Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3012 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kadangi laikinai išsirasiau AVG nulaužė kažkas mane OS'us tai yra Windows 10, nežinau kokios tiksliai išsirinkti ir bei patikimos anti-virusines, kiek girdėjau Avast'as gera anti-virusine nes kai sedėjau su Windows 7 pusė metu be anti-virusines dėl tam priežaščiu kad neištrintu kelių failu, dabar atėjo laikas apsisaugoti savo kompiuterį, o gi nesinori 3 karta nėšti į taisykla kad sutvarkytu mano kompiuteri.

prieš 3 valandas(-ų), no way! parašė:

Kokiuos tu saituos landžioji ir ką siuntiesi, kad tave nulaužinėja? W10 turi jau preinstalled Windows Defenderį, nereikia jokios antivirusinės, bet aišku jei rankos kreivos tai ir ta antivirusinė jokia nepadės. Su MalwareBytes praskanuok į mėnesį kartą ir rami galva.

Nebepirmus naudojus kompiuteriu ir neesu durnas ant tiek kad landžiociau į nežinomus svetainės kątik šviežiai po remonto tik chorma instaliavau po kelių valandu nulaužė mane, man taip meistras sakė, tai sumokėjau 10 eur (Papigiai, nes kai antra karta atėjau tvarkyti savo kompiuterį).

2 minutes prieš, Tautedorus parašė:

Aš apie CCleaner kalbėjau, nes jo paminėjimas tavo pranešime nelabai susijęs su apsauga nuo virusų ir jų šalinimu.

Tai, ccleaner irgi apsaugo, išvalo visokius 'š' nereikalingus failus kurie gali būti su virusais ir panašiai.

8fba183b65d3d5699c1c87ff85eb6c4f707.gif

2 minutes prieš, Modesταs™ıllıı parašė:

Tai, ccleaner irgi apsaugo, išvalo visokius 'š' nereikalingus failus kurie gali būti su virusais ir panašiai.

Gal ir gali tai padaryti, bet tikrai ne tokiu tikslumu, kad galima laikyti virusų šalinimo programa. Tam skirta Malwarebytes ir pnš.

Šiuo metu naudoju ESET Smart Security 10, Malware Bytes, CCleaner bei bendrą interneto erdvės supratimą, jog apsisaugoti nuo velnių :P

P.S Jeigu nenaudoji antivirusinės dėl kelių failų, patarčiau naudoti antivirusinę ir tiesiog padaryti tiems failams išimtis, jog jų antivirusinė nekibintų.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3012 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...