Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2994 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki. Tingėjau ieškot kur turėtų būti sukurta šita tema tai kuriu čia ir nesuku sau galvos, tai atleiskit. Mano prašymas būtų, kad jūs be jokių klausimų uždavinėjimų atsakytumėt kuo išsamiau į klausimą:

• Kokie PC (Steam, uplay) žaidimai 2017 metais (šiuo metu) yra labiausiai perkami, populiariausi, geidžiamiausi lietuvos rinkoje? Kokie žaidimai iš 2016 metų tapo nebepopuliarus?

Ačiū konsultantams nuoširdžiai.

Redaguota , nario povilasl

c3e7e3f946aef31f45c0b5c34f8a6b40887.png

Na aš surašysiu taip, kaip atrodo man, taip kad kiti su manimi gali ir nesutikti, bent jau sprendžiant iš to kas perkamiausia Steam'e ir ką žaidžia žmonės iš mano draugų sąrašo, tai žaidžiamiausi šiuo metu yra:

7 Days to Die

Miscreated

Counter Strike Global Ofensive

Garry's Mod

Rocket League

Insurgency

Rust

Tom Clancy's Rainbow Six Siege 

For Honor

Tom Clancy's Ghosts Recon 

Conan Exiles

Left 4 Dead 2

Call of Duty Black Ops 3

Call of Duty Infinite Warfare

My Summer Car

Street Legal Racing Redline

Killing Floor 2

Fallout 4

Town of Salem

Space Engineers

Iš senesnių žaidimų, kurie buvo tikrai populiarūs, bet dabar pastebėjau kad niekas praktiškai nebežaidžia:

Grand Theft Auto V

Counter Strike Source

DayZ Standalone

ArmA III (bet čia jau manau tik iš mano "draugų" rato niekad nebežaidžia, nes realiai žaidimas geras)

Battlefield 4

Watch Dogs 2

Kaip ir minėjau, nesirėmiau jokia statistika, tik pagal tai, ką matau Steam'e. 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2994 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...