Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3136 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, šiuo metu turiu nemažai laisvo laiko, tad nusprendžiau ateiti į samp. Kaip matote , ieškau samp projekto, visą kitą informacija sužinosite apačioje. Taip, aš norėjau kurti savo projektą, tačiau viską apgalvojęs, aš apsisprendžiau, kad galbūt geriau tai net nepradėti. Nusprendžiau ieškoti projekto, kuriame galėčiau apsistoti. Beje, nepaminėjau, samp pasaulyje esu žinomas kaip Kenneth_Black. Projektai kuriuose buvau: country-life.lt - įkurėjas, ap-life.lt ir dar keli.

Projekto ieškau kaip bendrasavininkas, pagalbininkas . Nesvarbu, ar projektas jau startavęs,ar dar tik ruošiamas.

Ko aš reikalauju iš projekto?

• Būtina LT domenas.

• Darbšti administracija, turinti motyvacijos.

• Turėti unikalų dizainą bei modifikaciją. 

• Jei forumas/serveris startavę, turi būti  aktyvumas.

Ką atliksiu projekte?

Galiu atlikti grafikos darbus. Neesu profesionalas, bet truputį sugebu.

Projektui galiu suteikti reklamą.

Galiu padėti su script. Šioje srityje esu dar naujokas, bet po truputį įsivažiuoju.

Galiu padėti prižiūrėti forumą,žaidėjus.

Galiu padėti finansiškai . 

KONTAKTAI: SKYPE: WALKER.R7

Redaguota , nario Eligijus' .

0086f3fb32466879648f3c26717fb965375.png

Rekomendacija ir nuo manęs. Teko pabendrauti ir bendrų reikalų turėti, tad galiu pasakyti jog savo darbą išmano. Jo darbai tikrai gražūs ir itin kruopštūs.

Gal kada ir atsiras projektėlis,kuris tave paims. Aš nekritikuoju tavęs,bet kalbu ir apie kai kuriuos kitus žmonęs,taip pat ir apie tave. Ką nors mokant,tai tuoj visi veržiasi į savininkus,pagalbininkus. Nebūtu smagiau,nueiti į koki patikusi projektą ir ten siekti tikslu? Kažkaip visi nori,kad viskas būtu padėta ant lėkštutės.. Anyway sėkmės tau. :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3136 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...