Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Klausimas del vaziavimo ( B kategorijos, praktika )

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2874 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Dabar, Konooplyankw parašė:

Neklausiu tokiu kaip jusu kurie nusisneket tik sugeba. Klausiu tu kurie raso normaliai ir supranta ka patys raso.

Aš minėjau jis minėjo, kad sėdynę blogai susireguliuoji, o tu toliau pezi savo nesamones. Iš viso eik gal į ligoninę galvą persišviesk gal kažką atras, nes tu klausi žmonių ir sakai, kad nusišneka nors ten tiesos yra visas 100%.

Dabar, Iframe parašė:

Aš minėjau jis minėjo, kad sėdynę blogai susireguliuoji, o tu toliau pezi savo nesamones. Iš viso eik gal į ligoninę galvą persišviesk gal kažką atras, nes tu klausi žmonių ir sakai, kad nusišneka nors ten tiesos yra visas 100%.

Kam rupi jusu nuomones? Jis nusisnekejo. Dar karta kartoju. Tu ir Jis pasake visiska neteisybe.

(redaguota)

Aš nusišnekėjau, aš kalbėt aiškiai nemoku? :D Čia tu ryškiai skaityt aiškiai nemoki, jeigu tau zjbs važinėt taip, tai tu važinėk, man tai *Myliu SuperGames.lt*, tik tikiuosi kelyje tavęs nesutiksiu, tai jog tau pasakė, kad daugumai taip būna, tai tiesa, aš tau pats *Myliu SuperGames.lt* sakiau kad ir man taip buvo ir daugumai kitų pradedančiųjų vairuotojų, tik tau nedašyla kaip matau :D. Žmonės tau civilizuotai aiškina, patart bando, o tu čia išsigalinėji kaip trylikametė mergaitė. Eiktu nebejuokink :D. Sėkmės drebinant kojas

Redaguota , nario cCheerSs
(redaguota)

Kąąąą ? :DD

Aš kaip pradėjau mokintis 17-olikos metų maniau totalus molių molis buvau. Apakęs buvau kaip mašina gali važiuoti be gazo, o tik su sankaba. O tokių prikolų, kad koją nuo sankabos paskausta galvojau tu būsi vienintelis, bet paskaitęs komentarus supratau, kad tu nevienintelis. Gal ir nebuvau toks molių molis.

To be honest, spėju, kad nuo jaudulio tau. Kas siūlo automatą, tai meh.. gi ne bobą esi, kad su automatu lakstytum. Nemanau, kad geras patarimas yra tau "neimk į galvą", bet realiai geresnio nėra. Atmink jeigu darysi manai, kad įsidauši kažkur, instruktoriui tu neesi pirmas, jis už tave sustabdys.

Sėkmės vairavime.

P.S. Readaguoju, rašai, kad sėdynė ir vairavimas neturi bendros įtakos. Jeigu nepatogiai sėdi ir vairuoji tai patikėk turi :D

Redaguota , nario Aik'Aik

Programavimo paslaugos - svetainių kūrimas, blogų kūrimas, Discord botų kūrimas.

Kažko reiktu? Brūkštelk PM. :) 

Dėl greitesnio atsakymo - Galgaldas#7883 (discord)

On 2017-05-31 at 17:59, Konooplyankw parašė:

Prie ko ta sedyne ir sankabos pedalas? Ji visai kitur negu sedyne :D

Prie to pačio. Tikriausiai draugas tavo yra dviračio vairuotojas niekados nevairavęs automobilio. Jei koja paskausta nuo 2h vairavimo reiškiasi blogai susireguliavai sėdynė arba bėdos tavo kojoje. Kojų drebėjimas reiškiasi patiri stresą jei vairavai pirma karta tai normalu, jei ir toliau tas kartosis išgerk valerijono arba raminamųjų vaistų. Regitroje blogai nusistačius sėdynę/veidrodėlius/vairą gausi klaida ir 95%, kad neišlaikysi. Jei manai, kad bėdos ne tame paklausk instruktoriaus, jei tavo manymu ir jis klysta nuvažiuok į ligoninę ir paklausk ten. Jei tavo manymu ir jie klysta tai reiškiasi automobili vairuoti ne tau.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2874 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...