Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3011 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki skaitantys temą, taigi išparduodu viską savo internetinį turtą, apie jį aprašysiu apačioje.

Viską atiduodu galima sakyti už centus, t.y. Kainą siūlykit jūs pasikvietę į skype ir jeigu viskas tvarkoje galėsim sandėrį tęsti. Pats būtiniauses dalykas kurį noriu pasakyti nuo savo pusės: Pirmas neinu, paiškinu kas nesuprantat - kaip gausiu pinigus jūs gausite tada tą ką iš manęs perkate ir labai prašau, kad ir pasakau kaip temos autorius šį dalyką dažnai visiems, bet vistiek atsiranda kažkoks gaidys kuris bando mane aptrynt, o kaip nesigauna pradeda vadinti mane "Scammeriu", žodžiu negaišinkit manes, o tuo labiau ir savęs. 

Priežastis kodėl parduodu ten tuos steamus, legalus už kaip sakyti centus - nes nežaidžiu tų žaidimų, nėra jiems laiko ir visai noro.

Mano skype: icortez15

El. paštas: [email protected]

Neatsakysiu skype, nepatingėkit ir į emailą parašykit, nes ten dažniau žiūrau, nei būnu skype "online".

• Steam vartotojas - atrakintas wallet'as, mano El. paštas galėsiu pakeisti.

425c8b66f6b844d79999e04f0a9519b7769.png

• OSRS vartotojas - bankas apie 10m. A whip, d set, swd, pet potion iš voido dar yra 500 nesunkiai biskį pavargę voidą išsimušit. MEMBER 33 Days

f2ca52b2a6d8de10f73a7a2fbc375045717.png

5b6375ccd552046fdc40d78214f6b60a616.png

19d2c62ae06b817e371886fbfed5e967469.png

c32d04f936c405bf12e673d0109dcf18839.png

• OSRS BuddyPRO - 14 dienų
  • MCPRemium - nedarysiu foto, nes ir taip visi viską žinot. Žodžiu dėtas ant kito Emailo, bet galimybė naudotis Premium serveriais, keisti skinus, nicką nedingsta.

Viskas Atrodo, jeigu ką atsiminsiu ką turiu, darašysiu.

Atsiskaitymas tik BANKU

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3011 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Sukurti naują...