Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2803 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Yra taip: turiu 8 botus. Jų rank yra nuo LEM iki Supreme.

Žaidžiu dažniausiai savaitgaliais, just for fun, iki kol pasieksiu 2345 Competitive wins. Dažniausiai de_vertigo mepe. Bet galima imti bet kokį.

Man reikia draugo arba iki 4 draugų, su bet kokio rank ;D

Viskas vyksta taip: yra 5 afk botai kitoje komandoje, juos reikia išžudyti :D Vienas competitive trunka nuo 5 iki 15 min. priklauso nuo map.

Rankas kyla gan greitai, kas 3-7 competitive. Viskas priklauso, kiek padarysite kills, kiek gausite mvp ir koks jūsų dabartinis rank.

Boostinu draugiškai ir nemokamai. Jeigu domina, tai parašykite pm arba savo steam id čia.

Redaguota , nario ★ ★ ★
On ‎05‎/‎08‎/‎2017 at 20:22, Matas Alekna parašė:

Tu nepakvieti į draugus :(, neboostini man rods

Kas tu man toks esi, kad aš tave turėčiau boostini? Niekas tu man esi. Prisipirk Steam Acc ir boostinkis

prieš 21 valandas(-ų), GODOTEK'z parašė:

Tai vadinama eloboost senas dalykas ka domina pm free ir as galiu tik reikia acc 5 

Aš Steam Accountus skolinaus ir pirkau. Visi yra nuo LEM rank. Kadangi botai nėra aktyvūs žaidime, tai jų rank yra pastovus, ir net po daugybės matchų išlieka tas pats- kas buvo man tikrai naujiena.

1 competitive trunka apie 7-10min. ir plius apie 2-4 min serverio suradimas per du lobby. Jeigu turėčiau laiko, tai galima užsikalti labai daug steam valiutos :D Bet koks rank, žemesnis už LE, pakyla per 5-8 competitive, jeigu afk, o jeigu žaidėjas aktyvus, gali kilti ir kas 3-5 competitive. Jeigu esi pvž Gold Nova I, tai iki Global Elite apie savaitės reiktų. šis žmogus: http://steamrep.com/search?q=boosting-service

man viską paaiškino, jo įkainiai gan dideli :D kaip sujungti 8 botus, galima rasti čia: http://www.mpgh.net/forum/526-counterstrike-global-offensive-hacks/

bet yra pilna ir youtube pamokų. Žaidžiami tik vertigo, ir retais atvejais italy

(redaguota)

h

On ‎07‎/‎08‎/‎2017 at 10:59, Matas Alekna parašė:

*Myliu SuperGames.lt* ieškai ir sakai pats boostinkis, dalbajobas? Dalbajobas.

wow kokie epitetai, tiek dramos dėl virtualaus žaidimo :D šiaip boosto su botais kaina prasideda nuo 3€/už rank arba nuo 0.70€/už win, ir pvž iš lem į supreme kainuoja nuo 10€/rank, o aš čia laisvalaikiu darau nemokamai ;D

Išmokau naują dalyką, galima žaisti bet kokį map, net ir dust 2. Visi botai būna afk su +right. Tereikia nueiti iki spawn ir nukilinti. Pas mane botai nuo LEM ranko. Savaitgailį vėl žaisiu , tad jeigu kas nori, lauksiu pm arba čia post . Trumpiausias competitive buvo per 6 min :D Tie profai, kur boostina už raktus/paypal, pas juos visi botai su GE rankais :D Su LEM - Supreme bišky lėčiau eina reikalai, bet mg tai kylas kas du try comp :D rankas

aš noriu pasiekti 2345 comp. wins :D tai man jokio skirtumo yra, kokio jūs rank, reikia padaryti 80 kills, tingisi dažnai :D dėl to ir ieškau draugo

Redaguota , nario ★ ★ ★
prieš 7 valandas(-ų), ★ ★ ★ parašė:

h

wow kokie epitetai, tiek dramos dėl virtualaus žaidimo :D šiaip boosto su botais kaina prasideda nuo 3€/už rank arba nuo 0.70€/už win, ir pvž iš lem į supreme kainuoja nuo 10€/rank, o aš čia laisvalaikiu darau nemokamai ;D

Išmokau naują dalyką, galima žaisti bet kokį map, net ir dust 2. Visi botai būna afk su +right. Tereikia nueiti iki spawn ir nukilinti. Pas mane botai nuo LEM ranko. Savaitgailį vėl žaisiu , tad jeigu kas nori, lauksiu pm arba čia post . Trumpiausias competitive buvo per 6 min :D Tie profai, kur boostina už raktus/paypal, pas juos visi botai su GE rankais :D Su LEM - Supreme bišky lėčiau eina reikalai, bet mg tai kylas kas du try comp :D rankas

aš noriu pasiekti 2345 comp. wins :D tai man jokio skirtumo yra, kokio jūs rank, reikia padaryti 80 kills, tingisi dažnai :D dėl to ir ieškau draugo

Kad su tavim neina susisiekti, kaip išvis iš tavęs boostinima nusipirkt :D

7868796635.png

(redaguota)
On ‎09‎/‎08‎/‎2017 at 23:33, Matas Alekna parašė:

Kad su tavim neina susisiekti, kaip išvis iš tavęs boostinima nusipirkt :D

aš niekada neužsiiminėsiu mokamu boostinimu, nes man nėra naudos iš to, man nereikia nei raktų, nei skinų, nei pinigų, vienintelį dalyką ką aš galiu pasiūlyti, tai sukurti žaidimą su 5 botais, pakviesti dar 4 draugus, ir kiekvieną roundą kiekvienas žaidėjas padarys po ace, bet toks boostinimas gan silpnas yra, lyginant su 40/40 kills, 8/8mvp arba 80 kills/16 mvp,

Redaguota , nario ★ ★ ★
prieš 4 valandas(-ų), ★ ★ ★ parašė:

aš niekada neužsiiminėsiu mokamu boostinimu, nes man nėra naudos iš to, man nereikia nei raktų, nei skinų, nei pinigų, vienintelį dalyką ką aš galiu pasiūlyti, tai sukurti žaidimą su 5 botais, pakviesti dar 4 draugus, ir kiekvieną roundą kiekvienas žaidėjas padarys po ace, bet toks boostinimas gan silpnas yra, lyginant su 40/40 kills, 8/8mvp arba 80 kills/16 mvp,

Aš pats turiu 5 botus nusipirkęs, ar galima kaip nors su tavim susisiekti?

7868796635.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2803 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...