Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

AweX Montage 1 "Yasuo The Unforgiven"

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2790 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

2 minutes prieš, Ernestas`` parašė:

cringe kazkokas kai silveriniai savo montage's daro... 

Tikėjausi, kad susilauksiu tokių komentarų :D Nu koks skirtumas, tas elo, svarbu kažką darau ir tai šiuo metu nežaidžiu rankedu, todėl ir toks elo :) Ir kam čia flamint taip, tau pačiam geriau iš po tokio komentaro? :)

Mano video kanalas Prenumeruokit smile.png

Dabar, AweX parašė:

Tikėjausi, kad susilauksiu tokių komentarų :D Nu koks skirtumas, tas elo, svarbu kažką darau ir tai šiuo metu nežaidžiu rankedu, todėl ir toks elo :) Ir kam čia flamint taip, tau pačiam geriau iš po tokio komentaro? :)

wha the fuck ? prie ko man cia geriau turetu but ? ,  nu tai galiu pasakyt saunuolis, , kad darai , bandai daryt tuos montages, tik draugiska patarima galiu kad nezaisk tokiu champu kaip yasuo ir kindred etc etc, tarp ranked nes ir liksi tam silveri :)   

3 minutes prieš, Ernestas`` parašė:

wha the fuck ? prie ko man cia geriau turetu but ? ,  nu tai galiu pasakyt saunuolis, , kad darai , bandai daryt tuos montages, tik draugiska patarima galiu kad nezaisk tokiu champu kaip yasuo ir kindred etc etc, tarp ranked nes ir liksi tam silveri :)   

Nu jei žiūrėjai match history, tiesiog mano draugas bandė šį champa, pamatėm, kad crappy ir vsio. O su Yasuo lengva carrynti silverį, bet jis dažnai baninamas, o tas vienas match'a, turėjau laga, todėl taip blogai sužaidžiau. Tam, kad išlipčiau žaidžiu su YI,o su juo montage nežinau ar verta daryti, nes tikrai pradėtu visi flaminti :D

• Parašė po 1 mėnesio...
On 6/13/2017 at 20:39, stonnys parašė:

jei jau darai tokius videkus stenkis visada kazkaip isjungti visokius nickus, healthbarus ir t.t

Reikia viena programa siūstis, bet kažkodėl  rodo, kad su virusu, manau dar vienas montage bus su tais "š" o sekanti jau stengsiuosi kitaip daryti

> siūskis LeagueCamera asap

> Kad ir inspired by arkadata, tačiau jau grynai bandei atkopijuot jį :D net "who's next?" panaudojai. Originalumo - 0

> Plays paprasti, nemačiau nei vieno keyblade ar kažko kito įspūdingesnio. + žaista normaluose ir dar silver elo :D čia vos ne tas pats kas bot game'as. 

> Neprizoomink tiek daug, nes labai negražiai žiūrisi. O jei ir nezoominai, o pas tave taip realiai yra, tai tik dar kartą patariu siūstis LeagueCamera, kad galėtum filmuot iš aukščiau ir aprėptum daugiau vaizdo.

> CC irgi vogtas :/ 

overall, nėra perdaug blogai, esu matęs daug praščiau.

Empty your mind, enter the void.

7118fc3fb2ff59a77e24e7d1f9c38f3e530.gif

• Parašė po 3 savaičių...
On 8/13/2017 at 04:37, Starkyzas parašė:

> siūskis LeagueCamera asap

> Kad ir inspired by arkadata, tačiau jau grynai bandei atkopijuot jį :D net "who's next?" panaudojai. Originalumo - 0

> Plays paprasti, nemačiau nei vieno keyblade ar kažko kito įspūdingesnio. + žaista normaluose ir dar silver elo :D čia vos ne tas pats kas bot game'as. 

> Neprizoomink tiek daug, nes labai negražiai žiūrisi. O jei ir nezoominai, o pas tave taip realiai yra, tai tik dar kartą patariu siūstis LeagueCamera, kad galėtum filmuot iš aukščiau ir aprėptum daugiau vaizdo.

> CC irgi vogtas :/ 

overall, nėra perdaug blogai, esu matęs daug praščiau.

Nu tai panaudojau jį, nes buvo įkvėptas jo video. Buvo žaista ranked/normal, taip(silver/gold elo), tikrai nėra tas pats kaip bot game.  Jei nepastebėjai buvo 1 ar 2 keyblade, tai? Taip išėjo dėl zoomo, nes draugas buvo filmaves, tai krč, ten nesuprasi kodėl taip. CC tiesiog siūstas iš YT, kuriuos pasidalino kiti editoriai? 

P.S

Pastebėjai tik minusus, pliusų ne, typical guy in forum.

2 minutes prieš, AweX parašė:

Nu tai panaudojau jį, nes buvo įkvėptas jo video. Buvo žaista ranked/normal, taip(silver/gold elo), tikrai nėra tas pats kaip bot game.  Jei nepastebėjai buvo 1 ar 2 keyblade, tai? Taip išėjo dėl zoomo, nes draugas buvo filmaves, tai krč, ten nesuprasi kodėl taip. CC tiesiog siūstas iš YT, kuriuos pasidalino kiti editoriai? 

P.S

Pastebėjai tik minusus, pliusų ne, typical guy in forum.

Seni, prašai nuomonės, tai automatiškai gali tikėtis kritikos, o ne pagyrimų, nes girti čia nėra ką :D

Empty your mind, enter the void.

7118fc3fb2ff59a77e24e7d1f9c38f3e530.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2790 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...