Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2999 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

SmS Sistema  

26 balsai

1. 1. Ar norite minecraft sms sistemos

Recommended Posts

Kokia esmė dalinti sistemą nemokamai, manau tu jos net nepirkai , o pavogei, nes lietuviai tokių dalykų tikrai nedalintų, ne tokie žmones mes, dauguma lietuvių, bent nedaryk pardavėjui minuso, jeigu stengėsi koduoti ir Tu pirkai, nemanau, kad ta reputacija kažko verta šitam forume, be to čia ta reputacija kaip ir Facebook like, visi nori tūrėti kuo daugiau, kad atrodytų "kietesni" už kitus, tačiau visa tai , tik skaičiai kurie neparodo koks žmogus yra ištikrųjų.

(redaguota)
23 minutes prieš, Specinis` parašė:

Kokia esmė dalinti sistemą nemokamai, manau tu jos net nepirkai , o pavogei, nes lietuviai tokių dalykų tikrai nedalintų, ne tokie žmones mes, dauguma lietuvių, bent nedaryk pardavėjui minuso, jeigu stengėsi koduoti ir Tu pirkai, nemanau, kad ta reputacija kažko verta šitam forume, be to čia ta reputacija kaip ir Facebook like, visi nori tūrėti kuo daugiau, kad atrodytų "kietesni" už kitus, tačiau visa tai , tik skaičiai kurie neparodo koks žmogus yra ištikrųjų.

Nu ir sakinį surezgei

tumblr_m0wb2xz9Yh1r08e3p.jpg

Redaguota , nario ༼ つ ͠° ͟ ͟ʖ ͡° ༽つ
Dabar, ༼ つ ͠° ͟ ͟ʖ ͡° ༽つ parašė:

Tai kad tu išreikšt nuomonės nemoki...

Oho, o tu labai argumentuotai moki parašyti , kodėl nemoku išreikšti nuomonės, visų pirma tu freeposteris, nes atejai pasirinkti pranešimų ginčydamasis su manimi, lyg tai kažką reikštų, taip pat manau atejai vien dėl to, jog pasakiau, kad neapsimoka atiduoti SMS sistemos nemokamai, o tau turbūt jos labai reikia, nes nori sukurti eilinį šūdservį kuris ištems daugiausiai 1 savaitę, nesiruošiu su tavimi ginčytis, tesiog čia galiu reikšti nuomonę laisvai, Lietuva laisva ir man nesvarbu ką tu čia sakysi, kad nemoku ten išreikšti nuomonės ir panašiai.

prieš 11 valandas(-ų), Specinis` parašė:

Oho, o tu labai argumentuotai moki parašyti , kodėl nemoku išreikšti nuomonės, visų pirma tu freeposteris, nes atejai pasirinkti pranešimų ginčydamasis su manimi, lyg tai kažką reikštų, taip pat manau atejai vien dėl to, jog pasakiau, kad neapsimoka atiduoti SMS sistemos nemokamai, o tau turbūt jos labai reikia, nes nori sukurti eilinį šūdservį kuris ištems daugiausiai 1 savaitę, nesiruošiu su tavimi ginčytis, tesiog čia galiu reikšti nuomonę laisvai, Lietuva laisva ir man nesvarbu ką tu čia sakysi, kad nemoku ten išreikšti nuomonės ir panašiai.

And here we go again... Iš ko sprendi, kad mane serveriai domina? Nei aš serverio noriu kurt, nei man ta sms sistema rūpi. Pamačiau kad viską į vieną sakiny sugrūdai ir nieko suprast neina, tai va ir parašiau. Apsiramink, ir lietuvių kalbos pamokas pradėk lankyt.

On 2017-02-02 at 22:00, Specinis` parašė:

Man idomu parodyk nors viena vieta kur parasyta kad dekit +rep, antra esu toks lietuvis is tu kur pasidalint viska noretu, bet ziuriu niekas neivertina tokio dalyko.

prieš 18 valandas(-ų), Chaddie00 parašė:

Man idomu parodyk nors viena vieta kur parasyta kad dekit +rep, antra esu toks lietuvis is tu kur pasidalint viska noretu, bet ziuriu niekas neivertina tokio dalyko.

Visų pirma atvirkščiai visi ir teprašo nemokamos sistemos, kad galėtų kurti savo šūdservius ir užsidirbti pinigų, o aš tesiog parašau kaip būtų geriau tau. Veliau prasidės visokie dalinimai kituose forumuose ne tavo vardu, kad ten jų sistema ir dalinasi, arba per tavo sistemą nulauš kokį serverį ir tada kaltas liksi tu, sakys, jog įdėjai kokį kodą ar dar ką per kurį pateko į serverį ir jį sugadino arba kažkas tokio.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2999 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...