Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2970 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Lengviausia būtų pačiam nueit į mokyklą ir pasiteiraut dėl visko, administracija labai maloni ir paaiškintų dėl visko, ko tau reikia. O šiaip jei turi 17-18 metų gali laikytis tuo pačiu metu ir B kategoriją, tada gausis nuolaida ir traktoriaus teisėm laikyt mokykloj (bent kai aš mokiaus tai metus laiko sakė, kad galima pigiau mokytis traktorininko teisėm)

(redaguota)
3 minutes prieš, InSaneOxT parašė:

Lengviausia būtų pačiam nueit į mokyklą ir pasiteiraut dėl visko, administracija labai maloni ir paaiškintų dėl visko, ko tau reikia. O šiaip jei turi 17-18 metų gali laikytis tuo pačiu metu ir B kategoriją, tada gausis nuolaida ir traktoriaus teisėm laikyt mokykloj (bent kai aš mokiaus tai metus laiko sakė, kad galima pigiau mokytis traktorininko teisėm)

Arba varyk į traktoristo profke ir dykai gausi :D Šiaip nėra ten brangiai, aš mokėjau kažkur 200lt gal daugiau

Redaguota , nario RoeX
(redaguota)
prieš 12 valandas(-ų), InSaneOxT parašė:

Gaunasi man iki Raseinių 150km ~ tai žinai reik išsiaiškint iš toliau viską ir tada varyt į vietą.

prieš 10 valandas(-ų), Harder parašė:

ką vaiuot su tr1 žadi ? 

Kolkas tik Belarus, bet turim galingos technikos tai ir su ta važinėju jau gal 2 metai be teisių.

O kaip visi ten sako padaro greitai. Tai ten per tą vieną dieną ir pagamina ?

prieš 11 valandas(-ų), Doniss parašė:

Prieš metus laikiau, duos teorijos, o praktika, tai prašys parodyt, kur yra bakas, tepalus pamatuoti ir panašiai. Važiuot nereiks.

Kiek kainavo tau ?

Redaguota , nario Ainius
Pažeista taisyklė: 1.2 Draudžiama rašyti du (ar daugiau negu du) pranešimus iš eilės. Norint papildyti savo pranešimą reikia naudoti redagavimo funkciją.

imageproxy (1).jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2970 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...