Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2953 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, po savaitės eisiu pagaliau laikytis teisių, tie kas jau laikėt, gal turit kokių patarimų, kad ir visiškų smulkmenų? Sistemos visiškai neįsivaizduoju, norisi ateiti ten bent su bendru supratimu ir maždaug įsivaizduoti kaip reikės elgtis prie vairo, nes dabar vairuoju taip kaip man patinka, o ten spėju už tokius dalykus lėkčiau lauk.  Taip kad bet kokia informacija labai pagelbėtu, ačiū :D

1 minute prieš, zuikyys parašė:

Vairuoji su dviem  rankom, neviršiji 50km/h greičio, laikais nemažo atstumo nuo mašinų, ir per nelyg arti nestabdai. Jei matai greit artėja mašina, palauki kol pravažiuos. Tipiniai dalykai.

Taipogi, jei važiuosi lietuvoj kai ženklas leidžią 70km/h, už 50km/h pieš klaidą, tad reikia ženklus įdėmiai stebėt, kitas dalykas jei atrodo kad greit artėja mašina, o ji dar toli, geriausias atvejis padaryt manevra, kitaip taipogi pieš klaidą kad negali pajudėt tokiose situacijose. Ždž reik būti tokiu passive vairuotoju.

prieš 14 valandas(-ų), cCheerSs parašė:

Į mokyklėlę, į mokyklėlę, buvo minčių kad laiko negaišti pačiam pasimokyt ir šaut tiesiai į regitrą, bet visgi ne pieną melžt mokina, tai papildomos žinios nepakenks. Bus žiauriai žiauriai sudėtinga būti tokiu pasyviu vairuotoju.. Kažkas žiauraus, reikės pratintis. Dėkui už patarimus :taika:

Tai būtent ten tave ir pamokys tiek teorinė prasme tiek vairavimo praktika, pats pasimokės galėtum tik tais regitroje teorijos egzaminą laikyti, norint išlaikyti ir pilnai įgyti teisęs reikia pabaigti vairavimo mokyklėlė jog galėtum prieiti prie regitros vairavimo.

26 minutes prieš, E.A. parašė:

Tai būtent ten tave ir pamokys tiek teorinė prasme tiek vairavimo praktika, pats pasimokės galėtum tik tais regitroje teorijos egzaminą laikyti, norint išlaikyti ir pilnai įgyti teisęs reikia pabaigti vairavimo mokyklėlė jog galėtum prieiti prie regitros vairavimo.

Vaje nuo kada teoriją laikyt reikia baigti vm'ą? Kiek suprantu galimą savarankiškai. Pats nesu knygutės skaitęs visos, gyvenimę, bet įgijas tiek B tiek A kategorijas iš pirmo karto. Važiavimas tai kur kas sudėtingiau, ypač kai varai laikyt į svetimą miestą kur ženklų primėtyta kiekvienam posūkį. 

14 minutes prieš, MrSonnet parašė:

Vaje nuo kada teoriją laikyt reikia baigti vm'ą? Kiek suprantu galimą savarankiškai. Pats nesu knygutės skaitęs visos, gyvenimę, bet įgijas tiek B tiek A kategorijas iš pirmo karto. Važiavimas tai kur kas sudėtingiau, ypač kai varai laikyt į svetimą miestą kur ženklų primėtyta kiekvienam posūkį. 

Perskaityk dar kartą ką parašiau, laikant teoriją nereikia, tačiau norint laikyti vairavimą reikia pabaigti vairavimo mokyklą.

Prieš 1 valandą, E.A. parašė:

Perskaityk dar kartą ką parašiau, laikant teoriją nereikia, tačiau norint laikyti vairavimą reikia pabaigti vairavimo mokyklą.

Galbūt neteisingai tave supratau, bet bent jau kaip pačiam vm'e man sakė, tai kad man nebūtina eiti į tuos kursus kur moko teorijos, aš galiu namuose spręsti alsket'e ar bet kur kitur, nusipirkti knygelę, bet to daryti nesiruošiu nes pagal mane aš nežinosiu ką iš ten naudingo atsirinkti, ir galiausiai aš galiu tiesiog sumokėti 270 eurų, ateiti atvažinėti 30 akademinių valandų ir tada eiti į regitrą ir bandyti praeiti egzaminą. 

Dar klausimas, ar būna taip, kaip buvo +- 40 metų atgal, kai viename automobilyje važiuoja iškarto tarkim du ar tris mokiniai ir keičiasi tiesiog? Nes aš laikyčiau Jonavoje, o visi vairavimai kiek girdėjau būtu vis tiek Kaune, tai kažin iš Jonavos į Kauną aš vienas su instruktorium važinėsiu ar bus dar kažkas. 

36 minutes prieš, cCheerSs parašė:

Galbūt neteisingai tave supratau, bet bent jau kaip pačiam vm'e man sakė, tai kad man nebūtina eiti į tuos kursus kur moko teorijos, aš galiu namuose spręsti alsket'e ar bet kur kitur, nusipirkti knygelę, bet to daryti nesiruošiu nes pagal mane aš nežinosiu ką iš ten naudingo atsirinkti, ir galiausiai aš galiu tiesiog sumokėti 270 eurų, ateiti atvažinėti 30 akademinių valandų ir tada eiti į regitrą ir bandyti praeiti egzaminą. 

Dar klausimas, ar būna taip, kaip buvo +- 40 metų atgal, kai viename automobilyje važiuoja iškarto tarkim du ar tris mokiniai ir keičiasi tiesiog? Nes aš laikyčiau Jonavoje, o visi vairavimai kiek girdėjau būtu vis tiek Kaune, tai kažin iš Jonavos į Kauną aš vienas su instruktorium važinėsiu ar bus dar kažkas. 

Atsirinkt nieko nereikia, nes viskas bus reikalinga. Šiaip paspręsi savaitę arsleidiniai ir ta teorija nebus sunku. O tada pamirši tu viską, nes realybėje pusė tos teorijos nereikalinga yra.

Pačioj pradžioj kai važinėsi su instruktorium, važinėsi Jonavoj, išsilaikysi mokyklinį ir važiuosi į Kauną. Kaune važinėsit po kelis, nes neapsimoka su vienu važinėt į Kauną atskirai. Bent pas mus taip darė Raseiniuos besimokant.

prieš 3 valandas(-ų), InSaneOxT parašė:

Atsirinkt nieko nereikia, nes viskas bus reikalinga. Šiaip paspręsi savaitę arsleidiniai ir ta teorija nebus sunku. O tada pamirši tu viską, nes realybėje pusė tos teorijos nereikalinga yra.

Pačioj pradžioj kai važinėsi su instruktorium, važinėsi Jonavoj, išsilaikysi mokyklinį ir važiuosi į Kauną. Kaune važinėsit po kelis, nes neapsimoka su vienu važinėt į Kauną atskirai. Bent pas mus taip darė Raseiniuos besimokant.

Supratau, alskete sprendžiu palei mėnesį kas dieną po keletą kartų, kažin mokyklėlėj, ar regitroj klausimai žymiai sudėtingesni bus? Kad realiai pusė tos teorijos nereikalinga tai akivaizdu, tėvai išsilaikė teises dar prie ruso, dabar alskete bandė įdomumo dėlei paspręst, surenka ten max 60 procentų, nes daugiau nei pusės klausimų ankščiau nebuvo, o vis tiek važinėja ir niekad nei avarijų nebūta nei nieko.

prieš 4 valandas(-ų), cCheerSs parašė:

Žinios tikrai nepablogina situacijos, gali ir pats mokytis tačiau norint pabaigti mokyklėlė bent pas mane reikėjo ir išlaikyti mokyklėlės teoriją ir pravažiuot vairavimas.

Prieš eidami laikyti praktinį vairavimo egzaminą privalote užbaigti praktinio vairavimo kursą vairavimo mokykloje. Vairavimo kursų baigimo liudijimai galioja vienerius metus nuo išdavimo datos.

prieš 1 valandą, E.A. parašė:

Žinios tikrai nepablogina situacijos, gali ir pats mokytis tačiau norint pabaigti mokyklėlė bent pas mane reikėjo ir išlaikyti mokyklėlės teoriją ir pravažiuot vairavimas.

Prieš eidami laikyti praktinį vairavimo egzaminą privalote užbaigti praktinio vairavimo kursą vairavimo mokykloje. Vairavimo kursų baigimo liudijimai galioja vienerius metus nuo išdavimo datos.

Nuo 2012 m. kovo 1 d. pasikeitė registravimosi laikyti praktikos egzaminą tvarka. Egzaminų tvarkaraštis formuojamas pagal Jūsų asmeninius duomenis.

Galite registruotis, jeigu:

• esate sulaukęs (-usi) Saugaus eismo automobilių keliais įstatyme nustatyto amžiaus, nuo kurio leidžiama įgyti atitinkamos kategorijos transporto priemonės vairavimo teisę;

• galioja išlaikytas teorijos egzaminas;

• praėjo 1 mėnuo, jei anksčiau buvote užsiregistravęs (-usi) ir neatvykote į egzaminą. (Jeigu nepranešęs (-usi) neatvykote į egzaminą arba pranešėte likus mažiau negu 24 val. iki egzamino pradžios, į kitą egzaminą galite registruotis ne anksčiau, kaip po 1 mėn. nuo neatvykimo į egzaminą dienos).

28 minutes prieš, MrSonnet parašė:

Nuo 2012 m. kovo 1 d. pasikeitė registravimosi laikyti praktikos egzaminą tvarka. Egzaminų tvarkaraštis formuojamas pagal Jūsų asmeninius duomenis.

Galite registruotis, jeigu:

• esate sulaukęs (-usi) Saugaus eismo automobilių keliais įstatyme nustatyto amžiaus, nuo kurio leidžiama įgyti atitinkamos kategorijos transporto priemonės vairavimo teisę;

• galioja išlaikytas teorijos egzaminas;

• praėjo 1 mėnuo, jei anksčiau buvote užsiregistravęs (-usi) ir neatvykote į egzaminą. (Jeigu nepranešęs (-usi) neatvykote į egzaminą arba pranešėte likus mažiau negu 24 val. iki egzamino pradžios, į kitą egzaminą galite registruotis ne anksčiau, kaip po 1 mėn. nuo neatvykimo į egzaminą dienos).

Nesuprantu ką tu tuom nori pasakyti? Praeitais metais jau buvo pakeitimai, seniau norint preiti prie teorijos egzamino netgi reikėdavo vairavimo mokyklą. Štai tau teisiškai ir aiškiai parašyta - VAIRAVIMO EGZAMINAS -išlaikius teorijos egzaminą "Regitroje", reikės pravažiuoti nustatytą valandų skaičių su vairavimo instruktoriumi ir išlaikyti įskaitą vairavimo mokykloje bei gauti vairavimo mokyklos baigimo pažymėjimą.

(redaguota)

Kad aš eisiu į vm'ą tai tiksliai, nes aš toks žmogus kuris gyvena pagal savo taisykles ir man sunkiai tokia informacija lenda į galvą, juolab kad tų kelių eismo taisyklių šimtai, tad tikrai spręsiu alskete ir eisiu į vm. Smalsu buvo tik kokia pati ta sistema, nes realiai nei žalio supratimo neturėjau kas manęs ten laukia, o ir mieste ankščiau niekad netekę važinėti, tik užsmiestyje ir kaimeliuose kur eismas 2 mašinos per visą kelią 10 minučių laiko tarpe.  O ir su mechanine pavarų dėže nevažinėjęs jau gal pusantrų metų, koją operavo, geležies pilnas kelienis dabar ir sankabos visiškai nejaučiu, tad bus vargo ir gėdos :D

Redaguota , nario cCheerSs
prieš 13 valandas(-ų), cCheerSs parašė:

Supratau, alskete sprendžiu palei mėnesį kas dieną po keletą kartų, kažin mokyklėlėj, ar regitroj klausimai žymiai sudėtingesni bus? Kad realiai pusė tos teorijos nereikalinga tai akivaizdu, tėvai išsilaikė teises dar prie ruso, dabar alskete bandė įdomumo dėlei paspręst, surenka ten max 60 procentų, nes daugiau nei pusės klausimų ankščiau nebuvo, o vis tiek važinėja ir niekad nei avarijų nebūta nei nieko.

Nu nežinau, sakau, aš arsleidiniuos sprendžiau tai klausimai buvo panašūs kaip regitroj, kiti beveik vienodi, tik paveiksliukai kiti.. O kiti buvo spėjimas.. Sėkmės reikalas čia

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2953 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...