Peršokti į turinį
Su šv. Velykomis! 🐣 🐇 Linkėjimai nuo SuperGames.lt komandos! ×
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3037 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

mano visi setingai yra deivis.cfg config folderyje, jeigu neturi atskiro, kelk default config.cfg

Atsimenu buvau rades, kad viename folderyje yra gal kokie 5 folderiai t.y visi mano atskiri steamai CS:GO ir ten tie folderiai su skaičiais pavadinti t.y pvz (84551454), bet dabar aš nerandu ir kiek pamenu iš vieno sukėliau į kitą ir viskas buvo liuks.

.

(redaguota)

Atsimenu buvau rades, kad viename folderyje yra gal kokie 5 folderiai t.y visi mano atskiri steamai CS:GO ir ten tie folderiai su skaičiais pavadinti t.y pvz (84551454), bet dabar aš nerandu ir kiek pamenu iš vieno sukėliau į kitą ir viskas buvo liuks.

aš tai išvis nesuprantu, ką ten kiloti, jeigu tas pats kompiuteris, tai susirandi seną tą config.cfg, pervadini į "banzai", keli į config arba į cfg folderį, ir į consolę exec banzai.cfg viskas!

Redaguota , nario 169_735
(redaguota)

Paprasta, reik surasti folderi kaip pas mane pvz: D:\Steam\userdata
ten yra folderiu su daugybe skaiciu, tada pasirinki viena( jeigu daug yra ) ir spaudi ant config folderio, ir localconfig edit, ten bus tavo nickas parasytas tarp visokio papildomo slamsto :D

Tada gali viska is to folderio kopijuoti kur daugybe skaiciu, perkelti i kita folderi su daugybe skaiciu :D
Jeigu nesupratai pm.

P.S Paprasciau tai tiesiog susirandi per config folderi ir editini localconfig savo varda, tada nueini i 760 folderi ir ten bus configas.

Redaguota , nario KeksazZz
  • Teigiamai 1

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3037 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...