tai tinkamai pasiruosk

Užšaldykit vartotoja 3mėnesiam

Neapsimoka iš viso žaisti samp ne tik sarg bet ir visur. Tu vadini tai "investavimu"? Čia joks investavimas, nebent tu investavimą vadini pinigų kišimą į kažkieno kišenę dėl to kad praleistum daug laiko prie žaidimo, kuris tau materialiai nieko visiškai neduos. Aišku tau spręst bet aš kaip žmogus kas dieną žaidęs samp 2 metus ir dabar baigęs tą daryti galiu pasakyt kad 2 metų savo laiko man gaila.

c3e7e3f946aef31f45c0b5c34f8a6b40887.png

Sarg'e tikrai neapsimoka, ten visi jau pasikėlę ant šaibų, o tos šaibos ten beveik nieko nebereiškia, su 40 m, nenusipirktum normalaus namo, verslo tai reiktų daug valiutos turėti, na žodžiu sarg'e yra visokių vaikų kurie doneitina, ir senbūvių kurie jau isitvirtinę lošia po 3-4 ar 2 metus tenais. Eik geriau į kokį greenside.lt (ne reklama) arba palauk kol zavasko projektas atsidarys - LibertyCity.lt ( ne reklama) tikrai daug žadantis projektas.

http://GeaLMC.lt/ - Minecraft projektas!

Dauguma prajuokino su savo tais komentarais "sa-mp'as miręs" ir panašiai. Realiai ten prasimušti ant limonų nėra sunku jei žinosi kur dėti pinigus manau prasisuksi ,bet jei žadi su tuo 40 milijonų stumti dura tai geriau ir nepradėk jei nieko daugiau limonų kalimo neketini veikti  realiai neįsijausi į žaidimą kas ir yra svarbiausia jei gaudysi kiekviena centą  mesi viska po keletos savaičių ar mėnesių.

Ką aš tau galiu pasiūlyti. Tai susiimk ties mokslais ir mokinkis, eik į lauką, o ne kiaurą dieną sėsk prie to kompo.

O kas sakė, kad Jis sėdi kiaurą dieną prie kompiuterio? Tu mat labai pasikėlęs, ir viską sprendi pagal save, tad žinomas esi, pats kaip, kad per projektus vaikščiojiai, pats prie to samp sedėjai kiauras dienas ir viskas veltuj nuėjo :) jau geriau pažaisti mėnesius kelis, nei pradėti kurti projektą, o paskui iš jo nieko neišgauti.

O kas sakė, kad Jis sėdi kiaurą dieną prie kompiuterio? Tu mat labai pasikėlęs, ir viską sprendi pagal save, tad žinomas esi, pats kaip, kad per projektus vaikščiojiai, pats prie to samp sedėjai kiauras dienas ir viskas veltuj nuėjo :) jau geriau pažaisti mėnesius kelis, nei pradėti kurti projektą, o paskui iš jo nieko neišgauti.

Čia gali gautis labai didelė diskusija, kuri nueis kur ? atsakysiu pats - NIEKUR !

Kodėl dabar reikia man priminti kas buvo seniau ir ką aš dariau blogai, aš iš projektų niekada nesiekiau pelno, visada norėjau užtikrinti žaidėjams gerą žaidimą, pasikartosiu, jog niekad neprašiau pinigų už darbą, nors nuo manęs priklausydavo, kiek projektas gaus pelno, nes savaime aišku, jeigu nebus žaidėjų tai pat nebus ir pelno. 

Niekada nekūriau projekto pats, o eidavau į kitus, atsakymas labai lengvas - NESUGEBĖČIAU. 

Visą vasara nebuvau prisėdęs prie kompiuterio ir jokių žaidimų nežaidžiau, retas atvėjis, jog būčiau įsijungęs kompiuteri, per tuos 3 mėnesius gal 5 kartus, čia daugiausiai. Visą vasara pradirbau ir neradau tam laiko ir aplamai nebedomino visokie žaidimai.

Jau 4-5mėn, kai su SA:MP neturiu nieko bendro ir tuo neužsiimu, nesakau, jog pasitraukiu galutinai, tačiau laikas parodys, kaip cia bus.

✉ Email; [email protected]

Čia gali gautis labai didelė diskusija, kuri nueis kur ? atsakysiu pats - NIEKUR !

Kodėl dabar reikia man priminti kas buvo seniau ir ką aš dariau blogai, aš iš projektų niekada nesiekiau pelno, visada norėjau užtikrinti žaidėjams gerą žaidimą, pasikartosiu, jog niekad neprašiau pinigų už darbą, nors nuo manęs priklausydavo, kiek projektas gaus pelno, nes savaime aišku, jeigu nebus žaidėjų tai pat nebus ir pelno. 

Niekada nekūriau projekto pats, o eidavau į kitus, atsakymas labai lengvas - NESUGEBĖČIAU. 

Visą vasara nebuvau prisėdęs prie kompiuterio ir jokių žaidimų nežaidžiau, retas atvėjis, jog būčiau įsijungęs kompiuteri, per tuos 3 mėnesius gal 5 kartus, čia daugiausiai. Visą vasara pradirbau ir neradau tam laiko ir aplamai nebedomino visokie žaidimai.

Jau 4-5mėn, kai su SA:MP neturiu nieko bendro ir tuo neužsiimu, nesakau, jog pasitraukiu galutinai, tačiau laikas parodys, kaip cia bus.

aš nesakiau, kad esi kūręs, sakau vaikščiojai per projektus, na juos keitei kaip kojines :D aš apie dabar nekalbu, kalbu kas buvo, o kai buvo, tai tikrai tapai tokia kaip ir žvaigždė kuri vaikšto per projektus. 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3137 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...