Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Web dizainas mokyklos puslapiui // Daumantas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2904 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Hey, 

grįžtu su dizainu, tik šį kartą jis ne toks kaip įprasta. Savanoriškai sukūriau puslapio išvaizdą savo gimnazijos puslapiui, norėjau, kad jis nebūtų tas banalus, padrikas ir sudėtas atbulom rankom dizainas, o ar tai pavyko – įvertinti jums. Tikiuosi, tai bus šioks toks judėjimas mokslo įstaigų puslapių dizainų tobulėjimo link. Na, bent vienas dalykas, kurio daugumoje mokslo įstaigų puslapiuose nėra – responsive versijos, mano darbe atsirado.

Live dizainą, jei įdomu, galėsite išmėginti šį vakarą, apie 22 val. (nors tiesą sakant, šiek tiek jis pakito dėl to, kad ne viską gali programuotojas atvaizduoti, ką dizaineris sugalvoja ir nupiešia).

Jei jaučiate bent kokį susižavėjimą, paspauskite „Appreciate this“ mygtuką Behance projekto puslapyje. Ačiū. Taip pat, esu atviras darbo pasiūlymams :)

Pilna dizaino peržiūra Behance profilyje. 

e2e59551590085.58f6079ec7b3a.png

Redaguota , nario vegal

dribbble-ball-dnld-35eba27acd4710f90ea9aa7ad8037fbb19ad997078531844fd34456b4c6551e4.png 

Dabar, alch0bako parašė:

Nesuprantu, jei darai anglišką dizainą tai viskas turi būt angliška, jei lietuviška tai lietuvišką. Čia dabar pusiau taip pusiau taip... Kvailokai atrodo, bet šiaip dizainas ir išdėstymas neblogai atrodo. 7/10.

Dizainas, be abejo, kurtas lietuvių kalba. Behance didžioji lankytojų dalis anglakalbiai, todėl, svarbiausias vietas (sekcijų pavadinimus, navigaciją) išverčiau tam, kad suprastų, kas toje skiltyje atvaizduota net ir ne lietuviai. O iš žmogaus, kurio avataras vertikaliai ištemptas, pasakymas, kad 7/10 daug informacijos nesuteikia :)

dribbble-ball-dnld-35eba27acd4710f90ea9aa7ad8037fbb19ad997078531844fd34456b4c6551e4.png 

(redaguota)
10 minutes prieš, vegal parašė:

Dizainas, be abejo, kurtas lietuvių kalba. Behance didžioji lankytojų dalis anglakalbiai, todėl, svarbiausias vietas (sekcijų pavadinimus, navigaciją) išverčiau tam, kad suprastų, kas toje skiltyje atvaizduota net ir ne lietuviai. O iš žmogaus, kurio avataras vertikaliai ištemptas, pasakymas, kad 7/10 daug informacijos nesuteikia :)

Aight motherfucker atsiimu savo „Appreciate this“ paspaudimą. Mano avataras nėra ištemptas, o yra automatiškai padidintas dėl to, kad avataro didžiausias dydis gali būt 80x80px bet kada keli vertikaliai ilgesnį, dydis išsitempia pats ir tai yra vienintelis būdas įsidėt didesnį avatarą. Gaila, kad tokiems „profesionalams“ neįdomi paprastų kaip aš nuomonė. Kam tu dedi tuos dizainus jei tau kitų nuomonė nesvarbi? Nwm neina atsiimt to „appreciate“ paspaudimo.. gaila

Redaguota , nario alch0bako

j

(redaguota)
8 minutes prieš, alch0bako parašė:

Aight motherfucker atsiimu savo „Appreciate this“ paspaudimą. Mano avataras nėra ištemptas, o yra automatiškai padidintas dėl to, kad avataro didžiausias dydis gali būt 80x80px bet kada keli vertikaliai ilgesnį, dydis išsitempia pats ir tai yra vienintelis būdas įsidėt didesnį avatarą. Gaila, kad tokiems „profesionalams“ neįdomi paprastų kaip aš nuomonė. Kam tu dedi tuos dizainus jei tau kitų nuomonė nesvarbi?

Kam tada rinktis tą, kas blogiau atrodo?

Niekada nevadinau savęs profesionalu, nemaišyk. O dėl nuomonės, tai man labai ji įdomi ir visalaiką priimu ją, kai ji būna konkstruktyvi, nes iš jos galima mokytis. Iš pasakymo „Kvailokai atrodo, bet šiaip dizainas ir išdėstymas neblogai atrodo.“ tikrai nieko nerandu, kas galėtų man pagelbėti tobulėti. Aš tiesiog pašiepiau tave ir kartu visus kitus vertintojus, kurie sugeba tik balus iš oro rašyti, o argumentuotos kritikos ar bent pagrįstos nuomonės išdėstyti nemoka.

O vau, -rep skaudu labai.

Redaguota , nario vegal

(redaguota)
19 minutes prieš, vegal parašė:

Kam tada rinktis tą, kas blogiau atrodo?

Niekada nevadinau savęs profesionalu, nemaišyk. O dėl nuomonės, tai man labai ji įdomi ir visalaiką priimu ją, kai ji būna konkstruktyvi, nes iš jos galima mokytis. Iš pasakymo „Kvailokai atrodo, bet šiaip dizainas ir išdėstymas neblogai atrodo.“ tikrai nieko nerandu, kas galėtų man pagelbėti tobulėti. Aš tiesiog pašiepiau tave ir kartu visus kitus vertintojus, kurie sugeba tik balus iš oro rašyti, o argumentuotos kritikos ar bent pagrįstos nuomonės išdėstyti nemoka.

O vau, -rep skaudu labai.

Tu save pašiepk geriau, nes matosi, kad konkrečiai nesupranti bajarių kas liečia avatarus. Jei tu nesugebi tobulėt skaitant komentarus apie savo kūrinius, tada tobulėjimo ieškok pamokose. Pradžioje parašiau, kad dizaino tekstas kvailokai atrodo.  Išmok normaliai cituoti, tai gali padėt daugybėje situacijų. Manau mano argumentas labai gerai parašytas. 10/10 nėra už ką rašyt, nes matęs ir kokybiškesnių mokykloms tinklapių. Taigi duočiau 9, bet edukacijos spalva yra šviesiai mėlyna, o ne oranžinė. Labai gaila, kad patyrę dizaineriai nežino elementarių dalykų. 8 Būčiau davęs jeigu tinklapio tekstas būtų vienos kalbos, o dėl užsieniečių visa laiką galimą padaryti mygtuką į anglišką svetainės variantą. Pridedu, kad tavo pasirinkta spalva asocijuojasi su inžinerija.

Kas liečia rep taškus gali likt ir 0 jų tau panorėjus :/ vis gi dėl to prieš 3 metus senam forume turėjau daugiausiai +rep taškų, o forume dalyvauju nuo 2009m. Tikrai yra daugybė variantų tavo norams išpildyti.

j

5 minutes prieš, alch0bako parašė:

Tu save pašiepk geriau, nes matosi, kad konkrečiai nesupranti bajarių kas liečia avatarus. Jei tu nesugebi tobulėt skaitant komentarus apie savo kūrinius, tada tobulėjimo ieškok pamokose. Pradžioje parašiau, kad dizaino tekstas kvailokai atrodo.  Išmok normaliai cituoti, tai gali padėt daugybėje situacijų. Manau mano argumentas labai gerai parašytas. 10/10 nėra už ką rašyt, nes matęs ir kokybiškesnių mokykloms tinklapių. Taigi duočiau 9, bet edukacijos spalva yra šviesiai mėlyna, o ne oranžinė. Labai gaila, kad patyrę dizaineriai nežino elementarių dalykų. 8 Būčiau davęs jeigu tinklapio tekstas būtų vienos kalbos, o dėl užsieniečių visa laiką galimą padaryti mygtuką į anglišką svetainės variantą. Pridedu, kad tavo pasirinkta spalva asocijuojasi su inžinerija.

Kas liečia rep taškus gali likt ir 0 jų tau panorėjus :/ vis gi dėl to prieš 3 metus senam forume turėjau daugiausiai +rep taškų, o forume dalyvauju nuo 2009m. Tikrai yra daugybė variantų tavo norams išpildyti.

ta oranžinė yra šiaip backgrounde, o ne pačiam web dizaine. bei nuimti balą už tai, jog parašė lietuviškai, skamba nelogiškai, kai vertinamas pats dizainas.

1 minute prieš, Adomaz parašė:

ta oranžinė yra šiaip backgrounde, o ne pačiam web dizaine. bei nuimti balą už tai, jog parašė lietuviškai, skamba nelogiškai, kai vertinamas pats dizainas.

Jei kažkiek nusimanytum apie dizainus - žinotum, kad taisyklingai parinktos spalvos yra vos ne didžiausia dalis dizainuose.

j

2 minutes prieš, Adomaz parašė:

apie dizainus nusimanau, tačiau nesuprantu, kodėl netinka oranžinė, kai ji suderinta su kitomis spalvomis? :?

„Background'o“ spalva yra pagrindinė šiuo atveju, nes dauguma dizaino yra baltas (kaip ir turėtų būti).

Gal geriau prašok šią temą ir vertink kitus „SA-MP“ dizainus, ten daug parinktų spalvų tau patiks. Jei turi daugiau klausimų ieškok google arba rašyk man į pm atsakysiu. Neteršiam temos.

j

1 minute prieš, alch0bako parašė:

„Background'o“ spalva yra pagrindinė šiuo atveju, nes dauguma dizaino yra baltas (kaip ir turėtų būti).

Gal geriau prašok šią temą ir vertink kitus „SA-MP“ dizainus, ten daug parinktų spalvų tau patiks. Jei turi daugiau klausimų ieškok google arba rašyk man į pm atsakysiu. Neteršiam temos.

pristatyme, šiuo atveju, yra pagrindinė, bet sukodavus to oranžinio backgroundo nebus(kaip suprantu) ir visas dizainas bus pilkas, taigi kame problema? :D

diskusija be pabaigos, baigiam

1 minute prieš, Adomaz parašė:

pristatyme, šiuo atveju, yra pagrindinė, bet sukodavus to oranžinio backgroundo nebus(kaip suprantu) ir visas dizainas bus pilkas, taigi kame problema? :D

diskusija be pabaigos, baigiam

Reprezentacija yra irgi labai svarbi. Taip pat dauguma mygtukų yra oranžiniai, nuorodos tekstuose oranžinės ir aplamai visos parinktos spalvos esančios dizaine nesiasocijuoja su tinklapiu kuris būtų skirtas mokyklai. 

j

57 minutes prieš, alch0bako parašė:

Galvojau patylėsiu, nu bet kai tokias nesąmones žmogus rašo, tai tikrai juokinga darosi. Visų pirma, išmok rašyti bei taisyklingai skirti žodžius, tada komentuok mano citavimą, kuris, tarp kitko, yra taisyklingas. „Edukacijos spalva“ :D:D:D kas čia per terminas? „Asociajuojasi su inžinerija“ :D Gal šaltinį galima, ar eilinį kartą nesąmones rašai? „dėl užsieniečių visa laiką galimą padaryti mygtuką į anglišką svetainės variantą“ –  :D:D:D Dizaine, t. y. nuotraukoje, siūlai padaryti mygtuką, kad perjungtų kalbą? Net liūdna skaityti.

Matyt, jau viso tavo gyvenimo pasiekimas, kad turėjai daugiausiai reputacijos taškų :D Ir apie kokius norus čia kalbi? 

(redaguota)
22 minutes prieš, vegal parašė:

Galvojau patylėsiu, nu bet kai tokias nesąmones žmogus rašo, tai tikrai juokinga darosi. Visų pirma, išmok rašyti bei taisyklingai skirti žodžius, tada komentuok mano citavimą, kuris, tarp kitko, yra taisyklingas. „Edukacijos spalva“ :D:D:D kas čia per terminas? „Asociajuojasi su inžinerija“ :D Gal šaltinį galima, ar eilinį kartą nesąmones rašai? „dėl užsieniečių visa laiką galimą padaryti mygtuką į anglišką svetainės variantą“ –  :D:D:D Dizaine, t. y. nuotraukoje, siūlai padaryti mygtuką, kad perjungtų kalbą? Net liūdna skaityti.

Matyt, jau viso tavo gyvenimo pasiekimas, kad turėjai daugiausiai reputacijos taškų :D Ir apie kokius norus čia kalbi? 

O Dieve brangus neužtenka, kad žmogui pasakai kas negerai dizaine bet ir turi dar ieškot google'je įrodymų... Pašau, tikiuosi bus naudonga tau https://www.infoplease.com/us/higher-education/academic-costume-colors-associated-fields , http://www.colorobjects.com/en/color-columns/the-colour-real/item/357-psychology-of-colour-in-the-educational-environment.html . Patarčiau pasidomėti kuo skiriasi terminas nuo apibūdinimų.

Aš tau nieko nesiūlau... Ne aš piešiu dizainus, o tu.

j

1 minute prieš, alch0bako parašė:

O Dieve brangus neužtenka, kad žmogui pasakai kas negerai dizaine bet ir turi dar ieškot google'je įrodymų... Pašau, tikiuosi bus naudonga tau https://www.infoplease.com/us/higher-education/academic-costume-colors-associated-fields . Patarčiau pasidomėti kuo skiriasi terminas nuo apibūdinimų.

Aš tau nieko nesiūlau... Ne aš piešiu dizainus, o tu.

Tai vu.lt, ktu.lt, lsu.lt ir kitus universitetų dizainus vertinam kaip netinkamus, nes jie apipavidalinti ne melsva spalva? 

(redaguota)
8 minutes prieš, vegal parašė:

Tai vu.lt, ktu.lt, lsu.lt ir kitus universitetų dizainus vertinam kaip netinkamus, nes jie apipavidalinti ne melsva spalva?

Sporto universitetas yra visai kita edukacijos kategorija .O tu matai kur nors dominuojančia oranžinę spalvą? Gal tu neatskiri spalvų? 

58f62e6f886cf_wut(1).jpg.52e06def4a026b6505afda3838becd9d.jpg

Vienu žodžiu neturiu kada diskutuoti su žmogumi kuris nepriima kritikos ir visą laiką yra teisus. Sėkmės darbuose.

j

prieš 1 valandą, alch0bako parašė:

Sporto universitetas yra visai kita edukacijos kategorija .O tu matai kur nors dominuojančia oranžinę spalvą? Gal tu neatskiri spalvų? 

58f62e6f886cf_wut(1).jpg.52e06def4a026b6505afda3838becd9d.jpg

Vienu žodžiu neturiu kada diskutuoti su žmogumi kuris nepriima kritikos ir visą laiką yra teisus. Sėkmės darbuose.

Visi universitetai moko, vadinasi yra švietimo įstaiga. Švietimas, anglų kalboje education, fyi.

Aš kalbėjau, kad nėra melsvos, o ne kad yra oranžinė spalva. O čia tau straipsnis su patikimais šaltiniais ir atliktais tyrimais, kur analizuojamos populiarios konkrečiai svetainės ir jų spalvos. Oranžinė čia: kūrybiškumo, jaunimo, entuziazmo spalva :) https://www.pixel77.com/color-psychology-web-design-color-schemes-big-websites/ 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2904 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...