Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2940 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, tad pasibaigė mano HTC dienos ir nusprendžiau pirkti naują telefoną :)

Pagrindine, bus naudojamas browsingui, youtube, fotografavimui, filmavimo trumpiems įamžinimams, timelapse.

Norėčiau gera kamera  (2160p) ar su gera 1080p rezoliucija. Geru ekranu, bei tvirto ir nedidelio(geriausia 5.2" ar 5", bet nedaugiau

už 5.5"). Biudžetas apie 400 eu (Tinka ir skelbiu.lt svarbu naujas)

Esu nusižiūrėjęs Huawei P9, bet Jis nefilmuoja ta rezoliucija, ir neaišku ar tikra kamera verta tiek, jei ant jos pavadinimas tik Leica....

Kitų variantų nelabai turiu, nenoriu visiškai seno, kad ir geromis specifikacijomis.

Redaguota , nario Gv1dukas

http://adf.ly/?id=6066452

^

|

ParemkManę :)

(redaguota)

Domina papildomi pinigai? Galiu pasiūlyti daugybę uždarbių iš bonusų, referral programų.

Susisiek Telegram: @vakariszl arba į PM!

4 minutes prieš, Vakariszl parašė:

Tai, kad galėčiau ir Z5 pirkti, bet nepatrauklūs buvau apsičiupinėjęs, ir tos kameros, kad ir turi pixelių labai neraiškios ir spalvos netokios.

^

|

3 minutes prieš, Gv1dukas parašė:

Tai, kad galėčiau ir Z5 pirkti, bet nepatrauklūs buvau apsičiupinėjęs, ir tos kameros, kad ir turi pixelių labai neraiškios ir spalvos netokios.

Skelbimuose pasidairyk, radau S7 už mažiau nei 400, bet nežinau dėl patikimumo. https://www.skelbiu.lt/skelbimai/naujas-samsung-galaxy-s7-edge-gold-platinum-28220989.html

Domina papildomi pinigai? Galiu pasiūlyti daugybę uždarbių iš bonusų, referral programų.

Susisiek Telegram: @vakariszl arba į PM!

On 3/27/2017 at 18:40, Vakariszl parašė:

Jei jau Z3 pirkt tai su juo atsargiai elgtis reikia, trapus velnias.

OnePlus 3 turbūt geriausias pasirinkimas arba 40 e. dametės gali OnePlus 3T pasiimt.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

On 2017-03-29 at 20:32, darrel. parašė:

Jei jau Z3 pirkt tai su juo atsargiai elgtis reikia, trapus velnias.

OnePlus 3 turbūt geriausias pasirinkimas arba 40 e. dametės gali OnePlus 3T pasiimt.

One plus nepatinka vien dėl didumo :\ Apsižiūrėjau radau iš mobilaus centro s7 už 450 eur, klausimas ar pasimoka imt P9 už 369 eur ar S7 ? Ar apsimoką ta 80 eur prisidėti? Nestrigs softs po dviejų metų ir nesuduš abu stiklai?

^

|

(redaguota)

Ok, 

dabar aš kaip expertas apie visus ragelius paminėtus šitam poste.

Samsung S6 - jau senas telefonas, kuris pasirodė prieš du metus. Dabar jie jau lagina ir grįžta į rinką. + Nerasi nieko, kas būtų wow.

LG - pats LG traukiasi iš Baltijos rinkos, taip, kad serviso arba garantinio negausi. Tiksliau gausi, bet jis lėvas ir nenormalus, o investuojant 400 eur norisi gero daikto.

Huawei P9 už 400? Nejuokauk. Yra daug geresnių telefonų.

Mano pasiūlymas tau? Oneplus 3T. Tai vos prieš kelis mėnesiu pasirodęs flagmanas, kuris užtikrins "smooth" veikimą be jokio laggo ir extra problemų. Tiesiog turėsi ir džiaugsies. Šitas ragelis lyginamas su pagrindiniais šiandienos flagmanais (net su naujaisiais G6 ar P10/S8). Mano ir kitų ekspertu nuomone jis nei kiek nenusileidžia jau gerai žinomiems P9/S7. Telefonas labiausiai panašėja į Google Pixel/S7Edge/S8/P10 ir t.t. modelius.

Ką gauni?

Investuodamas ~440-480 eur gausi telefoną, kuris 6GB RAM, arba 64-128gb atminties. Kamera pas jį good enough. Ekranas FHD. Bro, būk realistas. Ant 5,5" ekranėlio nesijaus joks supistas skirtumas, tarp 4K ir FHD. Viskas ten atrodo taip pat. Esminis pliusas - ragelis nelagina. O procesorius yra toks pats, kaip ir naujajam LG G6. Aš jau nekalbu apie visus kitus navarotus, kuriuos įdėjo į kitus panašius telefonus, tai fast-charge funkciją, night mode ir t.t. 

Pirk iš čia:

https://oneplus.net/de/oneplus-3t

Gausi per 2-3 darbo dienas.

BTW. S7 laggina ir išdega amoledai. Jei gyveni Vilniuj/Kaune - nueik iki elektromarkt/topo centro ir pavartyk ragelį stende. Taip po metų atrodys ir tavo telefonas. P9 - dūžta labai greitai :)

Redaguota , nario Meikus
(redaguota)
prieš 4 valandas(-ų), Meikus parašė:

Ok, 

dabar aš kaip expertas apie visus ragelius paminėtus šitam poste.

Samsung S6 - jau senas telefonas, kuris pasirodė prieš du metus. Dabar jie jau lagina ir grįžta į rinką. + Nerasi nieko, kas būtų wow.

LG - pats LG traukiasi iš Baltijos rinkos, taip, kad serviso arba garantinio negausi. Tiksliau gausi, bet jis lėvas ir nenormalus, o investuojant 400 eur norisi gero daikto.

Huawei P9 už 400? Nejuokauk. Yra daug geresnių telefonų.

Mano pasiūlymas tau? Oneplus 3T. Tai vos prieš kelis mėnesiu pasirodęs flagmanas, kuris užtikrins "smooth" veikimą be jokio laggo ir extra problemų. Tiesiog turėsi ir džiaugsies. Šitas ragelis lyginamas su pagrindiniais šiandienos flagmanais (net su naujaisiais G6 ar P10/S8). Mano ir kitų ekspertu nuomone jis nei kiek nenusileidžia jau gerai žinomiems P9/S7. Telefonas labiausiai panašėja į Google Pixel/S7Edge/S8/P10 ir t.t. modelius.

Ką gauni?

Investuodamas ~440-480 eur gausi telefoną, kuris 6GB RAM, arba 64-128gb atminties. Kamera pas jį good enough. Ekranas FHD. Bro, būk realistas. Ant 5,5" ekranėlio nesijaus joks supistas skirtumas, tarp 4K ir FHD. Viskas ten atrodo taip pat. Esminis pliusas - ragelis nelagina. O procesorius yra toks pats, kaip ir naujajam LG G6. Aš jau nekalbu apie visus kitus navarotus, kuriuos įdėjo į kitus panašius telefonus, tai fast-charge funkciją, night mode ir t.t. 

Pirk iš čia:

https://oneplus.net/de/oneplus-3t

Gausi per 2-3 darbo dienas.

BTW. S7 laggina ir išdega amoledai. Jei gyveni Vilniuj/Kaune - nueik iki elektromarkt/topo centro ir pavartyk ragelį stende. Taip po metų atrodys ir tavo telefonas. P9 - dūžta labai greitai :)

Aš dabar galvoju, Oneplus3t man šiek tiek didokas, dabar turėjau HTC desire 820 5.5 man per didelis neikam tokio man nereikia, pagla paramentus 3T geresnis, bet Huawei p9 randu už 360eur, tai kažkaip galvoju ar apasimoka ta 3T kai jis visitek nemažas yra... Beto p9 visokių priedų kiniečiuose daugiau ir p9 patogus rankai kiek laikiau, plonas. Beto susidėjus tą komplektacija 3T tik su pakrovėju ir laidu gaunasi 468eur? Brangokai :\

Redaguota , nario Gv1dukas

^

|

On 3/31/2017 at 15:22, Gv1dukas parašė:

One plus nepatinka vien dėl didumo :\ Apsižiūrėjau radau iš mobilaus centro s7 už 450 eur, klausimas ar pasimoka imt P9 už 369 eur ar S7 ? Ar apsimoką ta 80 eur prisidėti? Nestrigs softs po dviejų metų ir nesuduš abu stiklai?

Meikus sakyčiau atsakė už manę, imt prastesnį telefoną vien dėl dydžio yra gan neprotinga.

On 3/31/2017 at 22:51, Gv1dukas parašė:

Aš dabar galvoju, Oneplus3t man šiek tiek didokas, dabar turėjau HTC desire 820 5.5 man per didelis neikam tokio man nereikia, pagla paramentus 3T geresnis, bet Huawei p9 randu už 360eur, tai kažkaip galvoju ar apasimoka ta 3T kai jis visitek nemažas yra... Beto p9 visokių priedų kiniečiuose daugiau ir p9 patogus rankai kiek laikiau, plonas. Beto susidėjus tą komplektacija 3T tik su pakrovėju ir laidu gaunasi 468eur? Brangokai :\

Nepamiršk kas ieina į ta telefoną :) Nemanau kad tu LG G6 ta pati gausi už tuos 470 eurų o ausinės ten gali padorias gan ir už 20-30 eurų pasiimt.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2940 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...