Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2969 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

prieš 14 valandas(-ų), 4gamers.lt-informacija parašė:

Darbas tikrai šaunus , dera akiai , bet argi tai dizainas skirtas SA-MP projektui? Mano nuomonė - ne. Jį reikėtų priskirti rimtesniems projektams , nesusiejusiams su SA-MP ir kitais žaidimais.

Sutinku, kad šis labiau solidesnis dizainas, nei įprastiniai SAMP projektų, bet nematau nieko blogo, net atvirščiai – labai gerai, kad yra serverių, kurie nesilaiko tų stereotipų, atsakingiau ir rimčiau žiūri į visą savo identitetą.

prieš 1 valandą, edgarasb parašė:

Keista tai, kad greenside.lt puslapis nepadarytas responsive, to aš labiausiai pasigedau, žinant, kad naudojama IPS 4 TVS.

Prie jo dirba dabar, neabejoju, kad vėliau bus ir jis. 

dribbble-ball-dnld-35eba27acd4710f90ea9aa7ad8037fbb19ad997078531844fd34456b4c6551e4.png 

(redaguota)
prieš 19 valandas(-ų), oMsie parašė:

Manęs nekabliavo. Asmeniškai ipb ketvirtas šūdas man, nepyk, bet šį kartą karmos taškų negausi iš manęs

Čia ne alkoholis, kad turėtų kabliuot. :)

Ar aš prisidėjau prie IPS kūrimo, kad čia man savo nuomonę apie šį varikliuką sakai? Aš tik piešiau dizainą, kuris buvo pritaikytas šiai forumo versijai. O be to, su tokiu konservatyviu mąstymu būna tik tie žmonės, kurie bijo naujovių, nes yra nepajėgūs prie jų prisitaikyti. Ir beje, ši IPS verisija yra labai inovatyvi ir turinti begalę naudingų elementų.

Visiems kitiems dėkoju už atsiliepimus!

Redaguota , nario vegal

dribbble-ball-dnld-35eba27acd4710f90ea9aa7ad8037fbb19ad997078531844fd34456b4c6551e4.png 

prieš 7 valandas(-ų), Baudėjas parašė:

( Šviesus dizainas simbolizuoja šviesia, pelningą ateitį ).

Irgi variantas :D

Kol kas svariausias pagrindimas, kodėl baltas dizainas nepatinka, buvo toks, jog balta spalva regėjimą gadina :-)))

prieš 20 valandas(-ų), sancio_ parašė:

Del dizaino tai visai neblogas, bet yra kur tobuleti

Na žinai, numestos replikos be argumentų ne daug ką nusako. Būčiau dėkingas, jei galėtum sukonkretinti, kur tobulėti :-)

prieš 22 valandas(-ų), vegal parašė:

Čia ne alkoholis, kad turėtų kabliuot. :)

Ar aš prisidėjau prie IPS kūrimo, kad čia man savo nuomonę apie šį varikliuką sakai? Aš tik piešiau dizainą, kuris buvo pritaikytas šiai forumo versijai. O be to, su tokiu konservatyviu mąstymu būna tik tie žmonės, kurie bijo naujovių, nes yra nepajėgūs prie jų prisitaikyti. Ir beje, ši IPS verisija yra labai inovatyvi ir turinti begalę naudingų elementų.

Visiems kitiems dėkoju už atsiliepimus!

Prašyčiau nevadovaut, kas man turėtu patikt ar ne, man patinka trečias ipb, o ne šitas, ir man šis dizainas nupieštas NE-GRA-ŽIAI, nereikia čia liet savo nuomones, apskritai, tavo darbai nelabai patinka man. 

Peace

prieš 1 valandą, oMsie parašė:

Prašyčiau nevadovaut, kas man turėtu patikt ar ne, man patinka trečias ipb, o ne šitas, ir man šis dizainas nupieštas NE-GRA-ŽIAI, nereikia čia liet savo nuomones, apskritai, tavo darbai nelabai patinka man. 

Peace

Nei vadovauju, nei ką, jau prasideda kažkokios abstinencijos priepuoliukai matyt, jei atrodo, kad vadovauti pradėjau. Ir labai džiaugiuosi, kad tokio mentaliteto žmonėms mano darbai nepatinka :) 

prieš 2 valandas(-ų), oMsie parašė:

Peace

Kas tau ką vadovavo? Žmogau, atsigauk. Pasisakei ir dink. Jo tema, kiek jis nori, tiek jis savo nuomonę gali reikšt.

• Parašė po 1 mėnesio...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2969 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...