Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3024 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Na ka, žodžiu nuo vasaros sėdžiu be telefono tai manau jau pats laikas jį įsigyti :D Tai kokį telefoniuką imt iki 300€ ? Svarbu kad butų gražus dizainas, pakankamai galingas ( nu kad clash of clans ir clash royal nelagintų ) kitų žaidimų nelošiu, nu ir kad interfacas nelagintų irgi svarbu. Buvau nusižiūrėjes Xiaomi redmi note 4 ir note 3, tai čia labai mane nervuoja ir negaliu pasirinkti, nes ant pirmo varijanto geriau žaidimus žaisti, nėra throttlingo, kamera geresnė nu ir video apapteris šiek tiek stipresnis tačiau man nepatinkantis dizainas ir prastokai surinktas korpusas. Tačiau labai patinkantis redmi note 4 dizainas, jo procesorius galingesnis ( net 10core ), kai kurie žaidimai geriau veikia, o kai kurie prasčiau, nors čia nesuprasi. Tačiau yra didelis throttlingas ( ~50% ) kas yra tiesiog antirekordas, na bet už tad mažiau kaista.

Aš vis bandau susitaupyti ~250e ir pasiimti Vernee Mars arba Vernee Apollo Lite, ankščiau nesu naudojęs, gyvai rankose nelaikęs, bet brolio draugas naudoja ir labai patenkintas, pilnai metalinis korpusas, bent jau iš nuotraukų primena man gal kokio Huawei ir iPhone mišinuką, specifikacijas internete gali pasižiūrėti, bet už mano dabatinį S5 Neo keliais kartais geresnis, nors Samsungas kainavo man palei 500 eurų, o Vernee galima pasiimti maždaug pradedant nuo 100 eurų. Na o jeigu pripažįsti tik samsungus, iPhone ar kažką panašaus, tai gali skelbimuose Galaxy S6 susirasti, ar obuolį 6. 

10 minutes prieš, Man Pohui parašė:

Tokio šūdo nemokamai neimčiau

51 minutes prieš, Lawless parašė:

iphone 6s ir ramu bus .

Nepatinka Iphone, nebent tik Iphone 7 rinkčiausi dėl galios ir didelio ekrano, bet jis brangus ne nevertas tos kainos kuri parašyta.

prieš 1 valandą, Arnoldas16 parašė:

S5 neo. Puiki kamera ir galingas, ufc, nba live be lagų, vandeniui atsparus, 16gb atminties, tikrai nesigailiu pirkęs. 

Negražus ir laginantis interface, o man ne žaidimams reikia, svarbu butų smagu naudotis, o pas jį per silpnas cpu, na ir šiaip jau nusenęs kaip 2k17

prieš 2 valandas(-ų), Thug Life parašė:

S6 iš skelbių pasiimk ir tikrai manau, kad paveš tau žaidimus be jokių lago ir pnš. Pats turiu s5 jokio lago nėr. Viskas tiesiog įdealiai veikia.

Idealiai nei vienas telefonas neveikia, S6 gan geras variantas, bet geriau jau Bitėje naują paimt nei iš skelbimų, ten arba maža kaina ir supraižytas, arba tokia pat kaina kaip bitėje bet naujas, nieko įdomaus.

prieš 4 valandas(-ų), Maquex parašė:

Tokio šūdo nemokamai neimčiau

Nepatinka Iphone, nebent tik Iphone 7 rinkčiausi dėl galios ir didelio ekrano, bet jis brangus ne nevertas tos kainos kuri parašyta.

Negražus ir laginantis interface, o man ne žaidimams reikia, svarbu butų smagu naudotis, o pas jį per silpnas cpu, na ir šiaip jau nusenęs kaip 2k17

Idealiai nei vienas telefonas neveikia, S6 gan geras variantas, bet geriau jau Bitėje naują paimt nei iš skelbimų, ten arba maža kaina ir supraižytas, arba tokia pat kaina kaip bitėje bet naujas, nieko įdomaus.

Jau 2 metai kaip su S5 neo ir visus geimus veža, ir nelagina niekas, nežinau kur tu girdėjai, bet telefonas tikrai yra geras ir neapsimoka imti S7 ar kitokių kur mašiną gali nusipirkti, kai parametrai neperdaugiausiai skiriasi. Telefonas vistiek nežaidimams GTA 5 nepažaisi.. O S5 neo užtenka žaisti visus geimus iš google play.

On 15.01.2017 at 12:07, Maquex parašė:

<...>prastokai surinktas korpusas<...>

Turiu Xiaomi Redmi 3 Prime. Telefonas surinktas nepriekaištingai. Jokių garsų, nesilanksto, niekas neatšoka, neiškrenta ir panašiai. Mano iPhone 5s blogiau surinktas, girdisi kaip dreba įjungimo mygtukas. MIUI, fingerprint veikia žaibišku greičiu. Xiaomi Redmi - vienintelis telefonas kuris VERTAS prašomų pinigų. Rekomenduoju jį kiekvienam.

Kiek žiūrėjau note'ų apžvalgas, skaičiau atsiliepimus - nieko apie blogai surinktą korpusą nemačiau. Dėl dizaino sutikčiau. Man patinka priekis, bet nepatinka galas. Taip pat jis labai slydus, pastoviai krenta iš rankų ir kišenių. Manau su dėkliuku tokių problemų nebūtų.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3024 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...