Peršokti į turinį
Su šv. Velykomis! 🐣 🐇 Linkėjimai nuo SuperGames.lt komandos! ×
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3075 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Atrodo, gan įdomiai. Turėsiu pasiūlymą nenustok tikrinti žinučių.

banner2.gif UBc2Va5.gif

AZTEC.LT                                                                                                                  TLKG.LT

Darbas tikrai matosi padarytas atsakingai, stengtasi. Atrodo lyg būtų padaryta patyrusio žmogaus, man asmeniškai labai gražiai.

Na tikrai labai stengiausi.

Nuotraukos kazkokios neryskios. Kita kart pateik geriau video , o ne foto

Bet siaip neblogai atrodo

Na niekuom negaliu padėti, stengiausi padaryti nuotrauka kuo riškesnę, o dėl video, tai irgi negaliu, kompiuteris nėra tobulas, bei ačiū kritiką :P:)

Na man tai tikrai kažko trūksta gal kažkokiu smuklių dalykėliu nežinau atrodo kažkaip tuščia na, bet čia tau spręsti. O šeip tai neblogai kaip trečiam map darbui sėkmės kituose darbuose.

Ačiū už kritika, stengsiuosi tobulėti ties tuo ;)

Paprastas ir nedidelis bet gražus darbelis, 9/10. :)

Ačiū :)

Nuotraukų galėjai needitint ir neprimest tų efektų, nes dabar neryšku ir nesuprast, bet kiek matosi, tai tikrai išties solidu. GL.

Sveikas, kitą kartą nuotraukų neditinsiu :), čia efektų nėra čia tiesiog kai editinau nuotraukas, tai buvau nusistatęs, kad nuotrauką būtų riški 32 bit ir tiek, gal todėl taip ir atrodo taip :D, bei ačiū už tavo kirtika.

Kita karta nusistatyk šviesų paros metą.

Okey :)

Daugiau vaizdinės medžiagos, o šiaip wow :o

Pasistengsiu kitą mapp darbą padaryti su vaizdinę medžiagą :).

Sveikas, kitą kartą nuotraukų neditinsiu :), čia efektų nėra čia tiesiog kai editinau nuotraukas, tai buvau nusistatęs, kad nuotrauką būtų riški 32 bit ir tiek, gal todėl taip ir atrodo taip :D, bei ačiū už tavo kirtika.

Really m8? Kur čia aš tave kritikavau? Daviau patarimą dėl ft, o mapą pagyriau. Kritika  :funny:

YouTube Channel

9Irp3sZ.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3075 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...