Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3017 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

hello-bear.gif

Labas visiems skaitantiems šia temą, jeigu jau pradėjote skaityti - tęskite. Pažadu labai neišsiplėsti.

Taigi pirmiausiai tai galiu pasakyti jog eina kalba apie Nakties Stebuklai privatų serverį, serveris gyvuoja jau metus ir turėjo ganėtinai nemažų sezonu ir pasiekimu. Pirmiausiai tai pradėkim nuo serverio tikslo, - serverio tikslas suburti tobula komandą, kuri žaistu draugiškoje bendruomenėje ir lietu savo fantazija statant įvairiausius pastatus žaidime su bendruomenes nariais. Taigi visus tuos kurie esat motyvuoti, žaidžiate minecraft žaidimą, esate subrendę ir norite tokio įdomaus žaidimo privačiame serveryje visus kviečiu jungtis.
Dauguma klausinėja turbūt kodėl aš sukūriau nauja temą, kodėl vėl kviečiu žaidėjus gi nesenai atidarei serverį jau buvo nesenai naujasis sezonas, kokios bėdos? Pirmiausiai tai pradėkim nuo to jog per paskutinį sezoną priemiau keletą neatsakingu narių kurie tikrai pasinaudojo tiesiog kolektyvų ir pasielgė kiauliškai. Aš turėjau ganėtinai nemaža krūvi mokslų, ir negalėjau būti aktyvus tekdavo nukelti naujojo sezono startą, ir panašiai todėl kaip supratau nariams tai atsibodo ir jie galiausiai pasitraukė iš komandos. O pasitraukė jie ne iš komandos į tiesiog pabėgo į kita komandą, ko mažiausiai tikėjausi, nes komanda buvo nenugalima laikėsi kelis sezonus. Atėjus ponui Gintarui, Ginciukui ar kaip jis ten kitaip beskambėtų kažkaip įtraukė mano narius pereiti pas jį į kolektyvą todėl nes aš vis delsiau laiką, na ir galiausiai išėjo pusę kolektyvo į ta jo serverį kuriame žaidė. Paskutinėmis žiniomis žinau jog projektas jau sugriuvęs ir ten niekas nežaidžia, todėl aš ką galiu be pasakyti. - Nieko, graudu kaip žmogus priimtas į svetima kolektyvą drįsta vogti žaidėjus ir serverio idėjas. Bet nesvarbu eikime prie esmės. 
Kaip ir sakiau Ginciukui, jo titanikas nuplauks ir nuskęs.

Dabar serverį vėl noriu atgaivinti ir nepadaryti jo mirusių, turiu kelis žmones kolektyve kurie jūsų laukia todėl visus maloniai kviečiu prisijungti ir sudaryti nauja nenugalimą komanda, tikra komandą kuri nepabėgs o geriau palauks. Realiai turiu laisvo laiko daug, todėl dabar remiuosi atgal į projekto realizavimą. Pirmiausiai tai kas bus padaryta tai išimtos taisyklės, kurios tramdė visa kitokį žaidimą serverio o darė shit serverį kuris buvo čiut ne public tik į jį eidavo pateikti su anketą. Leisiu būsimiems komandos nariams elgtis laisvai normos ribuose, be įžeidinėjimų ir kitokiu nesąmonių. Siūlau jungtis visiems kas kaip ir minėjau viršuje, esat motyvuoti, norite stiprios komandos, norite įdomaus ir draugiško žaidimo. 
Aš padarysiu kas priklauso nuo manęs, - surinksiu aktyvia komandą, padarysiu žaidimą kiekvienam įdomu ir leisiu jums lieti atvirai fantazija. Serveris bus toks koks buvo pirmuosius sezonus, nebekelsiu to ką norėjau kelti naujausiam sezone nes tiesiog to atveju tapome kopija o nebe originalas. Serverio startas bus surinkus pilnai rimta ir subrendusį kolektyvą, todėl jeigu esate toks žmogus ir susidomėjote siūlome prisijungti prie mūsų komandos parašykite man nurodytais kontaktais apačioje:

[email protected]

Neturintiems legalių vartotoju nuperku jeigu manau jog jie to verti, todėl nebūtina turėti legalo norint jungtis nes nupirksiu/nusipirksite patys.

• Parašė po 1 mėnesio...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3017 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...