Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2842 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Dabar, liight parašė:

:D:D vieną dieną 100 kitą 0 ir taip laikėsi prie nulioku visą likusį laiką

Kitą dieną 40. O kitom dienom ir krito, esmė tame, kad ne aš skriptinau ir ne aš žadėjau visą gerą modifikaciją, pats nuėjas pamačiau, kad ten nieko gero. O iki starto nebuvo man serverio aprodyta tiesiog pasitikėjau. Ne prie nulio beje laikėsi, vistiek serverį žaidėjų buvo šioks toks skaičius.

45 minutes prieš, Lukas_Fiesta parašė:

Kitą dieną 40. O kitom dienom ir krito, esmė tame, kad ne aš skriptinau ir ne aš žadėjau visą gerą modifikaciją, pats nuėjas pamačiau, kad ten nieko gero. O iki starto nebuvo man serverio aprodyta tiesiog pasitikėjau. Ne prie nulio beje laikėsi, vistiek serverį žaidėjų buvo šioks toks skaičius.

Gi Yogho ,,Super Duper,, skripteris daug žada,bet... Ne jūs kalti. Tik jis dėl to kaltas.

prieš 11 valandas(-ų), Lukas_Fiesta parašė:

Ką gi tu čia kalbi tokio pat statuso ? New-Santos niekuo nebuvo pasidalinta, rekordas prie šimto buvo, dar tu drysti kažką sakyt ? Atsipeikėk ne sapnais gyveni.

Matosi, kad tau neteko būt New-Santos projekte ir matyt kiek jis gyvavo, beroc jis gyvavo su manim 2-3 savaitęs laikotarpį. Visi jį paliko nes modifikacija vienas prie vieno buvo su daug kam žinoma RealLife, tad jei nežinai nešnekėk, buvau bendrasavininkas, padėt su reklama. 

Forumas visiems kaip sakant yra po*ui bei teamspeak, tu žiurėk kiek laikosi samp serveris o ne forumas ar teamspeak :D graudus esi.

• Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2842 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...