Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3060 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Tai vat. Labas vakaras. Po praeito darbo, po mėnesio, štai vėl, vakar atsisiunčiau Map editorių ir sumaniau šį tą sukonstruoti. Bandžiau sukonstruoti kiek kitokią, nei įprastai būna, bet paprastą ir kuklią vairavimo mokyklą. O kaip gavosi, įvertinkite jūs. Galima panaudoti taip pat ir Taksi bazei.

Eksterjeras (Stogas ir visas pastatas yra mapintas paties manęs, objektai nesibugina)

Interjeras (Dydis yra milimetras ant milimetro, toks pat, kaip ir pačio pastato iš eksterjero, o ne kaip kiti, padaro pastatą nežmoniško didumo, o interjeras - mažytis... :lol:

P.S. Žinau, kad langų tekstūra jau atsibodus ir pastato stogas atrodo kiek keistai, tad nefree-postinkit.

Laukiu argumentuotų nuomonių, o ne „nepatiko“, „meh, galėjai geriau“ ir panašiai. ;)

Bei, galbūt įlįsčiau į kokį projektą, tad, jei tau mano darbai yra gražūs ir ieškai maperio - A.Ž.

Redaguota , nario ©Vikarijus

14833.gif

Sakai vairavimo mokykla? Net nesimatosi, kad vairavimo mokyklą nes kur aikštele? Namas tai išviso lyg kubas koks. Ną o vidus tikrai manau neblogas, bet yra kur tobulėti nes ką žinau vidus geras o eksterjeras tai ką žinau. 5/10

„Vidus tikrai manau neblogas, bet yra kur tobulėti“, parašai, dar kitam pacituoji ir visad atsiranda dar žmogučių, kurie nemoka skaityti. „Yra kur tobulėti“, tai sakyk, kur tame interjere dar reikia tobulėt. :mucha: Aikštelė tai būna ne visados, kai kuriuose serveriuose būna važiavimas tik mieste, kituose - tik aikštelėje, tačiau tai galima sukonstruot papildomai, šalia ar kur kitoj vietoj.

Dar pasirodo, ir matematinių kūnų nepažįsti. Pasiskaityk čia, bus šiokia tokia pažanga (suprasčiau jei pastato forma būtų ne stačiakampio formos, ir stogo nebūtų - tuomet būtų kubas :funny: )

14833.gif

„Vidus tikrai manau neblogas, bet yra kur tobulėti“, parašai, dar kitam pacituoji ir visad atsiranda dar žmogučių, kurie nemoka skaityti. „Yra kur tobulėti“, tai sakyk, kur tame interjere dar reikia tobulėt. :mucha: Aikštelė tai būna ne visados, kai kuriuose serveriuose būna važiavimas tik mieste, kituose - tik aikštelėje, tačiau tai galima sukonstruot papildomai, šalia ar kur kitoj vietoj.

Dar pasirodo, ir matematinių kūnų nepažįsti. Pasiskaityk čia, bus šiokia tokia pažanga (suprasčiau jei pastato forma būtų ne stačiakampio formos, ir stogo nebūtų - tuomet būtų kubas :funny: )

Oho kietą primetei? Ir dar bandai į koki nors serveri patekti kaip mapperis? Tavęs su tokiais mapp net į šūdserveri nepriimtu mokintis reikia.

(redaguota)

Oho kietą primetei? Ir dar bandai į koki nors serveri patekti kaip mapperis? Tavęs su tokiais mapp net į šūdserveri nepriimtu mokintis reikia.

Palauk, palauk. :taika: Aš primečiau kietą? Vaidenasi gal tau? Retkarčiais į bažnyčią sekmadieniais nueik. Aš tik atsakiau į tavo beprasmę, ir man nieko nepasakančią kritiką (nesakau, jog jos nepriimu, tačiau su tavąją kritika, tai... :crazy::mucha: )

„Mokintis reikia“ - turbūt ponas, daugybės metų patirtį turit, tačiau kaip keista, viešai parodę tik vieną, niekam tikusį darbą esat.

Žodžiu, ką čia su tokiu kalbėt. Ateina, iš niekur nieko, su savo neigiamomis emocijomis ir nebūtais dalykais gadina nuotaika (nors aš į tai dėmesio nekreipiu, visgi „Visokių būna - visokių reikia! Ir normalių, ir nelabai.“ Matau tu čia nepritampi prie atmosferos, tai nebefree-postink, į a.ž. gali rašyt ir primest, kaip aš lievai mapinu. :lol:

Redaguota , nario ©Vikarijus

14833.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3060 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...