Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Klausimas del vaziavimo ( B kategorijos, praktika )

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2874 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Galit paaiskinti kas man yra. Siandien vaziavau ir tiek paskaudo kaire koja, kad galvojau visai amen. Kaip po pratimo kokio. Vos paeinu su ta kaire koja. Sankaba spaudinet n kartu dreba koja kaire. Ar tai normalu? (Pirmas kartas vaziavimas buvo apskritai mano gyvenime). Galit duot patarimu ka daryt? O gal cia reikia pripratinti raumenis prie tokio dalyko ? Paaiskinkite, patarkite ka daryti siuo atveju.

45 minutes prieš, Konooplyankw parašė:

Galit paaiskinti kas man yra. Siandien vaziavau ir tiek paskaudo kaire koja, kad galvojau visai amen. Kaip po pratimo kokio. Vos paeinu su ta kaire koja. Sankaba spaudinet n kartu dreba koja kaire. Ar tai normalu? (Pirmas kartas vaziavimas buvo apskritai mano gyvenime). Galit duot patarimu ka daryt? O gal cia reikia pripratinti raumenis prie tokio dalyko ? Paaiskinkite, patarkite ka daryti siuo atveju.

visiskai normalu jei pirmas buvo, priprasi ir tiek, dar galejo turet itaka, kad blogai susireguliavai sedyne.

Man pirmas vairavimas mieste panašiai buvo, užmiestyje daug metų lakstau jau, bet mieste tik va prieš mėnesį pirmą kartą gyvenime važiuot teko, dantimis į tą vairą įsikibau, kojas į dugną įspaudžiau iš to streso, tai paskaudėjo išlipus, dbr trečias vairavimas prieš savaitę buvo, tai jau drąsiau, nors aišku vis tiek baisu :D. Priprasi ir tu

prieš 11 valandas(-ų), Iframe parašė:

Daug ką duoda, priklauso kiek sėdynę atitraukęs arba pristūmęs. Kai pilnai nuspaudi sankaba koja neturi pilnai išsitiesti ji turi būti šiek tiek sulenkta. :)

Bet pirmos dienos, tai kaip po koju pratimu. Isivaizduok darai pratima ir kai buna link pabaigos kojos pradeda drebet. Jau daugiau nepadarai.

Na, realiai tai nėra normalu, kad tau ten koja kalatojas, makaluojas sankabą maigant :D. Stresas gali būti, man tai buvo kai tik tik pradėjau vairuot, + sėdynę susireguliuok, kai pasakei, jog pričiom čia sėdynė, juk pedalas nesusyja su sėdynę tai buvo viens kvailiausių dalykų kuriuos yra tekę girdėti, aplamai įsėdus į automobilį pirmas dalykas ką turi padaryti, tai susireguliuoti sėdynę. Kojos turi būti nepilnai ištiestos spaudžiant pedalą, rankos per plaštakas turi "kaboti" ant vairo, jeigu taip pasidaręs, reiškia teisingai, tik tada veidrodžius susižiūri. Na, o jeigu tęsiasi pas tave tie kojų drebėjimai, tai ką čia bepridursi, eik į gym'ą, šiaip nuo tokio dalyko tikrai neturi virpėti kojos, apkrovos ten jokios nėra 

prieš 2 valandas(-ų), cCheerSs parašė:

Na, realiai tai nėra normalu, kad tau ten koja kalatojas, makaluojas sankabą maigant :D. Stresas gali būti, man tai buvo kai tik tik pradėjau vairuot, + sėdynę susireguliuok, kai pasakei, jog pričiom čia sėdynė, juk pedalas nesusyja su sėdynę tai buvo viens kvailiausių dalykų kuriuos yra tekę girdėti, aplamai įsėdus į automobilį pirmas dalykas ką turi padaryti, tai susireguliuoti sėdynę. Kojos turi būti nepilnai ištiestos spaudžiant pedalą, rankos per plaštakas turi "kaboti" ant vairo, jeigu taip pasidaręs, reiškia teisingai, tik tada veidrodžius susižiūri. Na, o jeigu tęsiasi pas tave tie kojų drebėjimai, tai ką čia bepridursi, eik į gym'ą, šiaip nuo tokio dalyko tikrai neturi virpėti kojos, apkrovos ten jokios nėra 

Nesupratai vapsie. Tai yra normalus dalykas. Sake, kad ne man vienam taip nutiko. Tiesiog reikia priprast. Tu visiskai nusisnekejai.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2874 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...