Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2985 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki. www.mobilieji.com . Vilnius. Parduoda naudotus ir naujus. Pats ruošiuosi pirkti, rašiau jiems pora laiškų skaičiau atsiliepimus na ir man kilo šiokių tokių klausimų jums. Gal būt esat kas nors iš čia pirkę? Kokie atsiliepimai? Nes paskaičius atsiliepimus beveik visi geri. Pats iš čia galvoju pirkti galaxy s7 naudotą ir kas man užkliuvo, tai kad panaudotą jie parduoda be dėžutės, kitaip tariant be komplektacijos. Pirma mintis šovus į galvą kad gali būt vogti, bet kai pradedi mąstyt daugiau, tai juk ne vienas žmogus parduoda vieną telefoną, čia visa firma, tai nemanau kad tokiu dalyku užsiiminėtų, bet kur tada dingsta tos dėžutės man labai įdomu. Duoda 14 dienų garantiją panaudotiems telefonams. Taip pat laukiu jūsų patarimo ant kiek jums ši parduotuvė atrodo kokybiška ir ar patariat iš čia pirkt?

c3e7e3f946aef31f45c0b5c34f8a6b40887.png

Nieko nežinau apie juos. Tačiau esmė tame, jei tau svarbus visas tas vogtas/nevogtas reikalas, tai privalai pasirašyti pirkimo&pardavimo sutartį, tokiu atveju jei ir bus iš tos pusės problemų su telefonu - pardavėjas privalės už tai atsakyti. Na o bendrai, tai visad pirkdamas panaudotą produktą rizikuoji. Siūlyčiau gerai pasiruošt, pasidomėt ir ten vietoj gerai pasiraust prie to telefono, susirašyt kelias stress testinimo programas, išbandyt kuo daugiau skirtingų funkcijų susijusių su skirtingais komponentais ir t.t., jei ką rasi, gali prisiknist - dažniausiai tokiose vietose galima gerai pasiderėti... Ir aplamai, jei jau perki padėvėtą produktą, tai geriau pirktum iš žmogaus - daug geresnių deal'ų galima rasti, o rizika praktiškai ta pati... 

Filthy-Frank.jpg

(redaguota)
prieš 17 valandas(-ų), ProGreen parašė:

Nieko nežinau apie juos. Tačiau esmė tame, jei tau svarbus visas tas vogtas/nevogtas reikalas, tai privalai pasirašyti pirkimo&pardavimo sutartį, tokiu atveju jei ir bus iš tos pusės problemų su telefonu - pardavėjas privalės už tai atsakyti. Na o bendrai, tai visad pirkdamas panaudotą produktą rizikuoji. Siūlyčiau gerai pasiruošt, pasidomėt ir ten vietoj gerai pasiraust prie to telefono, susirašyt kelias stress testinimo programas, išbandyt kuo daugiau skirtingų funkcijų susijusių su skirtingais komponentais ir t.t., jei ką rasi, gali prisiknist - dažniausiai tokiose vietose galima gerai pasiderėti... Ir aplamai, jei jau perki padėvėtą produktą, tai geriau pirktum iš žmogaus - daug geresnių deal'ų galima rasti, o rizika praktiškai ta pati... 

Dėkui už patarimą. Ankščiau pirkdavau iš žmonių pastoviai, bet vat būtent geresnių dealų šiuo metu nėra iš žmonių perkant galaxy s7, kadangi visi siūlo didesnę kainą nei mobilieji.com. Dėl pirkimo pardavimo sutarties pasidomėsiu.

dar radau tokią svetainę www.arnevogtas.lt bet čj joj mažai duomenu.

Redaguota , nario povilasl

On 2017-02-17 at 17:58, povilasl parašė:

Dėkui už patarimą. Ankščiau pirkdavau iš žmonių pastoviai, bet vat būtent geresnių dealų šiuo metu nėra iš žmonių perkant galaxy s7, kadangi visi siūlo didesnę kainą nei mobilieji.com. Dėl pirkimo pardavimo sutarties pasidomėsiu.

dar radau tokią svetainę www.arnevogtas.lt bet čj joj mažai duomenu.

Esu susiduręs su šia imone,tai asmeniškai man nepatiko. Nes zadejau pirkti sony telefona apie defektus nieko jie nerašo svetaineje,poto pradejo aisketi,kad js buvo taisytas pas juos..

Tai jeigu kaina maza gali buti,kad jau taisytas tas telefonas ,o tokiu atveju nemanau kad labai gerai nes gali gedimai prasideti..

prieš 18 valandas(-ų), domantasxxl parašė:

Esu susiduręs su šia imone,tai asmeniškai man nepatiko. Nes zadejau pirkti sony telefona apie defektus nieko jie nerašo svetaineje,poto pradejo aisketi,kad js buvo taisytas pas juos..

Tai jeigu kaina maza gali buti,kad jau taisytas tas telefonas ,o tokiu atveju nemanau kad labai gerai nes gali gedimai prasideti..

Dėkui. Na bent jau pranešė, kad taisytas, nebandė apgauti. Iš tikrųjų tai tas samsung s7 kurį galvoju pirkti nėra labai įpatingai pigus ten, tiesiog kažkiek pigesnis nei žmonės skelbiu.lt pardavinėja. Visvien gyvenu vln kai turėsiu laiko užvažiuosiu pakalbėt.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2985 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...