Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2962 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Taigi atėjo laikas parduoti projektą, nes laiko neberandu visai jam jau kaip 1 metai :(

IP: mc.soulmc.lt

Svetainė: soulmc.lt

Kas ieina į serverį:

❇ Domenas soulmc.lt pirktas iš us.lt

❇ Svetainės dizas su hostingu www.soulmc.lt

❇ VPSNET.lt http://prntscr.com/e1yu8v 

❇ Žinoma patsai serveris su failais visais :)

❇ SMS automatizuota sistema paysera 

Jei kas domina rašykite į pm sg, arba skype: augustinas741

Kaina 15EUR atsiskaitymas swedbank, paysera, perlas, maxima.

Galima pirkti atskirai, parašykite kas domina ir galbūt susitarsime, 100%, kad neturės niekas kitas to ką nusipirksite!

Laukiu jūsų pasiūlymų! :)

Naujas serverio pristatymas:

Redaguota , nario iR1sky

Visų pirma užtušuok kitą IP adresą kuris matosi čia apačioje http://prntscr.com/e1yu8v, nes manau kitaip tikrai užblokuos tavo VPS, nes yra nelegaliu pardavinėti, dar gali pataisyti tokius dalykus, kaip "kiek atsimenu apie 100 like yra", tai parodo koks tu rimtas pardavėjas, nes parduodi produktą nežinodamas kiek tiksliai yra like t.y reikėjo rašyti "Facebook fanų puslapyje yra apie 100 like" , norėtusi detalesnio aprašymo kas yra serveryje, kaip jis atrodo , galbūt net kvietimas ateiti apsižiūrėti ir panašiai ką ten galima rasti išsiskiriančio iš kitų, taip pat parašyti dėl kokios priežasties parduodi projektą, o galbūt tesiog bandai jį prastumti , nes jis nieko vertas ir nebeužtenka ant išlaikymo ir panašiai, tik nesupyk čia mano nuomonė, galiu palinkėti tik sekmės, tikiuosi paklausysi mano išsireiškimo ir pataisysi šias mažas klaideles.

• Parašė po 2 savaičių...
(redaguota)

Na projektas nelabai vertas dėmėsio, kainos yra kažkiek kosminės, nes už Hostą ir Failus prašo 20e. Hosto liko nedaug ir serveris nėra prižiūrimas tinkamai. Su savininku susiekus, sako, kad kopijos neįmanoma surasti, kadangi pluginai beveik visi žinomi, nesunku ir sukurti repliką šio serverio. Nemažai radau spausdintinių klaidų. Netinkami Prefix sudėjimai, komandos kelios neveikia. Projektas vertas daugiausiai 13-16e. 

Ne man vienam buvo taip nutikę, jog naudojant /warp komandą serveris visiems pradeda laginti.

Nepyk tėvai, bet čia tik mano nuomonė.

Redaguota , nario ★KenjiWorks★

120519875_covernr.thumb.png.f7542f53e9acc40dab291f48ab92d032.png

<iframe src="https://discordapp.com/widget?id=251038117270781952&theme=dark" width="350" height="500" allowtransparency="true" frameborder="0"></iframe>

prieš 11 valandas(-ų), iR1sky parašė:

Ne bankrotas, bet tesiog nebera laiko laikyti serverio, taip jau 4-5 metus serverį turiu ne be tas amžius man laikyti jį.

Pataisau tave. Nes nebesigaudai. Laikyti serverį gali bet koks amžius, reikia jį puoselėti ir tvarkyti, paskirti moderatorius, atsakingus žmonęs. Ir viskas.

120519875_covernr.thumb.png.f7542f53e9acc40dab291f48ab92d032.png

<iframe src="https://discordapp.com/widget?id=251038117270781952&theme=dark" width="350" height="500" allowtransparency="true" frameborder="0"></iframe>

prieš 12 valandas(-ų), ★KenjiWorks★ parašė:

Pataisau tave. Nes nebesigaudai. Laikyti serverį gali bet koks amžius, reikia jį puoselėti ir tvarkyti, paskirti moderatorius, atsakingus žmonęs. Ir viskas.

Ne viskas, jei žmogus žino ką daro jis ir iš paprasčiausio šūdo gali padaryti awesome serverį kuriame lankysis daug žmonių, o koks 6 metų bahuriukas nei investuot į reklamą negalėtų, nei su savo kvailiu loginiu mąstymu kažką įdomaus padarytų.

(redaguota)

Supises projekto reputacija :D niekas nebeina leisdavai atsimenu botus nieks neateina, kad ir tiek ten kontaktu yra visi zino, kad supista reputacija projekto, wipe darydavai kas 3 sav :D tai dabar jau bandai, dar kai losdavo kazkas ta serva tai privilegijas free dalini sudservis kaip sakoma. :)

Redaguota , nario Aurimasxxx1

Sveikas, kad ir kaip būtu keista, bet man pohui ant tavęs.

Su supergames.lt jau nuo 2014-07-16! :)

On 2/17/2017 at 00:23, ★KenjiWorks★ parašė:

Greičiausiai tu jau nebesigaudai, tame esmė, kad laiko visai nerandu serveriui... Visai prie kompo nebesėdžių nebe tie prioritetai mano, pirma reik turėt tuos atsakingus žmones, kad paskyrti jiem prieigas ir pnš bet vis gi gali ir jie pasišiukšlinti tai reikia minimaliai ir juos checkinti.

Ką galiu pasakyti Augustinas a.k.a Iriskas yra tikrai normalus čiuvas :) Pats turėjas reikalu. Nieko prieš, o čia jus vaikai kalbat apie reputacija? :D Kokius botus? Jus nebejuokinkit :) Pats buvau projekte viskas gerai ;) Tiek ir žemėlapius iš žmonių pirkdavo pastatydavo :) Į projektą investuodavo tikrai pinigų jis :)))) Nebuvo, kad jam svarbu tik vien pinigai :)))) Tai ką galiu pasakyti akis prasiplaukit :) 

Opa

(redaguota)
On 2/18/2017 at 13:58, .RethaS` parašė:

Ką galiu pasakyti Augustinas a.k.a Iriskas yra tikrai normalus čiuvas :) Pats turėjas reikalu. Nieko prieš, o čia jus vaikai kalbat apie reputacija? :D Kokius botus? Jus nebejuokinkit :) Pats buvau projekte viskas gerai ;) Tiek ir žemėlapius iš žmonių pirkdavo pastatydavo :) Į projektą investuodavo tikrai pinigų jis :)))) Nebuvo, kad jam svarbu tik vien pinigai :)))) Tai ką galiu pasakyti akis prasiplaukit :) 

Na, žinai aš nekreipių dėmesio, temą žinoma teršia. Pagrinde kurie blogo rašė čia tai žinau juos iš serverio ir patylėsiu... :D Blemba kažkaip įdomu pasidarė kas esi toks, jei netingėsi parašyk į sg pm :D

Redaguota , nario iR1sky
On 2017-02-19 at 16:28, iR1sky parašė:

Na, žinai aš nekreipių dėmesio, temą žinoma teršia. Pagrinde kurie blogo rašė čia tai žinau juos iš serverio ir patylėsiu... :D Blemba kažkaip įdomu pasidarė kas esi toks, jei netingėsi parašyk į sg pm :D

nu tai ka apie mane gali pasakyt noriu isgirst 

Sveikas, kad ir kaip būtu keista, bet man pohui ant tavęs.

Su supergames.lt jau nuo 2014-07-16! :)

• Parašė po 3 savaičių...
(redaguota)
On Sunday, January 29, 2017 at 23:33, iR1sky parašė:

Taigi atėjo laikas parduoti projektą, nes laiko neberandu visai jam jau kaip 1 metai :(

IP: mc.soulmc.lt

Svetainė: soulmc.lt

Kas ieina į serverį:

❇ Domenas soulmc.lt pirktas iš us.lt

❇ Svetainės dizas su hostingu www.soulmc.lt

❇ VPSNET.lt http://prntscr.com/e1yu8v 

❇ Žinoma patsai serveris su failais visais :)

❇ SMS automatizuota sistema paysera 

Jei kas domina rašykite į pm sg, arba skype: augustinas741

Kaina 15EUR atsiskaitymas swedbank, paysera, perlas, maxima.

Galima pirkti atskirai, parašykite kas domina ir galbūt susitarsime, 100%, kad neturės niekas kitas to ką nusipirksite!

Laukiu jūsų pasiūlymų! :)

Naujas serverio pristatymas:

Už kiek parduotum files, t.y. spawn, plugins

Redaguota , nario F4RGamingLT

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2962 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...