Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3080 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Nu, tai kaip iš temos pavadinimo supratot, ieškom narių į  csgo komandą. Ši komanda bus skirta pradžiai rango pasikėlimui, o poto žiūrėsim. Nu tai netempiant laiko pradedam.

1. Komandos pavadinimas: Team Energetic

2. Komandos nariai: 

def -  [ MG2. ]

NGB -  [ MG1 ]

LeX -  [ MGE ]

FaiT|-| -  [ MG1 ]

DoubleG -  [ MG1 ]

3.  Pradžioje su jumis bus sužaista 1 competitive žaidimas. Poto mes atsirinksime, ar jūs pridėti į komandą, ar ne.

4. Pakviečiate į steamą ir parašote į PM: rank , rolė . [ Pakviečiat į abu steamus ]

1. https://steamcommunity.com/id/officialngb/

2. https://steamcommunity.com/id/officialdef/

5. minimum: GN3, maximum MGE , 

Redaguota , nario cLoudwOw

Opa

Ką jūs čia norite kurti? Draugelių burį ar normalią komandą? Jaunuoliai, pagalvokite ar jums reikia to viso apsikorvimo ties "komanda" ? Juolabiau jog komandą įsivaizduoju kiek kitaip, bei dauguma jų isivaizduoja kiek kitaip,iš tavo komandos sudeties matau jog vienas iš jų SMURF - kaip galvojate tai veda prie gero? Kai žaisdami competitiva vieni čipsus traškins kol kitas išžudys visus ? ;) Susitelkit ties savo rankais bei kilkit su jais! Užmirškit žodį - komanda, nes jūs dar jai per jauni(nešneku apie amžių - šneku apie ranką). Kelkites, bei dėja - pastebėjimas, norėdami susirasti gerą komandą, bei žaidėjų naudokites ne tik lietuviškais forumais, bet taipogi užeik i faceit/esea kur susirasi bendraminčių,sekmės kylant - jokiu atvėju nenoriu jums kenkti, ar numušti motyvacijos, bet pagalvokit pas save :) 

Jeigu nors vienas sakinys tave įžeidė, parašyk man į PM ištrinsiu.

Mano YouTube kanalas : https://www.youtube.com/c/heroesmusic

Tarpininkavimo paslaugos/ taipogi parduodu CSGO steamus.

SAUGOKITĖS MANO IMPOSTERIŲ,parašykite į a.ž prieš pirkdami.

Ką jūs čia norite kurti? Draugelių burį ar normalią komandą? Jaunuoliai, pagalvokite ar jums reikia to viso apsikorvimo ties "komanda" ? Juolabiau jog komandą įsivaizduoju kiek kitaip, bei dauguma jų isivaizduoja kiek kitaip,iš tavo komandos sudeties matau jog vienas iš jų SMURF - kaip galvojate tai veda prie gero? Kai žaisdami competitiva vieni čipsus traškins kol kitas išžudys visus ? ;) Susitelkit ties savo rankais bei kilkit su jais! Užmirškit žodį - komanda, nes jūs dar jai per jauni(nešneku apie amžių - šneku apie ranką). Kelkites, bei dėja - pastebėjimas, norėdami susirasti gerą komandą, bei žaidėjų naudokites ne tik lietuviškais forumais, bet taipogi užeik i faceit/esea kur susirasi bendraminčių,sekmės kylant - jokiu atvėju nenoriu jums kenkti, ar numušti motyvacijos, bet pagalvokit pas save :)

Nu tai matai, aš tiesiog sukūriau, nes nėra labai daug draugų kurie lošia csgo, o šiuo metu vien rusai papuola, tai dėl to ir sukūriau. Bei ačiū už paaiškinimą :D

Nu, tai kaip iš temos pavadinimo supratot, ieškom narių į  csgo komandą. Ši komanda bus skirta pradžiai rango pasikėlimui, o poto žiūrėsim. Nu tai netempiant laiko pradedam.

1. Komandos pavadinimas: Team Energetic

2. Komandos nariai: 

def -  [ MG2. ]

NGB -  [ GN3, main MGE ]

LeX -  [ MGE ]

FaiT|-| -  [ MG1 ]

.... -  

3.  Pradžioje su jumis bus sužaista 1 competitive žaidimas. Poto mes atsirinksime, ar jūs pridėti į komandą, ar ne.

4. Pakviečiate į steamą ir parašote į PM: rank , rolė . [ Pakviečiat į abu steamus ]

1. https://steamcommunity.com/id/officialngb/

2. https://steamcommunity.com/id/officialdef/

5. minimum: GN3, maximum MGE , 

Opa

• Parašė po 4 savaičių...

Kas tu toks, kad jiems pistum protą, nuo to viskas ir prasideda. Aš tai pavyzdžiui turiu komandą su kuria einam palošt mm/faceit tik tam, kad atsipalaiduot gryžus namo :D Per daug jūs čia sukat galva su savo cs go karierom. Mano nuomone geriausia apsimoka kurt komanda kai yra 2000h+ :D

Pradžioje su jumis bus sužaista 1 competitive žaidimas. Poto mes atsirinksime, ar jūs pridėti į komandą, ar ne.

atsirinksit tą katras bus top frageris ;DDDD.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3080 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...