Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2798 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)
prieš 21 valandas(-ų), Kefyras.SaiyajiN parašė:

Nezinau kodel, bet man raso iki 05-07-2017

Konkretus kliedesys esi ir verkiantis vaikas su -Rep. VISIEMS Steam naudotojams rodo kortų galiojimo laiką iki 08/05 . Tu kušlas esi matyt :DDDD Pačias kortas gausi tik Sale metu, bet jos liks inventoriuje iki 08/05 abeli tu. Nesuprantu aš tavęs, ką tu čia bandai rodyti :DD Winter Sale 2016 lygiai tas pats buvo, kortų kaina kilo iki 0.29€ po sale

17 minutes prieš, uBits parašė:

Realiai nėra skirtumo, paskaityk viską, kas parašyta žemiau :D

Yra 112 stickerių. 9 stickeriai per parą. Sale truks 13 dienų. Galima gauti 117 stickerių. Gali praleisti tik 1 task. Man asmeniškai, Stickers showcase atrodo jėgiškai :D

Redaguota , nario ★ ★ ★
16 minutes prieš, ★ ★ ★ parašė:

Konkretus kliedesys esi ir verkiantis vaikas su -Rep. VISIEMS Steam naudotojams rodo kortų galiojimo laiką iki 08/05 . Tu kušlas esi matyt :DDDD Pačias kortas gausi tik Sale metu, bet jos liks inventoriuje iki 08/05 abeli tu. Nesuprantu aš tavęs, ką tu čia bandai rodyti :DD Winter Sale 2016 lygiai tas pats buvo, kortų kaina kilo iki 0.29€ po sale

Yra 112 stickerių. 9 stickeriai per parą. Sale truks 13 dienų. Galima gauti 117 stickerių. Gali praleisti tik 1 task. Man asmeniškai, Stickers showcase atrodo jėgiškai :D

OMG, aš tik pasakiau wtf :D:D Užsišoko zelionaja saplia.

prieš 21 valandas(-ų), AurimasK parašė:

Gal kas i pm parašytu kaip čia ką daryti, nes noriu tu kortu ir pnš bet nelabai suprantu kaip ir ką daryti :/

Kiekvieną dieną po 3 kortas už žaidimų peržiūras.

Kiekvieną dieną po 3 stickerius (9 lipdukus) už eventų tasks.

1 korta už bet kokį craft.

1 korta už 9$ pirkinį (atrodo 9$)

Šiuo metu trade botai: 1 key : 17 setų - 17 summer kortų, verta craftint

Kortos galios iki rugpjūčio 5 19:00

prieš 8 valandas(-ų), ★ ★ ★ parašė:

Kiekvieną dieną po 3 kortas už žaidimų peržiūras.

Kiekvieną dieną po 3 stickerius (9 lipdukus) už eventų tasks.

1 korta už bet kokį craft.

1 korta už 9$ pirkinį (atrodo 9$)

Šiuo metu trade botai: 1 key : 17 setų - 17 summer kortų, verta craftint

Kortos galios iki rugpjūčio 5 19:00

Pamiršai paminėt, kad jeigu nėra 5+ lvl steam'e, tų 3 kortų negaus.

tumblr_m9y8rjhY9u1remv7lo1_500.gif

prieš 11 valandas(-ų), uBits parašė:

Pamiršai paminėt, kad jeigu nėra 5+ lvl steam'e, tų 3 kortų negaus.

Aš vakar bandžiau su 3 lygiu. Rašė "kad atrakintos 3 kortos", o po 10 min kai atlikau tuos visokius Steam taskus, gavau 200xp, automatiškai ir kortas gavau. Pasikelti iki 5 lygio, labai lengva.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2798 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...