Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

vLRG.lt kurtas dizainas! ( neužbaigtas )

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3130 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Nežinau ar tau dabar moralą atskaityti ar vėliau, kad pateiki savo "dizainų" likučius, kurių dar nesulipdei. Koks tikslas? Nori pasijusti geriau ir pamatyti bereikšmius komentarus kaip "oho kaip gražu". Nusivyliau šįkart tavimi.

Rytoj įkelsiu atsisiuntimo nuoroda, kas norės, galės užsibaigti, nereikalingas man jis, todėl ir dalinuosi, o dėl nuo nuomonių, man tik kritiką prie širdies.

Redaguota , nario Juan Yang \/
(redaguota)

Rytoj įkelsiu atsisiuntimo nuoroda, kas norės, galės užsibaigti, nereikalingas man jis, todėl ir dalinuosi, o dėl nuo nuomonių, man tik kritiką prie širdies.

Nevertas tu tos kritikos, kai nesugebi pats įdėti darbo. Kiti žmonės irgi nesistengs jeigu tu neįrodysi, kad dėl tavęs verta stengtis.

Nors ir prirašyčiau 500 žodžių kritikos vis tiek daugiau negu pusės tu nesuprastum arba nepritaikytum savo kūryboje su tokiu požiūriu.

Redaguota , nario Rin
(redaguota)

Nevertas tu tos kritikos, kai nesugebi pats įdėti darbo. Kiti žmonės irgi nesistengs jeigu tu neįrodysi, kad dėl tavęs verta stengtis.

Nors ir prirašyčiau 500 žodžių kritikos vis tiek daugiau negu pusės tu nesuprastum arba nepritaikytum savo kūryboje su tokiu požiūriu.

[MODERATED] man, ką tu manai apie mane ir apie mano darbą,pakomentavai, užtenka, užketėjas nuomonių išsakinėtojas atsirado. Gl

Redaguota , nario Tautedorus
(redaguota)

Rodo nebaigtus darbus nes po to galės į neigiamą komentarą atsišauti, kad čia dar nebaigtas/nesutvarkytas :D

Paspaudi -reputacija ir išeini, man ir taip tinka, nuomones ir bereikšmiai komentarai mane ne visi domina

Kas norės įsigyti šį dizainą, galėsiu jį užbaigti, nes šį darbą dariau ne dabartiniam savininkui, o Andriuj ir bla blallala žlugo t.t. Todėl liko nesutvarkytas

Redaguota , nario Juan Yang \/

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3130 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...