Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2871 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Lyg žinau kažkokia keistą pana, ji žodžiu 24/7 skype on, lošia samp, taip visokius žaidimus online kur yra žmonių gyvų, galima chat, kalbėti ir t.t, balsas merginos, Kaunas.. turi kažkoki keista bachura - jis tipo labai svarbus, mušą ja kartais ir ji negali įšeiti is namų, išeina labai rėtai, kažkokioje zemkeje mokos ar mokes, dirbs pas kažkoki ukininka, krč pana prie reikalo, gal kam reikia, jai 21 ar kiek ten, sexy balselis, skype eina susisiekti, turi ir fb lyg, bet užmiršau.. aš čia rimtai, gal kam įdomu

Ką domina dar syk - Rašykite į PM dežute.

Eik Namo

22 minutes prieš, Baldas parašė:

Lyg žinau kažkokia keistą pana, ji žodžiu 24/7 skype on, lošia samp, taip visokius žaidimus online kur yra žmonių gyvų, galima chat, kalbėti ir t.t, balsas merginos, Kaunas.. turi kažkoki keista bachura - jis tipo labai svarbus, mušą ja kartais ir ji negali įšeiti is namų, išeina labai rėtai, kažkokioje zemkeje mokos ar mokes, dirbs pas kažkoki ukininka, krč pana prie reikalo, gal kam reikia, jai 21 ar kiek ten, sexy balselis, skype eina susisiekti, turi ir fb lyg, bet užmiršau.. aš čia rimtai, gal kam įdomu

Tu gal koks sąvadautojas? :lol: Nesupratau, prie ko čia tu. Nuskambėjo vos ne: parduodu mergina, 21m...

Prieš 1 valandą, Baldas parašė:

I pm numesk jos skype

!!!!

(redaguota)
Prieš 1 valandą, Baldas parašė:

Aprašymą 100% atitinkančia merginą, galite gauti tik parašė man į dežutę. Vartotojas konooplyankw tiketina yra sukčius, bandantis pasinaudoti susiklosčiusia padetimi.

Ir galite man arba baldui rasyt i pm dezute. Mes jums atrasysime. Mes esam su baldu komanda. Norite gauti merginos duomenis. Parasykite man arba baldui. Vienam zmogui jau nusiunciau tos merginos duomenis. Laukiame ir kitu vartotoju zinuciu.

Redaguota , nario Konooplyankw

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2871 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...