Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2986 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Dar pridėsiu prie tavo šito vadinamo laiškelio keletą žodžiu. Dauguma projektu žlunga dėl kad jie nesugeba susirasti normalios komandos. Nėra pasitikėjimo vienas tarp kito. Plagijuoja kitu projektu idėjas,sistemas nepasukdami savo galvų ką padaryti naujesnio ir įdomesnio. Juk geriausia yra kopijuoti vieniems nuo kitu :)

Redaguota , nario Cengez
  • Teigiamai 1

Nepaslaptis, kad nuo seniau ir tikruausiai iki šiol Marius kopijavo idėjas nuo soco, pats NightKata sakė, tad apie unikalumą vertėtų patylėti. ;)

Norėčiau peržvelgti "Soco" darbus, kurie turi didelį panašumą į sukurtas Mariaus sistemas. Laukiu pavizdžių!

Tiesa , va čia tiesa galėtu ištrinti puslapius - justhost.lt / gta-host.lt kurie suteikia galimybę žaisti šūdserviuose jeigu visi būs serveriuose kaip greenside.lt / lmg.lt ( ne reklama ) tikrai ten bus dar populiaresni serveriai kuriuos pradės žaisti net 700 žaidėju per diieną.. Išsakiau savo nuomonę.

File:Rust logo.png - Wikimedia Commons
Ieškomi RUST žaidėjai, norintys rašykit į discord;
light.#2283

NightKata yra 3 skirtingi žmones kurie naudojasi šiuo nicku :)

čia tas kur vlrg sakė dosins. :) Nepameni? Kur rašė kad jis *Myliu SuperGames.lt* čiulppia. :D:D:D

O dėl serverių kūrimo čia kaip rp, tik į rp projektus nesusirenka tokia masė į forumus prieš startą kaip grp. Sukurtumėt visi viena normalu projektą jį žaistumėt ir būtų tie šimtai online, tiesiog vieni kuria projektus nes negali nieko pasiekti kitur, jų skillai beverčiai, kuria todėl nes galbūt turi idėja kuri gal tikrai visus nustebintu, tačiau negali nes atsitinka visokios bėdos. SA-MP Aš jau ištrynęs esu, nes atsibodo iki gyvo kaulo ta parekomenduočiau daryti ir kitiems, o kas kuriat projektus pagalvokit ar verta švaistyti pinigus geriau nueiti į viena projektą į jį investuoti arba tiesiog žaisti viename iš lyderiaujančiu šiuo metu, gs,lmg,sarg ir panašiai. :)

Tavo buvęs prižiūrėtojas, dažnai lankosi SG, nemazink ;))

o tu čia irgi medinukas lempas šaudai, dėl ko jis turėtu mazintis? :D Jam nightkata yra niekas.

(redaguota)

Tavo buvęs prižiūrėtojas, dažnai lankosi SG, nemazink ;))

Žinai.. Tu ne pirmas ir ne antras, bei trečias kuris bandai kažka " gero " apie mane pasakyti ar koki kitą žmogų. Teisybės nebuna, nes jos niekada nerasi ir nežinosi daugelyje atveju. Todel geriau yra išvis patylėti. Bet vat pakalbėkime apie tave...

Jeigu tu ne į tėmą paminėjai mane, tuomet paminėkime tave.

Kas tu toks esi? 

Duodu 80% , kad esi mažvaikis kuris žaidžia sampa ir jis nori kažko daugiau, bet jam nesiseka nieko pasiekti.

Tu busi tas kuris kažkada žaidei pas mane, gavai baną už čytus , o aš neatblokavau. Arba esi tas kuris verkė jog duočiau adminą, bet jo negavo, todėl dabar bandai sukurti kažkokia tai istorija ir mane apšmeižti. Taip pat esi tas kuris dar žais mano projekte ir nekaltutis prašysi direktoriaus ar dar kokio nors šlamšto, bei sakysi koks aš geras žmogus, kad tik patenkintum savo poreikius.

NightKata iš mano projekto yra jis :

fb714c67b6b6b7b82a6ebb0182b65fc9221.png

Ir apskritai šiame forume jis beveik niekada nesilankė. :)

Redaguota , nario Marius
  • Teigiamai 2

Nes per daug bando vaizduot real life ,o zaidejus traukia deb iliskiausios idejos

per grp niekad nebuvo pavaizduotas realus gyvenimas šita savoką derėtu pamiršti. ,, REAL LIFE " Tai kaip reklaminis stendas bandantis pritraukti žmones, nes grp neturi jokiu realistišku elementu. :D Roleplay visad atvaizdavo realybe ir ją atvaizdavo tokia kokia jį yra.

Marius atspėjai tik vieną punktą, kad aš mažvaikis (16) metų. Niekada nežaidžiau tavo projektose ir nežaisiu, nes man jie neįdomus supranti. Nei aš tau nardyčiau nei ką. Esu tikrai daug ką pasiekęs SA:MP pasaulyje. Nenoriu čia diskusijų, bet nekelk per aukštai sprando ;), nes vėliau ar anksčiau galima jį išsukti. Manau minti pagavai.

• Neigiamai 1

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2986 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...