Peršokti į turinį
Su šv. Velykomis! 🐣 🐇 Linkėjimai nuo SuperGames.lt komandos! ×
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3086 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Nesunkius darbus atlieku už ačiū! :)

Sveiki, teikiu WEB aplikacijų ir tinklalapių kūrimo paslaugas už priimtiną kainą ir konsultuoju įvairiais klausimais apie WEB technologijas.

Apie mane:

Esu Lukas ir WEB programavimą pradėjau nuo HTML ir CSS , bet įdomiausia man buvo programavimas PHP kalba, nes ji turiu be galo daug funkcijų, pritaikymų ir pan.

Esu ne kartą kūręs sąskaitos papildymo WEB aplikaciją integruojant Paysera (bankai ir sms žinutės), pritaikiau svetainei "responsive" dizainą (nors tai nėra viena iš mano mėgstamiausių užduočių :)), buvau sukūręs tokią WEB aplikaciją, jog žmogus išsiunčia sms žinutę, jos detalės įrašomos į MySQL duomenų bazę, iš kurios duomenys atvaizduojami interneto svetainėje, tačiau prieš tai mano klientas turėdavo patvirtinti ją gavęs nuorodą ir žinutės tekstą į nurodytą el. paštą (dėl netinkamo turinio). Neseniai sukūriau paprastą aukcioną, kuriame žaidėjai stato aukštesnes sumas, jog laimėtų prizinį fondą (visų statymų sumą). Galiu garantuoti 100%, kad esu patikimas ir sąžiningas žmogus, kuriuo tikrai galite pasitikėti :)

Darbų pavyzdžiai:
Ką moku?:
  • HTML & CSS & JavaScript & JQuery žinios
  • PHP kalbos žinios
  • MySQL, PDO, MySQL Injection, XSS žinios
  • XAMPP, FTP, File Hosting žinios
  • WordPress, Joomla TVS žinios
Atsiskaitymas:
  • Bankinis pavedimas
  • Paysera (visi Lietuvos bankai, perlo terminalas, paypost, paštas) ir t.t.*
  • SMS žinutė (apie 50% didesnė suma)
  • Jeigu turite kitų pasiūlymų, susitarsime asmeniškai :)

Visi atsiskaitymo būdai: https://www.paysera.lt/kainos/imoku_surinkimas_internetu.html

Susisiekimas:

• El.Paštas: [email protected]<script data-cfhash='f9e31' type="text/javascript">/* */</script>

Jeigu turėsite papildomų klausimų, prašau rašykite ir į juos atsakysiu kaip galėdamas greičiau :)
Redaguota , nario Lukas ^.^
(redaguota)

Kadangi daugiau dirbu su PHP, tai dažniausiai darau patobulinimus iš techninės pusės (back-end) ir žmogus to nemato. Galiu įkelti kelis darbus, bet ten pritaikiau "responsive" dizainą, pats jo nekūriau.

Kodo pavyzdys:073f07268ae3416fa24626927c14e4aa.png

Neturiu daug pavyzdžių, bet galiu sukurti ir sudėtingesnes web aplikacijas, tiesiog susisiekite ir susitarsime.

Redaguota , nario Lukas ^.^

Kadangi daugiau dirbu su PHP, tai dažniausiai darau patobulinimus iš techninės pusės (back-end) ir žmogus to nemato. Galiu įkelti kelis darbus, bet ten pritaikiau "responsive" dizainą, pats jo nekūriau.

Neturiu daug pavyzdžių, bet galiu sukurti ir sudėtingesnes web aplikacijas, tiesiog susisiekite ir susitarsime.

Tai kam rašai, kad web aplikacijas kuri jei tik su BE dirbi?

kodas cancerinis. Tokio kodo net neimčiau taisyti.

graphic.png

(redaguota)

Ką tu čia nusišneki, aš kaip tik naudoju daug saugesnį variantą su PDO. Pirmiausia argumentuok kas blogai, o čia tik parašei ką sugebėtų bet kuris "programeris"..

Kodo rašymo stilius -> canceris.

PDO naudoja dabar kiekvienas "profas", tai nereikia čia girtis, kad naudoji "saugesnį variantą" nors net nieko nenusimanai security srityje.

Apie MVC esi girdėjęs? 

Aš tau galiu A4 formato tris lapus kritikos parašyti, bet kas iš to, visvien pasakysi man "aš už tave daugiau moku" or something like that. Anyways, vaikams tiks toks kodas ir jų šudprojekčiams. 

Redaguota , nario sancio_

graphic.png

Labai kietas matau security srityje ir rašymo stiliuje, arne? Nei tu žinai kiek aš nusimanau security srityje, nei ką. Security sritis labai plati, o čia tik gabalėlis kodo. Pats tik kalbi čia kiek kritikos gali prirašyti, tai rašyk, pirmyn. Rašymo stilius nepatinka? Mano rašymo stilius ne būtinai turi būti toks pat kaip tavo, aš kaip tik labiau žiūriu į tvarką, o ne kaip tu greičiausiai viską sumeti į vieną krūvą, svarbu, kad veikia. MVC žinau kas yra, yra ką? Galime čia ginčytis kiek nori, vis tiek matau, kad tu tik kalbi, bet akivaizdžių įrodymų kaip neturi, taip neturi.

Labai kietas matau security srityje ir rašymo stiliuje, arne? Nei tu žinai kiek aš nusimanau security srityje, nei ką. Security sritis labai plati, o čia tik gabalėlis kodo. Pats tik kalbi čia kiek kritikos gali prirašyti, tai rašyk, pirmyn. Rašymo stilius nepatinka? Mano rašymo stilius ne būtinai turi būti toks pat kaip tavo, aš kaip tik labiau žiūriu į tvarką, o ne kaip tu greičiausiai viską sumeti į vieną krūvą, svarbu, kad veikia. MVC žinau kas yra, yra ką? Galime čia ginčytis kiek nori, vis tiek matau, kad tu tik kalbi, bet akivaizdžių įrodymų kaip neturi, taip neturi.

yeah į vieną krūvą viska sumetu. Neturiu tau kažka įrodynėti, išsakiau savo mažą kritiką, o tu čia iškarto verki kaip paskutini boba. Nors greičiausiai ir esi koks nors 15-16metis. Chill, nebeatrašynesiu į šią temą nes nėra tolko kažka tau sakyti. GL darant vaikams užsakymus, bet su tokiu kodu toliau tau kolkas kelias uždarytas. 

graphic.png

Nieko rimto nematau, kodas php kreivas kaip pradžiamokslio, naudoji visiškai nereikalingas funkcijas. Manau reikėtų pirma išmokti tvarkingai rašyti kodą ir taupyti jį, nes kaip ir minėjo tokį kodą net sunku taisyti būtų, komentarų 0. O eilučių komentavimas yra labai svarbus, duotum kitam žmogui kodą su komentarais jam būtų tikrai lengviau suprasti kur kas yra. :) 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3086 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...