Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

parduodu Parduodamas Redstone.lt projektas [ domenas, hostingas, balsavimo sistema, sms sistema ]

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3075 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

logos.png

Parduodamas redstone.lt minecraft projektas, kaina 35-40 eur.

Žaidėjų skaičius , jeigu serveryje būna prisijungus administracija 20-40

Žaidėjų skaičius, jeigu per visą dieną administracija nei karto nebūna prisijungus prie serverio padėti dėl iškilusių klausimų ir panašiai 15-20.

Kas parduodama:

• domenas redstone.lt, pirktas iš iv.lt
  • hostingas VPS-7, pirktas iš vpsnet.lt
  • balsavimo sistema
  • sms sistema
  • serverio failai t.y visi įskiepiai, spawn ir panašiai (yra premium įskiepių pvz: leaderheads)

Jeigu turite klausimų arba norite sužinoti plačiau apie tai kas parduodama skype: specinis

Redaguota , nario Specinis
Taisyklės 1.12 pažeidimas.

Na, jeigu čia toks tinginių forumas, tai čia parašysiu 80-70 eur, galima derėtis.

Už ką čia 80-70 eur? :D

1. Domenas - 7 eur.
  2. Tinklapis su viskuo - maksimum 15 eur.
  3. VPS - 12 eur.
  4. Sukonfigūruoti įskiepiai - 5 eur.

Iš viso 40 eur. Žaidėjų ten jau ~ 15 žaidžia tai tikrai didint kainos nereikia, taip pat ta reklama nieko nereiškia. Na, bet tau spręsti.

(redaguota)

U taip pat ta reklama nieko nereiškia.

Reklama = žaidėjų skaičius. Tai reiškia aplomai viską. Bet čia to nėra. Pigiau būtų per kelias dienas pačiam visa tai pasidaryt, o skirtumo nebūtų ar "mirštantis" naujas projektas, ar "mirštantis" senas, nupirktas projektas...

Redaguota , nario ProGreen

Filthy-Frank.jpg

Reklama = žaidėjų skaičius. Tai reiškia aplomai viską. Bet čia to nėra. Pigiau būtų per kelias dienas pačiam visa tai pasidaryt, o skirtumo nebūtų ar "mirštantis" naujas projektas, ar "mirštantis" senas, nupirktas projektas...

Tai kad jis iš aurio už 30€ pajemė tą projektą, pats buvau iki tiek nuderinęs, o dabar bando už 80€ parduot, dar suprasčiau parašytų 50€ ir kaina derinama, o čia 80, net vps nebeliko praktiškai, tai čia iš vis aplamai nėra už ką mokėti apart domeno

Taprasme, jūs čia rašote, nors patys nesate tūrėję projektų kur žaistu bent 10 on, venintelis kuris yra tūrėjęs kur žaidė 20 yra terzer, tačiau dėl šio projekto pasistengta yra reklama, šį serverį žino kas antras manau vaikas minecraft , tesiog man nėra laiko jį prižiūrėti daryti visų tų event, įnešti į jį įdomumo, dėl to ir žaidžia 20-30 on, kartais net mažiau, nežinau rašykite nerašę savo kainas, 50 eur mažiau nenuleisiu, o tie kurie net nežada pirkti, nerašykit, man tų jūsų komentarų koks čia projektas š ir t.t nereikia, nujaučiu net užėję nebuvote į tą projekta.. 

Vaje, kažkas pradėjo pavydėt kad kiti turi rep ir medaliukų.

Tiesiog sakau, 25eur maximum duodu, kitu atveju lauk kvailo kuris mokės visą tą tavo pageidautiną sumą  :funny:

Aš ne SG vergas, kad man reiktų kažkokių medalių internete ar pranešimų ir panašiai, kam reikės tas ir sumokės, o tu ir toliau savo nuomonę gali čia rašyti, maloniai atrašysiu. 

Iš Auriaus už 30 eurų ? :D tu gal nebejuokauk

Kas nebejuokauk, kai aš patsjam rašiau ir jis siūlė 50€, po kelių minučių jau sutiko už 30€ atiduot, gaila chatus skype pravaliau, bučiau parodęs, bet dabar turi prie ko prisikibt kad aš čia meluoju ir neturiu proofų, tai pirmyn, man tai jokio skirtumo ar tikės žmonės ar ne.

Kas nebejuokauk, kai aš patsjam rašiau ir jis siūlė 50€, po kelių minučių jau sutiko už 30€ atiduot, gaila chatus skype pravaliau, bučiau parodęs, bet dabar turi prie ko prisikibt kad aš čia meluoju ir neturiu proofų, tai pirmyn, man tai jokio skirtumo ar tikės žmonės ar ne.

Jis man mažiausiai siūlė 50 eurų ir tai pirkau dėl domeno ir reklamos, o failai buvo šūdų šūdas, OP-PVP serveris visi max viską turėjo, nėra dėl ko žaisti, o dabar viskas perdaryta , visi įskiepiai suredaguoti kitaip, nėra sunku, bet nėra ir lengva, jokių max ir t.t todėl nekalbėk čia nesamonių ir + jis dar tada tą serveri be hostingo pardavė ir t.t, dėl to turbūt tau ir siūlė domeną 30 eurų , be failų, nu ždž čia tau spręst kai kas , aš sakau už 50 eurų mažiausiai galiu parduoti, nes ir hostingas yra ir failai sutvarkyti, tinklalapis, balsavimo sistema, sms sistema, domenas ir panašiai.

Jis man mažiausiai siūlė 50 eurų ir tai pirkau dėl domeno ir reklamos, o failai buvo šūdų šūdas, OP-PVP serveris visi max viską turėjo, nėra dėl ko žaisti, o dabar viskas perdaryta , visi įskiepiai suredaguoti kitaip, nėra sunku, bet nėra ir lengva, jokių max ir t.t todėl nekalbėk čia nesamonių ir + jis dar tada tą serveri be hostingo pardavė ir t.t, dėl to turbūt tau ir siūlė domeną 30 eurų , be failų, nu ždž čia tau spręst kai kas , aš sakau už 50 eurų mažiausiai galiu parduoti, nes ir hostingas yra ir failai sutvarkyti, tinklalapis, balsavimo sistema, sms sistema, domenas ir panašiai.

domeną + failai, be vps.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3075 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...