Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2986 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Marius atspėjai tik vieną punktą, kad aš mažvaikis (16) metų. Niekada nežaidžiau tavo projektose ir nežaisiu, nes man jie neįdomus supranti. Nei aš tau nardyčiau nei ką. Esu tikrai daug ką pasiekęs SA:MP pasaulyje. Nenoriu čia diskusijų, bet nekelk per aukštai sprando ;), nes vėliau ar anksčiau galima jį išsukti. Manau minti pagavai.

Labas, nepatingėjau ir suradau informacijos. Jūs teigiate, kad vLRG nesate žaidęs, bet nepatingėjau pasukti galvos ir va:

Kai aš vLRG buvau Charlie picerijos direktorius, liepiau visiems darbuotojams pakviesti mane į skype kontaktus ir ten būsite nukreipti į grupę, kur visi darbuotojai susiringdavo ir diskutuodavo.

0AVEjON.png

• Teigiamai 1

Labas, nepatingėjau ir suradau informacijos. Jūs teigiate, kad vLRG nesate žaidęs, bet nepatingėjau pasukti galvos ir va:

Kai aš vLRG buvau Charlie picerijos direktorius, liepiau visiems darbuotojams pakviesti mane į skype kontaktus ir ten būsite nukreipti į grupę, kur visi darbuotojai susiringdavo ir diskutuodavo.

0AVEjON.png

Jo ip adresas registruotas ir duomenų bazėse. Tarp kitko gan aktyvus žaidėjas buvo :)

• Teigiamai 1
  • Parašė po 4 savaičių...

Visiškai su tuom sutinku, reiktų susimąstyti ties šia tema, o dar norėčiau ir pridurti, kad buvo ne kartą kilusi mintis, o jeigu visi susivienytume, visi tų garsiūjų projektų sąvininkai ir scripteriai ir sukurtume tarkim 2 iš 10 projektų visame san andreas žemėlapyje ir sukurtume TIKRAI kažką unikalaus ir pritraukiantčio dėmesį ?

• Teigiamai 1
  • Parašė po 3 savaičių...
On 2017-02-02 at 00:56, markellon parašė:

Protingi žodžiai Daivarai, iš protingo žmogaus. Skaitant, viską supratau aiškiai ir tvarkingai. Galėtum išleisti knygą apie ,,šud serverius" juokauju šiaip. Pastebėjus laikotarpiui, greit startuoti turi geri projektai, tai manau tave sudomins ( Mariaus ) ir dar vieno asmens.

Apie koki projektą eina kalba ir kokio asmens?

• Teigiamai 2
On 2017-02-02 at 00:56, markellon parašė:

Protingi žodžiai Daivarai, iš protingo žmogaus. Skaitant, viską supratau aiškiai ir tvarkingai. Galėtum išleisti knygą apie ,,šud serverius" juokauju šiaip. Pastebėjus laikotarpiui, greit startuoti turi geri projektai, tai manau tave sudomins ( Mariaus ) ir dar vieno asmens.

Ačiū už puikų pasakymą! O kalbant apie greit startuojančius projektus, tai tikra tiesa, bet buvau prie vieno ir liksiu prie vieno :)

• Parašė po 3 savaičių...
On Thursday, December 22, 2016 at 04:38, Jack# parašė:

o tu jau sukursi kazka ,, oldschooleris " su shitserveriu kuris mirs tapacia diena. :D:D:D:D:D

Žiūrėk kai jis sukurs projekta kad tu paskui nenardytum jam ;)

Kaip sakant nenorėjau tave įžeisti ar ką ten , nu bet būna tokių žmonių kurie stūmia stūmia o kai startuoja arba prieš starta iškart pradeda nardyti kad gautu kažkokias privilėgijas :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2986 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...