Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2816 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

1 minute prieš, alch0bako parašė:

Thats so fucking gay, kad tarp pliusų nepaminėjai legalios prostitucijos.

Jo :D Iš tavo fotkės labiau atrodo, kad tu GAY. Aš galiu išeiti į miestą, susipažint su kažkokią mergina per socialinį tinklą ir pasikviest pavalgyt ir jau pasip*st :) Bet jei esi toks nevykęs, tai ir prostitucija pasirinksi.

c8d6e9959fe51cb74b196a0bac11f5156.png

☕ -

Mano temos:

Dabar, Русский parašė:

Jo :D Iš tavo fotkės labiau atrodo, kad tu GAY. Aš galiu išeiti į miestą, susipažint su kažkokią mergina per socialinį tinklą ir pasikviest pavalgyt ir jau pasip*st :) Bet jei esi toks nevykęs, tai ir prostitucija pasirinksi.

Damn seni nepasidaryk kaip kiekvienas eilinis emigrantas. Visu pirma mano foto tik dėl prikolo taip kaip ir tas pranešimas dėl prikolo. Fucking'ell...

j

Dabar, Русский parašė:

Koks yra tas eilinis emigrantas? Kad žinočiau :) Supratau tave puikiai.

Šiuo atveju turėjau galvoj, kad nusivylęs negali gyvent Lietuvoj, todėl visada piktas. Bet pamirštam tai. Noriu pasidalint savo įspūdžiais apie Vokietiją. Vieną kartą buvau parduotuvėj pirmas dalykas kurį pamačiau tai moters išmestas milžiniškas papas kurį žindo vaikas :DD. Gyvenau name kuriame langai buvo vieno lygio su kaimynų langais, kaimynė pastoviai vaikščiodavo nuoga be apatinių ir liemenėlės kiekvieną supistą dieną :D ir langai nebūdavo užtraukti, viskas matydavosi žiauriai aiškiai. Tai va tiek pamačiau per savaitę

j

Dabar, alch0bako parašė:

Šiuo atveju turėjau galvoj, kad nusivylęs negali gyvent Lietuvoj, todėl visada piktas. Bet pamirštam tai. Noriu pasidalint savo įspūdžiais apie Vokietiją. Vieną kartą buvau parduotuvėj pirmas dalykas kurį pamačiau tai moters išmestas milžiniškas papas kurį žindo vaikas :DD. Gyvenau name kuriame langai buvo vieno lygio su kaimynų langais, kaimynė pastoviai vaikščiodavo nuoga be apatinių ir liemenėlės kiekvieną supistą dieną :D ir langai nebūdavo užtraukti, viskas matydavosi žiauriai aiškiai. Tai va tiek pamačiau per savaitę

Kokia gera pasaka :D

☕ -

Mano temos:

(redaguota)
prieš 2 valandas(-ų), Русский parašė:

Gerai, baigiam šį labai (įdomu) pokalbį ;) Suprask kaip nori viską

Okay, lik pas tuos savo fricus, gal ir neblogai, kad toki žmonės išvažiuoja, nes Lietuvoj irgi daug negatyvumo. ;)

Pačio labai įdomi istorija. Vaikas gimęs 1999 04 16 (dabar 18 metų ir 3 mėnesių) prieš 6 mėnesius nebūdamas pilnamečiu Vokietijoje susirado darbą picų vežiotoju, darbą kuriam reikia vairavimo teisių, bet čia normalu, nes visi 17-mečiai turi teisias. Įdomiausia vieta, kad Vokietijoje nepilnamečius įformina tik sezoniniam darbui. Taip pat įdomu kaip jis dar prieš tai būdamas nepilnametis pusę metų dirbo per 2 darbus Lietuvoje ir pabaigė mokslus būdamas 17 metų.

Nežinau kaip Jums bet man realybėje skamba ši istorija kaip vaiko svajonių „Day Dream'inimas“. Labai gražios svajonės, turbūt ateityje dirbs dieninę ir naktinę pamainas fabrike už 5€/val.

Redaguota , nario alch0bako

j

prieš 10 valandas(-ų), alch0bako parašė:

Okay, lik pas tuos savo fricus, gal ir neblogai, kad toki žmonės išvažiuoja, nes Lietuvoj irgi daug negatyvumo. ;)

Pačio labai įdomi istorija. Vaikas gimęs 1999 04 16 (dabar 18 metų ir 3 mėnesių) prieš 6 mėnesius nebūdamas pilnamečiu Vokietijoje susirado darbą picų vežiotoju, darbą kuriam reikia vairavimo teisių, bet čia normalu, nes visi 17-mečiai turi teisias. Įdomiausia vieta, kad Vokietijoje nepilnamečius įformina tik sezoniniam darbui. Taip pat įdomu kaip jis dar prieš tai būdamas nepilnametis pusę metų dirbo per 2 darbus Lietuvoje ir pabaigė mokslus būdamas 17 metų.

Nežinau kaip Jums bet man realybėje skamba ši istorija kaip vaiko svajonių „Day Dream'inimas“. Labai gražios svajonės, turbūt ateityje dirbs dieninę ir naktinę pamainas fabrike už 5€/val.

Ačiū, kad pranešėi tuoj pataisysiu klaida :)

☕ -

Mano temos:

Prieš 1 valandą, No Life King parašė:

Man įdomu toks dalykas, kaip tu be kalbos radai darbą?

Su draugo pagalba, jis kalbėjo už mane kaip vertėjas, o darbas nėra sunkus, reikėjo tik išmokti frazių porą ir navigacija įsijungti, viskas.

Prieš 1 valandą, alch0bako parašė:

Žinoma, pabandyk pataisyt klaidas savo galvoj. Kokį nors autizmo testą ar pas psichologą.

Neturiu ko daugiau pridurt... Viskas tavo rankose

☕ -

Mano temos:

11 minutes prieš, Русский parašė:

Su draugo pagalba, jis kalbėjo už mane kaip vertėjas, o darbas nėra sunkus, reikėjo tik išmokti frazių porą ir navigacija įsijungti, viskas.

Neturiu ko daugiau pridurt... Viskas tavo rankose

O gi picos išvežiotojas, turi mokėti pasakyti kiek kainavo, iškilus problemai paaiškint? Kažkaip keista, kad kažkas davė darba ne kalbos, vapšė kas per firma?

2 minutes prieš, No Life King parašė:

O gi picos išvežiotojas, turi mokėti pasakyti kiek kainavo, iškilus problemai paaiškint? Kažkaip keista, kad kažkas davė darba ne kalbos, vapšė kas per firma?

Turiu anglų kalbos žinių ir daugumą Vokiečių supranta anglų, jau galiu ir vokiškai pasakyti kaina. Problemų nebuvo ir tegul nebus toliau.

☕ -

Mano temos:

On 7/22/2017 at 16:04, Русский parašė:

Ką mano patirtis sako, Vokytkos ištvirkusios xDD

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2816 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...