Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3066 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, taigi man reik pagalbos su GPU ta problema yra: kad GPU turi 8 pins o pas mane PSU yra 4 pins jai nusipirkciau Akasa AK-CBPW10-15BK 4 - 8 Pin ATX Power Supply Adapter Cable ar viskas veiktu ir rekuomenduoja tureti 450Wats o pas mane PSU yra 550Wats. daugiau jai reiks informacijos komentuokit dekui kad isklauset.

GPU: https://www.msi.com/Graphics-card/Radeon-RX-470-GAMING-X-8G.html#hero-overview

PSU: Win power plus 550w

Redaguota , nario L0vEe
(redaguota)

Tipo čia adapteris iš 4 pin'ų į 8? Aš nelabai draugauju su fizika, bet ar kartais tas 4 pin'ų kabelis neturėtų paduoti dvigubai mažiau energijos nei 8 pin'ų? Tai tie 4 pinai tiesiog neužmaitins pilnai GPU? Manyčiau tau labiau tiktų "2x molex to 8pin", arba "2x sata to 8pin".

ZTJmMGNiYWI5ZTY1NzcwNmRhZWI0ZDE5OWNkNWE0

12-400-105-06.jpg

Redaguota , nario ProGreen

Filthy-Frank.jpg

Visų pirma, tai kabelis skirtas procesoriaus maitinimui (kišasi į motininę), ne PCI-E komponentų maitinimui. Antra, tu nurodei procesorių, o ne maitinimo bloką, tad pasitikslink. Trečia, jeigu maitinimo blokas neturi tokių jungčių, tai visa tai "kvepia" prasta kokybe, tad patariu keisti maitinimo bloką ir nedaryti eksperimentų su adapteriais, nes gali liūdnai pasibaigti, jei netinkamai bus jie panaudoti.

(redaguota)

Visų pirma, tai kabelis skirtas procesoriaus maitinimui (kišasi į motininę), ne PCI-E komponentų maitinimui. Antra, tu nurodei procesorių, o ne maitinimo bloką, tad pasitikslink. Trečia, jeigu maitinimo blokas neturi tokių jungčių, tai visa tai "kvepia" prasta kokybe, tad patariu keisti maitinimo bloką ir nedaryti eksperimentų su adapteriais, nes gali liūdnai pasibaigti, jei netinkamai bus jie panaudoti.

Sveikas jai gali paziurek per naujo pataisiau savo klaida :) ir jai blogas PSU koki galetumet man pasiulyt pirkti?

Redaguota , nario L0vEe
(redaguota)

Tavo PSU turi du Molex'us, tad galima pirkti adapterį, kuris tuos Molex'us pavers PCI-E 8-PIN'u. Vis dėlto, kokybe "nekvepia" tas maitinimo blokas, tavo vietoje pasikeisčiau.

tai wtf man nejo kodel?? idejau viena is ju ir nesuveikia trumpino kazkodel gal todel kad tik viena buvau idejas? ir gal galiu kazkaip su tavim susisiekt kad paiskintum?

Redaguota , nario L0vEe

tai wtf man nejo kodel?? idejau viena is ju ir nesuveikia trumpino kazkodel gal todel kad tik viena buvau idejas?

Tai dar gerai, kad tik neveikė įdėjus vieną, nes galėjo ir blogiau būti. Sakau, kad reikia su tokiais adapteriais atsargiai elgtis, nes susvilinsi maitinimo bloką, jei adapterius naudosi netaisyklingai. Prieš juos naudojant, reikia apskaičiuoti kiek galios vatais gali paduoti tam tikra jungtis ir tik tada jungti. Tad norint turėti PCI-E 6/8-PIN'ą, reikia būtinai jungti er du Molex'us.

(redaguota)

Tai dar gerai, kad tik neveikė įdėjus vieną, nes galėjo ir blogiau būti. Sakau, kad reikia su tokiais adapteriais atsargiai elgtis, nes susvilinsi maitinimo bloką, jei adapterius naudosi netaisyklingai. Prieš juos naudojant, reikia apskaičiuoti kiek galios vatais gali paduoti tam tikra jungtis ir tik tada jungti. Tad norint turėti PCI-E 6/8-PIN'ą, reikia būtinai jungti er du Molex'us.

Nu krc geriau nebandysiu pasimsiu nauja PSU su 8 pin kur ideti galima is kart negu dar kitus laidus pirkt ir vsio. gaila kad ner 100% kad veiktu :/. Dekui kad kazkiek padejai :)

Redaguota , nario L0vEe

Nu krc geriau nebandysiu pasimsiu nauja PSU su 8 pin kur ideti galima is kart negu dar kitus laidus pirkt ir vsio. gaila kad ner 100% kad veiktu :/. Dekui kad kazkiek padejai :)

Tik šį kartą kokybišką paimk. Su mumis pasitark arba pasakyk biudžetą ir mes parinksim. Taip pat pasakyk, ar tinka lietuviški shop'ai, maža ką, gal emigrantas esi.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3066 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...