Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3132 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Tenka kartais panaudoti man šitą parduotuve (smulkmenas perku jeigu skubiai reikia iš Lietuvos): https://www.directvapor.com , bet manau, kad nelabai apsimokės pirkti tau iš čia, jeigu tik sau pirksi vieną modą, kadangi pristatymas apie ~35€ ;x Dar galima rasti alike normalių modų.

Tenka kartais panaudoti man šitą parduotuve (smulkmenas perku jeigu skubiai reikia iš Lietuvos): https://www.directvapor.com , bet manau, kad nelabai apsimokės pirkti tau iš čia, jeigu tik sau pirksi vieną modą, kadangi pristatymas apie ~35€ ;x Dar galima rasti alike normalių modų.

Dėkui, kad bent siūlai.

Žmonės naujus pardavinėja. Parašyk grupėje už kiek perki, ko nori ir vsio.

Nueik i fb grupę vapenation, rasi visko ko tik nori. :}

Nenoriu būt apgautas.

giphy.gif

Yra FB grupėse kas susija su el cigaretėm daugybė žmonių, kurie pardavinėja dar neišpakuotus, visiškai naujus modus, vienas mano pažįstamas per Snapchat'ą ant my story video deda ir dauguma kas pamato ir nusiperka, jei nenori būt apgautas pirk iš rankų į rankas, jei bijai kad iš už kampo paskui chebra kokia atbėgs, draugą pasikviesk ir viskas, esu pirkęs modus ir pr fb, ir iš ebay, ir iš parduotuvių, niekad nebuvau apgautas. 

Ką žinau pvz man labiau apsimoka iš žmoniu, nes kai nueinu į sex shop'a , net į kainas negaliu pažėt , dvigubai brangesnį..

Aš kalbu apie kokį ecodūmą, į sex shop'ą tik kokių skysčių nueisiu nusipirkti.

Yra FB grupėse kas susija su el cigaretėm daugybė žmonių, kurie pardavinėja dar neišpakuotus, visiškai naujus modus, vienas mano pažįstamas per Snapchat'ą ant my story video deda ir dauguma kas pamato ir nusiperka, jei nenori būt apgautas pirk iš rankų į rankas, jei bijai kad iš už kampo paskui chebra kokia atbėgs, draugą pasikviesk ir viskas, esu pirkęs modus ir pr fb, ir iš ebay, ir iš parduotuvių, niekad nebuvau apgautas. 

Kai pirkai iš Ebay, muito nebuvo ir iki kokios sumos pirkai?

giphy.gif

fasttech.com šeip, jokių muitu ar dar ko :D po vape bano pats 3 kartus pirkau ,suma sieke 45-60 dolcu.

o šeip fb grupėsi patarčiau, yra daug patikimų asmenų, tik prieš pirkdamas paklausk grupėje patikimas ar ne. arba jeigu ką numesk man į pm iš ko perki, pasakysiu patikimas ar ne :D daug reikalų turėjes, daug matęs tai pasakysiu kas kaip :D

Aš kalbu apie kokį ecodūmą, į sex shop'ą tik kokių skysčių nueisiu nusipirkti.

Kai pirkai iš Ebay, muito nebuvo ir iki kokios sumos pirkai?

Muito jokio nebuvo, pirkau iStick'ą 30 watų, mokėjau berods 20 eurų. O va priminė gerą tinklapį Denaras, Fasttech.com, esu pirkęs ten Nemesis mod'ą ir šiaip aksesuarus elektroninėms cigaretėms, mokėjau centus, atsiuntė greičiau nei per savaitę ir taipogi nebuvo jokio muito. 

fasttech.com šeip, jokių muitu ar dar ko :D po vape bano pats 3 kartus pirkau ,suma sieke 45-60 dolcu.

o šeip fb grupėsi patarčiau, yra daug patikimų asmenų, tik prieš pirkdamas paklausk grupėje patikimas ar ne. arba jeigu ką numesk man į pm iš ko perki, pasakysiu patikimas ar ne :D daug reikalų turėjes, daug matęs tai pasakysiu kas kaip :D

Muito jokio nebuvo, pirkau iStick'ą 30 watų, mokėjau berods 20 eurų. O va priminė gerą tinklapį Denaras, Fasttech.com, esu pirkęs ten Nemesis mod'ą ir šiaip aksesuarus elektroninėms cigaretėms, mokėjau centus, atsiuntė greičiau nei per savaitę ir taipogi nebuvo jokio muito. 

Dėkui jums labai, nuraminot!

giphy.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3132 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...