Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3039 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Ieskau papildomo mapperio, nes noriu gan stipriai pakeisti miesta i serveriui tinkama atmosfera, iskart galiu pasakyti tai nebus sudservis kaip koks real-life ar kiti "mes geriausi, mes ismanom" projektai kurie uzsidaro dazniausiai neipuseje iki starto. Tai bus visiskai unikalus projektas, sistemos kurtos nuo 0 ir visiskai neziuretos i kitu serveriu, o galvotos, ismastytos musu paciu.

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

Aaa unikalu krc as jau girdeti sitas sudas ilgai.

Vėn atgrąso tavo nelietuviškos raidės, labai nerimtai atrodo. O užsikėliai, kad busi labai rimtas su savo projektu, nemanau, kad taip bus.

Girdejai is pampersinuku kaip dovydas ar lawless as ne toks as zinau ko zaidejai nori ir as darau zaidejams o ne kopijuoju nuo kitu ir laimingas sedziu. Nelietuviskos raides neturetu tau maisyti nes as per telefona visu pirma o antra tai nelietuvoj gyvenu jau ilga laika tai nematau problemos lirtuviskose raidese.

Parodyk citata, kur rasem, jog mes geriausi ( apie real-life ) kalbu.

Tu visada taip sakai paziurek pats , nebesvaik ir eik zlugt.

Ne tu tai nekurk nieko isvis nuosirdziai sakau ,nes rimtumo pas tave 0.Atsiras sunkesne problema ir mesi viska

0 rimtumo pas mane? :D juokdarys nuosirdziai sakau eik galva i siena padauzyk nerases cia..

Anyway jugi rasiau tik mapperiai o ne pampersinukai ar nevisprociai rasot ...

Tapati dainelė kuria dainuoja kas netingi. Jeigu nežiūrit ką kiti sako kam naudojat tapačius žodžius tada ,,Unikalus ir kitas šhh

Naudoju nes tai ir bus unikalus, ne koks vlrg ar real life su senom grp gm biski paeďitintais tai kuriamas nuo 0 ir bandomas padaryti kuo skirtingesni nei kitus servus. Viska bandysim ant TD graziai padaryti.

chebra, rolis oldschool'as, skriptinti mokat, grp šiūkšlės ir aukos, jeigu jo nežinot- nerašykit. :)

Moka scriptinti? Pamenu,kai ieskojo scripterio ir poto laiko dingo zinios apie jo projekta :) Tai toks ir scripteris. Zaidziu sa-mp nuo 2010 mazdaug metu ir nedrisciau saves oldschooleriu vadint nes tiesiog geda :D ir nemanau ,kad kazka reiskia kad esi "OldSchooler'is" sampe kai kuri projekta... 

Va nors vienas gerbia ir zino oldschoolerius

Tiesiog , sugalvojai sukurt projekta uzkalt euru ...Tik atsiras sunkesne situacija ir pasibaigs projektas .. O zmones kurie tikejo ir dirbo prie tavo projekto iseis nusivyle ir sugaise savo laika... Tad geriau nieko nekurk "OldSchooleri" :D

Moka scriptinti? Pamenu,kai ieskojo scripterio ir poto laiko dingo zinios apie jo projekta :) Tai toks ir scripteris. Zaidziu sa-mp nuo 2010 mazdaug metu ir nedrisciau saves oldschooleriu vadint nes tiesiog geda :D ir nemanau ,kad kazka reiskia kad esi "OldSchooler'is" sampe kai kuri projekta... 

Tiesiog , sugalvojai sukurt projekta uzkalt euru ...Tik atsiras sunkesne situacija ir pasibaigs projektas .. O zmones kurie tikejo ir dirbo prie tavo projekto iseis nusivyle ir sugaise savo laika... Tad geriau nieko nekurk "OldSchooleri" :D

Nuo 2010zaidi? Dar su pampersais tad lakstei pradejai lost pries kokius metus ir cia pisi prota. Esme tame ar as moku ar ne tau nera skirtumo as neturiu laiko bei nervu kazka daryti plius nuo paskutinio karto kada prie kodo buvau ( 4+ m ) viskas lbj pasikeite. Taip ieskau tu parasei pazvdngiau is taves nes tiek moki kiek as girtas su bybiu per klavetura dauzydamas susiskriptinciau. Zinoma as kaip ir jus vaikai problema - truksta 1 euro ant hosto uzdarom projekta... as ne jus nesijaudinkit delto ir uzaukit.

Tapati dainelė kuria dainuoja kas netingi. Jeigu nežiūrit ką kiti sako kam naudojat tapačius žodžius tada ,,Unikalus ir kitas šhh

Teisingai sakai, kam naudoti tapati per tapati žodžius.Unikalumas samp projektuose, iš lietuvišku gal yra jų labai mažai kurie naudoja.Dažniausiai vietoje unikalumu sukurti kitoki pavadinima, nes sukūres viena sistema jau skaitosi unikalu, mano manymu ne.Unikalumas skiriamas kai yra daug sistemu, o ten daug darbo reikia.Sekmės ieškant maperio.

Teisingai sakai, kam naudoti tapati per tapati žodžius.Unikalumas samp projektuose, iš lietuvišku gal yra jų labai mažai kurie naudoja.Dažniausiai vietoje unikalumu sukurti kitoki pavadinima, nes sukūres viena sistema jau skaitosi unikalu, mano manymu ne.Unikalumas skiriamas kai yra daug sistemu, o ten daug darbo reikia.Sekmės ieškant maperio.

*Myliu SuperGames.lt* hebra baikit freepostint... gm kuriamas nuo 0 - viskas bus unikalu.

Nuo 2010zaidi? Dar su pampersais tad lakstei pradejai lost pries kokius metus ir cia pisi prota. Esme tame ar as moku ar ne tau nera skirtumo as neturiu laiko bei nervu kazka daryti plius nuo paskutinio karto kada prie kodo buvau ( 4+ m ) viskas lbj pasikeite. Taip ieskau tu parasei pazvdngiau is taves nes tiek moki kiek as girtas su bybiu per klavetura dauzydamas susiskriptinciau. Zinoma as kaip ir jus vaikai problema - truksta 1 euro ant hosto uzdarom projekta... as ne jus nesijaudinkit delto ir uzaukit.

noob -rep. Kam temos turinyje menkinti kazkokius kitus projektus, kalbėt apie  visokius genetalijų daužymus per klaviatūrą ir pan.? Visi žada savo unikalius projektus, o po starto atėjęs pamatai tipinį serverį su pakeistais tekstais ir pridėtais "pribumbasais", vienas kitas textdrawas ir t.t.

noob -rep. Kam temos turinyje menkinti kazkokius kitus projektus, kalbėt apie  visokius genetalijų daužymus per klaviatūrą ir pan.? Visi žada savo unikalius projektus, o po starto atėjęs pamatai tipinį serverį su pakeistais tekstais ir pridėtais "pribumbasais", vienas kitas textdrawas ir t.t.

Tarsi tu nezinai kas as ir kaip as darau projektus ar tu gruzinies kad nezadu tau mokrt tiek kiek neverta? Ar delto kad vasara pas mane atvaziuot negalesi?:DD

Tarsi tu nezinai kas as ir kaip as darau projektus ar tu gruzinies kad nezadu tau mokrt tiek kiek neverta? Ar delto kad vasara pas mane atvaziuot negalesi?:DD

Realiai aš nežinau kas tu, tik matydavau nuo senų laikų supergames.lt, bet niekada nesu buvęs nei viename tavo projekte ar dar kur. Žinoma, gruzinuos, kad nemoki man kiek neverta ir, kad vasara negalėsiu pas tavę atvažiuot :(, labai liūdna dėl to. Bet tai nėra pretekstas menkint kitus projektus, šokti aukščiau bambos. Daug tikiesies, mažai pasieksi.

Realiai aš nežinau kas tu, tik matydavau nuo senų laikų supergames.lt, bet niekada nesu buvęs nei viename tavo projekte ar dar kur. Žinoma, gruzinuos, kad nemoki man kiek neverta ir, kad vasara negalėsiu pas tavę atvažiuot :(, labai liūdna dėl to. Bet tai nėra pretekstas menkint kitus projektus, šokti aukščiau bambos. Daug tikiesies, mažai pasieksi.

Daug tikiuosi nes zinau ko noriu ir ka sugebu. Stop free post.

• Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3039 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...