Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2872 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki. Noriu pajungti seną hardą į motininę kuri palaiko sata 3 jungtį. Man išeitų su šitu perihodu ?

Tai kaip suprantu tai šitas adapteris kur pailgas galas tokia viena jungtis kišis į motiną o tie du laidai į hhd ? 

http://www.skytech.lt/sataide2-gembird-dvikryptis-adapteris-idesata-sataide-p-78903.html?gclid=CjwKEAjw1PPJBRDq9dGHivbXmhcSJAATZd_B5DAaR6DNAvGEPoeWNqH_42Jujr4d7AY1uNYU-j9jUBoCwhnw_wcB

jungtau į šitą builda http://www.skytech.lt/krepselis-113084.html

@Tautedorus 

Redaguota , nario Levas

4d2358993a445061877df462d0ccbb93782.jpg

16 minutes prieš, Levas parašė:

Aišku šitas brudas jo neturės ? altis a-550dx molex ir ar kokio perihodo jam nėra ?

Ta molex tai 4pin jungtis ?

Tos Molex jungties reikės tam adapteriui, jei jį pirksi. Kiek žiūrėjau, tai lyg tokia jungtis yra. Šiaip, tavo maitinimo bloke dar turi būti PCI-E 8-PIN jungtis vaizdo plokštei. Jos turbūt nebus, tad be adapterių jos neprijungsi. Tai adapteriui dar reikės dar poros Molex jungčių turbūt. Šiaip, nerekomenduočiau šio maitinimo bloko frankenšteininti bei jungti prie šio build'o.

(redaguota)
8 minutes prieš, Levas parašė:

O jame yra kokia relė jeigu butų perkrova kokia ar kas.

Nežinau, mažai apie jį informacijos, bet abejoju, ar šiame bloke rasi patikimą apsaugą. Radau šio maitinimo bloko šiokią tokią dokumentaciją. Rašo, kad yra tos apsaugos, bet, kaip ir minėjau, nemanau, ar jo pagelbės, jei blokas fail'ins.

Redaguota , nario Tautedorus
(redaguota)
4 minutes prieš, Tautedorus parašė:

Čia vaizdo plokštei: http://www.skytech.lt/82397-delock-kabelis-mait-skirst-2xhdd1xpci-expr-8pin-p-94159.html. Jei nusprogs ten kas nors dėl maitinimo bloko, tai aš neatsakau :D.

Pagal mane jeigu sprogtų tai sporgtų maitinimo blokas ir išmestų saugiklį mano nuomone :D

+ turiu vieną laisva molex jungtį tai jos užtekta vienos ?

Redaguota , nario Levas

(redaguota)
41 minutes prieš, Tautedorus parašė:

Vieno Molex'o visam PCI-E 8-PIN'ui neužteks, manau.

Žiūriu išviso 3 tokios jungtis matau. Bandau viską atjungti ir žiūrėti.

va dar toks pats tik 3 jungtys wtf ar aš aklas ?

Maitinimo kištukų 4-pin (HDD/ODD)(Molex) kiekis: 3. Kaip suprantu jau nepasijungs jis :/

Redaguota , nario Levas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2872 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...