Peršokti į turinį
Su šv. Velykomis! 🐣 🐇 Linkėjimai nuo SuperGames.lt komandos! ×
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2859 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Dabar video negaliu paziureti bet yra du variantai. Arba ekranui galas arteja,arba vaizdo plokstei artejas galas,patikrinti gali prisijuges kita ekrana jei bus tas pats vaizdo plokstei galas. Beja gali pabandyt perinstaliuoti vaizdo plokstes draiverius gal pades.

Beja pries viska darydamas, pabandyk tiesiog laidus patikrint ar kur neatsijunge ir panasiai.

Redaguota , nario Šelmiux
4 minutes prieš, Šelmiux parašė:

Dabar video negaliu paziureti bet yra du variantai. Arba ekranui galas arteja,arba vaizdo plokstei artejas galas,patikrinti gali prisijuges kita ekrana jei bus tas pats vaizdo plokstei galas. Beja gali pabandyt perinstaliuoti vaizdo plokstes draiverius gal pades.

Beja pries viska darydamas, pabandyk tiesiog laidus patikrint ar kur neatsijunge ir panasiai.

Buvau prijungęs kita ekraną viskas kaip nauja veikia. Aš galvoju negali būti laido gedimas arba kištuko įį patį ekraną?

(redaguota)
32 minutes prieš, s0ris parašė:

Buvau prijungęs kita ekraną viskas kaip nauja veikia. Aš galvoju negali būti laido gedimas arba kištuko įį patį ekraną?

Jeigu su tuo paciu laidu bandei ant kito ekrano tai tada ekranui galas arteja,o kas konkreciai pasakyti negaliu,nes gi kistukas sugest negalejo del nieko nebent fiziskai ji kazkas sugadino ,bet abejoju..

Redaguota , nario Šelmiux
(redaguota)
prieš 21 valandas(-ų), s0ris parašė:

prieš 21 valandas(-ų), Šelmiux parašė:

Jeigu su tuo paciu laidu bandei ant kito ekrano tai tada ekranui galas arteja,o kas konkreciai pasakyti negaliu,nes gi kistukas sugest negalejo del nieko nebent fiziskai ji kazkas sugadino ,bet abejoju..

Kol i sita klausima neatsakysi, nieko pasakyt negaliu!

Redaguota , nario Rockstar

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2859 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...