Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3115 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Teksto šriftą bandyk keisti, outer glowas netinka, nežinau ar būtinas tas www., bet manau be jo gražiau atrodytų, ir jeigu darai 3d, per didelis šiuo atveju storumas teksto, tas 3d storis ta prasme, ir pakeisk spalvą sienelių teksto tų 3d, bandyk ieškot spalvos kuri būtų ne per daug išsišokanti, ir neperdaug prilimpanti prie fono spalvos, čia mano skoniu būtų, nežinau kiekvienam skirtingai atrodo, kažkam ir dabartinis variantas aišku patinka, čia skonio reikalas realiai.

(redaguota)

Nu nieko gero nematau aš čia. Paveiksliukas ištampytas, outer glow'as irgi nelabai atrodo. Jeigu darai parašą, tai patariu susirasti, pvž 1920x1080 rezoliucijos paveiksliuką ir jį sumažinti iki kiek tau reikia parašui naudojant ctrl + t ir laikant shift'ą paėmus už kampiučio mažinant.
​Pasižiūrėk kitų gfx'erių darbus ir palygink su savo, suprasi kodėl tavo darbas atrodo nekažką.
​Siūlyčiau paieškoti internete photoshop sig'ų pamokų, pvž imagination.lt tinklapyje ( NE REKLAMA ), nors jis ir nelabai lankomas, tačiau nemažai neblogų pamokų išlikę. Youtube taipogi yra pilnas įvairių su photoshop susijusių pamokų, pvž Casual Savage. Link'as į Casual Savage youtube kanalą - https://www.youtube.com/casualsavage

Redaguota , nario MrGytis

Su SUPERGAMES.lt nuo 2012 m. Vasario 15 d.

Nu nieko gero nematau aš čia. Paveiksliukas ištampytas, outer glow'as irgi nelabai atrodo. Jeigu darai parašą, tai patariu susirasti, pvž 1920x1080 rezoliucijos paveiksliuką ir jį sumažinti iki kiek tau reikia parašui naudojant ctrl + t ir laikant shift'ą paėmus už kampiučio mažinant.

​Pasižiūrėk kitų gfx'erių darbus ir palygink su savo, suprasi kodėl tavo darbas atrodo nekažką.

​Siūlyčiau paieškoti internete photoshop sig'ų pamokų, pvž imagination.lt tinklapyje ( NE REKLAMA ), nors jis ir nelabai lankomas, tačiau nemažai neblogų pamokų išlikę. Youtube taipogi yra pilnas įvairių su photoshop susijusių pamokų, pvž Casual Savage. Link'as į Casual Savage youtube kanalą - https://www.youtube.com/casualsavage

Susirasti geros raiškos paveikslėlį ir jį mažinti? :DDD Nuo to pikseliai nepasidarys mažesni ir jis geriau neatrodys. Užtenka, kad nuotrauka būtų vos šiek tiek didesnė nei darbo dydis.

Imagination forumas senai jau miręs, o mokytis iš 2009-ųjų pamokų nėra ko.

Geriausias būdas tobulėti - analizuoti kitų darbus. Svarbiausia įgusti kritiškai žiūrėti į savo ir kitų darbus, tada pačiam bus lengviau nuspręsti, ko darbe trūksta.

dribbble-ball-dnld-35eba27acd4710f90ea9aa7ad8037fbb19ad997078531844fd34456b4c6551e4.png 

Susirasti geros raiškos paveikslėlį ir jį mažinti? :DDD Nuo to pikseliai nepasidarys mažesni ir jis geriau neatrodys. Užtenka, kad nuotrauka būtų vos šiek tiek didesnė nei darbo dydis.

Geriausias būdas tobulėti - analizuoti kitų darbus. Svarbiausia įgusti kritiškai žiūrėti į savo ir kitų darbus, tada pačiam bus lengviau nuspręsti, ko darbe trūksta.

Tai aš neturėjau omenyje, jog būtinai FULL HD, tik kaip pavyzdį daviau 1920x1080, aišku galima ir kitų rezoliucijų naudoti paveiksliukus. O dėl imagination, tai manau, jog, kad ir 2009 metų forumas, tačiau kaip naujokui pagrindams pramokt užtektų, nes ten dar pamokų yra ir neblogų. :) Kaip sakoma hateriai visada ras prie ko prisikabinti. PEACE :)

Su SUPERGAMES.lt nuo 2012 m. Vasario 15 d.

(redaguota)

Is 2009 pamoku galima mokytis tik principo kaip deliojami efektai, ir kokios manipuliacijos yra pritaikomos, principas isliko iki pat dabar, tik photoshop'o galimybes padidejo, bet ir tai nepamaisys tikrai, ten tukstanciai geru ir idomiu pamoku, kurie padeda perprasti photoshop ivairoves galimybes. O analizavimas greiciau paciam Dizaino piesimui, ka matyt nelabai istudijaves esi dar, bet supratimas teisingas

Redaguota , nario Svetlakov13

Is 2009 pamoku galima mokytis tik principo kaip deliojami efektai, ir kokios manipuliacijos yra pritaikomos, principas isliko iki pat dabar, tik photoshop'o galimybes padidejo, bet ir tai nepamaisys tikrai, ten tukstanciai geru ir idomiu pamoku, kurie padeda perprasti photoshop ivairoves galimybes. O analizavimas greiciau paciam Dizaino piesimui, ka matyt nelabai istudijaves esi dar, bet supratimas teisingas

Aš manau, kad neverta žiūrėti daugiau nei penkmečio senumo pamokų, kai dabar yra didesnis pasirinkimas kokybiškesnių pamokų, iš kurių galima tikrai daugiau išmokti. 

Taip, aš dar mokausi, niekur ir nesakiau, kad visą dizaino teoriją esu išstudijavęs, toli gražu visiems esantiems čia dar iki to. O analizavimas tikrai ne tik piešiant dizainus naudingas.

dribbble-ball-dnld-35eba27acd4710f90ea9aa7ad8037fbb19ad997078531844fd34456b4c6551e4.png 

(redaguota)

Aš manau, kad neverta žiūrėti daugiau nei penkmečio senumo pamokų, kai dabar yra didesnis pasirinkimas kokybiškesnių pamokų, iš kurių galima tikrai daugiau išmokti. 

Taip, aš dar mokausi, niekur ir nesakiau, kad visą dizaino teoriją esu išstudijavęs, toli gražu visiems esantiems čia dar iki to. O analizavimas tikrai ne tik piešiant dizainus naudingas.

Pamokos neturi amziaus, amziu turi tik tai kokiu stiliu jie moko tave piest, arba koki software senumo jie naudoja, bet ir taip visiem p.x kuriems idomi tik pati pamokos ideja, kad peprast manipuliacijos principa.

Redaguota , nario Svetlakov13

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3115 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...