Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3073 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Geriau kažką panašaus, supergames.lt tik tamsaus varianto..

banner2.gif UBc2Va5.gif

AZTEC.LT                                                                                                                  TLKG.LT

Man patiko, sėkmės sekančiuose darbuose!

Dėkui.

Wawowowo ! Labai gražuuuuuuuus  :)

Dėkui

Geriau kažką panašaus, supergames.lt tik tamsaus varianto..

Dėkui, bet šį kartą norėjosi šviesaus :)

Sitas man tikrai sexy yra.

10/10 Drasiai

Dėkui

Visai nieko, taciau darbo daugiau idek, nupiesk sonines paneles pagrindines, detaliu pridek pvz, navigacijoj, kur temos ir t.t, nes dabar tik backgroundai, ir nieko kito

Dėkui, pasistengsiu su sekančiu savo darbu, nesitikėjau iš tavęs to išgirsti, suteikei dar daugiau motyvacijos:O

(redaguota)

Toks pure, mielas akiai dizainas, bet sakyčiau per daug mėlynos, kitaip tariant per daug monotoniškai atrodo, tačiau nepaisant to, tai tikrai atrodo visai neblogai. Galbūt galėjai įdėti daugiau šviesiai juodos spalvos (beveik juodos, tik šiek tiek pašviesintos).

Beje, kokį šriftą naudojai? :D Reikės ir man pabandyt kažką su šiuo šriftu padaryt.. aišku, jei čia paslaptis, tai nieko tokio :D

Redaguota , nario Nachis

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3073 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...