Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3003 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki visi. Klasiokas turi Samsung S3 Neo ir problema tokia, kad kaip paspaudžia vidurini mygtuka ir telefonas užsirakina tiesiog. Ekranas neišsijungė rodo paveiksliuka ir nereaguoja į lietimus. Tada užrakini atrakini su mygtuku ir atsigauna.

Ir toki užraša tada išmeta. Bandė klasiokas ir telefona visa atkurti nepadėjo.

di-Y7DKJV.png

Redaguota , nario Thug Life

Tupac-Lives-3.jpg

Svečias

Sveikas, tai va, galiu pasakyti, kad turėjau šį telefoną puse metų ir pardaviau nesenai, tai gi tau vertėtu persirašyti Android į: Cyanogenmod 12.1 - Tai yra 5.1 Android'as, labai geras android kuris man nei strigo, nei atsirasdavo bėdų, viskas būdavo tada tvarkoje, pasidarai viską pats pagal save ir valio, tad vertėtu pamėginti ir tau, eik į Youtube ten susirasi pilną Video kuriame tave galės pamokyti kaip visiškai tvarkingai suinstaliuoti Android. ;)

Aš pats turiu Cyanogenmod 13, buvau persirašęs į 14, bet nepatiko, labai daug užkrautas. 12 nebandžiau, pasirodė per daug senas.

Mano nuomonė apie Cyanogenmod 13. Na iš tiesų man tikrai labai patinka šitas custom ROM'as, nes su juo atsiveria daug daugiau galimybių, negu su stock ROM'u. Taip pat pagerėja performance. Taip prieš kelias dienas gavau notification, kad yra update, tad komanda tikrai dirba prie visų projektų ir nepalieka nei vieno. ROM'as yra tikrai stabilus, nebūna taip kad iš oro persikrauna ar closina servicus. Taip pat google play galima rasti daug temų pritaikytų CM13, įvedus "theme engine". Taip pat pasiskaityk prieš įrašant viską, nes yra kad gali tau jis iš pradžių neveikti ir t.t. Man buvo, kad visą laiką vieną programą crash'ino, tai reikėjo permissions suteikti ir taip pat Google Play neveikė, nes Gapps nebuvo suderinama.

Sėkmės bandant!

Front-End Developer || trofix.me

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3003 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...