Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2955 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

CS:GO skins == €€

Jei labai pinigų prireikė nupirksiu CS:GO skiną 50% jo kainos, jei norėsite susigražinti sumokėsite 60% jo kainos. Už geresnius skinus duosiu daugiau procentų, bet ir susigražinimo procentas bus didesnis. Čia jau tartis asmeniškai. Skino gražinimo laikotarpis galioja 2savaites, po 2 savaičių skinas priklauso jau pilnai man.

10€ skinas - 5€  jums (susigražinti 6€)

100€ skinas - 50€ jums (susigražinti 60€)

Kainos gali keistis pagal susitarimą.

€€ == Pildyk, Labas, Ežys papildymai

Prireikus galiu papildyti bet kada saskaitą. Papildymo kaina - 1€.

• 1€ jums kainuos 3€
  • 2€ jums kainuos 4€
  • 3€ jums kainuos 5€
  • 4€ jums kainuos 6€
  • 5€ jums kainuos 7€

Nuolatos perkantiems mano paslaugas kaina bus papildymo 0.5€.

Paysera €€ == €€ == Bankas

Prireikus galiu pervesti į payserą pinigus, pervesti į jūsų norimą banką. Kaina 1€ su įskaičiuotais mokesčiais.

STEAM games == €€

Galiu nupirkti jums žaidimą iš Kinguin ar G2a, patys pasirenkate kokio norite. Dėl papildomų apsaugų pačio tinklapio, kad tikrai gautumėte gift'ą sumokate papildomai 2€.(Šito nereikės, nes pirkau ~10 kartų viskas buvo sklandžiai su jais, bet jūsų reikalas rinktis) Man sumokate ~5 - 8% nuo žaidimos sumos. Darant didesnį užsakymą taikysiu nuolaidas. 

Užstatyk ir gauk €€

Tai pat galite užstatyti virtualų turtą ir gauti už jį pinigus, vėliau susigražinti. Kainas nustatau aš.

SMS žinutės == €€

Siunčiu į jūsų nurodytus numerius tam tikrus sms. Kaina žinutės priklausys nuo jūsų. 0.5€ už vieną SMS.

Viską gausite iškarto, jei kas tik vėluos tai pervedimų sistemos.

Atsiskaitymo būdai:

e40d0c741a8bedc554e2fa485f04170a743.png

Neturintiems jokių banko kortelių ar paysera lengvas atsiskaitymas tai nueiti į maxima ar paypost paduoti mano lapą kurį aš jums atsiūsiu ir sumokėti pinigus. Daugiau info jei norite gauti parašykite man.

Jei turite pasiūlymų kitokių galite rašyti į pm arba čia.

Atsiskaityti galima ir virtualiais daiktais už viską.

Redaguota , nario Galardas
  • Parašė po 3 savaičių...
On 2017-02-24 at 20:57, Baudėjas parašė:

Tai vat kuom turi susirgti, norint pardavinėti už tokias sumas?

Žmogelį tu supranti kad čia yra toks dalykas kaip lombardas? ar kažkas panašaus užstatymai. Tarkim tu turi csgo skina bet jį norį turėti toliau, tiesiog tu jam duodi skina jis tau 50proc skino vertės ir tu sumokėjas 60proc jį atsigrąžini, panetna? 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2955 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Sukurti naują...