Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2997 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Tema skirta N18 (vaikučiai lauk)

(Temos pavadinimas dėl dėmesio atkreipimo)

Sveiki,

Taigi daug į vata neviniosiu, ruošiuosi vėl kurti serverį. Paskutinį karta prie MC serverio sedėjau prieš 5 metus. :) Tada ką galėjau padaryti tai tik sumesti pluginus ir pavadinti PVP/Faction. :) tačiau dabar jau kažkiek subrendęs ir įgyjęs visokeriopos patirties esu nusiteikęs pabandyti sukurti naują (ne pelno siekiantį) serverį.

Į šį foruma prisijungiu tikrai nedažnai todėl kam būtų įdomu prisijungti prie naujos komandos rašykite man į skype: k.karnatka

Taip mokykloje nekaip sekėsi su taip gerbiama Lietuvių kalba, atsiprašau už paliktas klaidas.

Apie mane:

Esu dirbantis ir baigęs studijas (informatikos inžinierius) man 23 metai, šiuo metu esu iš Šiauliu.

Redaguota , nario Reklameris1
Redaguota: Pakeistas temos pavadinimas.

Žinau viską, tokių metų žmogus tikrai nedės jokio darbo į patį serverį, tik kiš pinigus į balą. Už tave kaip suprantu dirbs komanda, pluginus tvarkys ir buildins, dar galbūt forumą sutvarkys. Pats tokią profesiją turintis laiko nemanau kad rasi ir po mėnesio ar mažiau paliksi viską, ir jeigu pasiseks vis kiši pinigus į balą. Linkiu didžiausios sėkmės, nes tau jos reikės.

e04d4df8b9e8509721d1b960f83045e0162.png

6'4

• Parašė po 2 savaičių...
On 2017-02-03 at 18:10, ModescFive parašė:

Cituoju tavo pranešima  ,,   man 23 metai '' wow, 23 metu žmogelis ne šeima kuria, o minecrafta lošia?

O kas tau sakė, kad jis praleidžią visą laiką žaizdamas Minecraft? Net jei ir taip, koks tavo reikalas? Gal jis tiesiog kuria projektą, nebūtinai žaidžia...

On 2017-02-03 at 18:44, zTe` parašė:

Ir vėl minekraftas ;DD

O kaip tau atrodo, kokia čia skiltis?!?

On 2017-02-03 at 18:59, EK'ON parašė:

Žinau viską, tokių metų žmogus tikrai nedės jokio darbo į patį serverį, tik kiš pinigus į balą. Už tave kaip suprantu dirbs komanda, pluginus tvarkys ir buildins, dar galbūt forumą sutvarkys. Pats tokią profesiją turintis laiko nemanau kad rasi ir po mėnesio ar mažiau paliksi viską, ir jeigu pasiseks vis kiši pinigus į balą. Linkiu didžiausios sėkmės, nes tau jos reikės.

"Biški ekstrasenso išmokęs iš Baltijos televizijos?"

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2997 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...