Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3038 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Nu jam *Myliu SuperGames.lt* sakė, paverks, paverks nustos. 

O tai ką siūlai dabar daryti? Reikia jį vistiek kažkaip išmokyti "išeiti į pasaulį ant savo rankų".

Jam pasitikėti savimi reikėtų. Sakau kviesk greitaja ir tegul gydyt bando ji. Silpnavalis tavo draugelis.

Redaguota , nario Thug Life

Tupac-Lives-3.jpg

Nu jam *Myliu SuperGames.lt* sakė, paverks, paverks nustos. 

O tai ką siūlai dabar daryti? Reikia jį vistiek kažkaip išmokyti "išeiti į pasaulį ant savo rankų".

Na jei jam taip p x ant savo artimu tai man ju labai gaila. Tegu pamasto, kad ir kiti turi ar yra tureje dar didesniu problemu gyvenime, bet gyveno toliau, o cia kaip sakant dar tik malalietka nei sules nebaiges jau nori zudytis del panos, su kuria bendravo 4 men... 

Jeigu taip jau giriasi visiems, tai jam tiesiog dėmesio trūkumas čia labiau, o ne ketinimai nusižudyt. Galbūt išvis mano, kad taip kalbės visiems, sužinos jo ta buvusi pana ir sugrįš pas jį. Daugiau bandymas dėmesį atitraukt į save nei veiksmų vykdymas čia pas jį... O jeigu tai ir būtų rimtai, kaip daugelis minėjo, duok žinot jo tėvams, tegul kuo greičiau pas psichologus jį veža. Jeigu sakai, kad niekur nenori lįst iš namų, susisiek su ta pana, gal su jos pagalba išeis jį iš namų išsivest, bent jau tam kad pasikalbėt. 90% duodu, kad jis nori dėmesį atkreipti į save dabar, mažai tikėtina, kad užteks drąsos tai padaryt.

O jei iš savo pusės žiūrint, nuomonę išsakant, žiauriai silpnas jis jeigu dėl panos su kuria išsiskyrė, planuoja nusižudyt dabar :D Tuo labiau, kad išdraugavo tik 4 mėn.

Šimtaprocentinis dėmesio trūkumas čiuveliui. Arba jis silpnas viduje. Anyway, nesijaudink. Nesižudys jis. Keturis mėnesiui pradraugavo ,išsiskyrė ir jau žudytis dėl to užsimane. Susitaikys su ja dar milijonus kartų. Jei aš po dviejų metų draugystės sugebėjau palikti merginą nes ji kūr va buvo ir ,kad ir ką jai jausčiau neapsikraunu aš, tai jei jis būtų mano vietoj ,jau senai tu jo prie gyvūjų nematytum. 

Dar vienas iš patirties atvėjis. Draugas pradraugavo su mergina irgi kelis mėnesius ir išsiskyrė. Žinoma, abu vienas kitą mylėjo, bet dėl tam tikrų priežasčių išsiskyrė. Abu žinoma verkė ir t.t Abu jie buvo neužsidare žmonės, turėdami daug draugų, galima sakyti ,kad namuose beveik nesirodydavo. Buvo laimingi (Romantikos š) Na ir ką.. Bac išsiskyrė ir užsidarė. Žinoma bahūras pradžiai ir nusigert spėjo,draugai į lauką bandė jį tempt. Na, po metų sedėjimo namie, išlindo. Pasitaisė. O ji.. Ji vis dar iki dabar namie sėdi. 

Truputėlis humoro.

Moralas yra toks: Neturėkite merginos. Jos tik gadina gyvenimą,nervus bei pinigus. :D

Pamąstymui bei protingos mintys kodėl reikia turėti antrą pusę

1. Naktį šilčiau miegot.

2. Visados pamaitina

3. Apkabina.

4. Išklauso

5. Nepalieka vieno.

6. Na ir žinoma myli.

Kokios ieškotis? Ieškokites paprastos,tokios kur jūsų mintys sutaptų, mąstymas. Kuri mylėtų. Nesirinkit modelio. Rinkites tą kuri jums graži iš vidaus ir išorės. Vidus svarbesnis už išorę. Žinoma, ir išorė svarbi,bet jeigu norite gyventi su gražuole belekokia kuri net bendraut su jumis nemokės normaliai bei pasi pis vardan pinigų,prašom. :)

Šimtaprocentinis dėmesio trūkumas čiuveliui. Arba jis silpnas viduje. Anyway, nesijaudink. Nesižudys jis. Keturis mėnesiui pradraugavo ,išsiskyrė ir jau žudytis dėl to užsimane. Susitaikys su ja dar milijonus kartų. Jei aš po dviejų metų draugystės sugebėjau palikti merginą nes ji kūr va buvo ir ,kad ir ką jai jausčiau neapsikraunu aš, tai jei jis būtų mano vietoj ,jau senai tu jo prie gyvūjų nematytum. 

Dar vienas iš patirties atvėjis. Draugas pradraugavo su mergina irgi kelis mėnesius ir išsiskyrė. Žinoma, abu vienas kitą mylėjo, bet dėl tam tikrų priežasčių išsiskyrė. Abu žinoma verkė ir t.t Abu jie buvo neužsidare žmonės, turėdami daug draugų, galima sakyti ,kad namuose beveik nesirodydavo. Buvo laimingi (Romantikos š) Na ir ką.. Bac išsiskyrė ir užsidarė. Žinoma bahūras pradžiai ir nusigert spėjo,draugai į lauką bandė jį tempt. Na, po metų sedėjimo namie, išlindo. Pasitaisė. O ji.. Ji vis dar iki dabar namie sėdi. 

Truputėlis humoro.

Moralas yra toks: Neturėkite merginos. Jos tik gadina gyvenimą,nervus bei pinigus. :D

Pamąstymui bei protingos mintys kodėl reikia turėti antrą pusę

1. Naktį šilčiau miegot.

2. Visados pamaitina

3. Apkabina.

4. Išklauso

5. Nepalieka vieno.

6. Na ir žinoma myli.

Kokios ieškotis? Ieškokites paprastos,tokios kur jūsų mintys sutaptų, mąstymas. Kuri mylėtų. Nesirinkit modelio. Rinkites tą kuri jums graži iš vidaus ir išorės. Vidus svarbesnis už išorę. Žinoma, ir išorė svarbi,bet jeigu norite gyventi su gražuole belekokia kuri net bendraut su jumis nemokės normaliai bei pasi pis vardan pinigų,prašom. :)

Teisingai sakai, bet dabar dauguma merginų tik pinigai ir rūpi 

(redaguota)

Žmogui kuriam depresiją, pats banaliausias dalykas yra, išgyrstį tokias motivuojančias mintys, kaip "pagalvok apie artimus" "Gyvenimas yra žiaurus" ir begale kitų panašių frazių, geriau jau patylėtį ir tesiog nukreipti jo mintis, bendraujant apie jo mėgstamus užsijemimus, būtį artimiau vienas kito, tada jis susivoks pats ir supras, kad jam rėikia pagalbos. O tos motivacinės frazės jį tik gylyns, nes realiai jokių veiksmų nėra. Rėikia su juo tesiog, gerai atitruktį, tik be alkoholio.

Redaguota , nario Baldas

Eik Namo

Ką žinau... Su viena pana draugavau 2 metus, žiauriai ją mylėjau gavos kad išsiskyrėm ale draugiškai, po poros mėn ale vienatvės susiradau kitą panele kuri miela širdžiai. Pažįstamas pradėjo pjaustytis kai bačka jį paliko po 4 dienu draugystės. Silpni žmonės neis žudytis ir panašiai, gali tik pradėt su britvute pjaustytis ir tiek ... Mažiau kreipk dėmesio ir sakyk tu jam žudykis jeigu dalbajobas ir manai kad ta pana vienintelė žemėj. Kekvienas savo laiku randam savo vaiku motiną, žmoną, ir sielos drauge. Tiesiog vieni greičiau randa kitiem ilgiau trunka. Tos visos draugystės ir yra savęs išbandymas, atsakomybės ugdymas ir panašiai, tik su skirtingom panelėm būdamas gali sužinot kokios tu moters nori prie savęs visą likusį gyvenimą. Čia dėl 4 mėn tiek stresuot nematau tikslo, juolab kad panų yra daugiau nei vyrų. Taip kad nuvažiuok ir pisk iš kokios kuvaldos tam savo draugui per galvą. Arba rask panašia panele ir paprašyk kad ji su juo pabendrautu, galbūt žmogus atsivers ir įtampą atslūgs. 

8z8S3J8.png

Egzotinė svajonių šalis egzistuoja!!!! Tai nepilnamečių koloniją

Nieko jis sau nedarys, juolabiau kad i pilva pasidurs :D 

Na ka galiu sakyti, tegul zudos, bet kai pamatys kas jo laukia, nores sugryzti i ta gyvenima pilnu hodu, man paciam buvo klinikine mirtis, uzteko ka maciau. :) Ir pilnai ta drauga tavo suprantu, kazkada pats del paneles verkiau, depresija and all shit, tiesiog pats jis turi istverti, ir nepasakok ka jam daryti, just hangout with him.

Neskaičiau komentarų, nežinau kuom čia viskas pasibaigė, bet vieną kartą teko traukti žmogų iš kilpos, man buvo gal 14 metų, su draugu kieme buvom, kaime, na ir jis ten pradėjo skiesti, kad pasikars, kadangi jis neteko mamos, tėvo, sesės ir brolio, liko vienas, gyventi su dėde ir teta, taip kad viskas suprantama, nors vis tiek aš tokių net kalbų nepernešu, belekaip nervuoja vos kas tik apie tai prabila kaip apie rimtą dalyką, na ir jis skiedė skiedė kad pasiryžęs tai padaryti, aš kažkaip nuėjau iki savo namų kažko paimti, jį palikau pavėsinėje, pareinu atgal žiūriu kabo jau, bet dar kojos purtosi truputį, staigiai ištraukiau iš kilpos, pisau pliūchą nuoširdžią ir atsigavo, dabar gyvena kuo puikiausiai, turi mylinčią ir mylimą panelę, nuosavą butą, darbą, baigė mokslus, juokais po šiai dienai sakau jam, kad skolingas saldainį už išgelbėtą gyvybę. Taip kad nejuokas čia, niekad nežinai ką tokie žmonės gali sugalvot. Nors ir belekokia lempa čia, paliko panelė, o tai joptararai, 17 metų bachūrui, gyvenimas prieš akis, tų bobų bus dar daug, na žodžiu, bendraukit su juo, būkit su juo ir viskas išsispręs. Vienas žmogus kai turi per daug laisvo laiko, įkrenta į savo mintis ir tiek visko prisimąsto, kad gali nutikti visko. 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3038 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...