Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2803 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

On ‎12‎/‎08‎/‎2017 at 13:38, Maskiukas parašė:

Sveikas dar boostini?

Aš niekada nieko nebostinau :D Aš tik farminau Competitive Matches won skaičių iki 2345, o kad nereikėtų kas kartą žudyti 80 botų, ieškojau žaidėjų :D

Mano tikslas pasiektas, pasiekiau 2345 wins, temą drąsiai galima rakinti

Kartais pats nebūsi silver\gold nova? :D Mano Esea rank B+, Faceit 9 level, ne tau aiskint apie csgo man :D Global Elite yra vertas pagarbos rankas, kad ir kaip jis buvo gautas

prieš 16 valandas(-ų), Hoonz parašė:

priboostinat, o paskui silveriai global'ų žaidimus supisa. nevykėliai, žaist išmokit *Myliu SuperGames.lt*

33 minutes prieš, ★ ★ ★ parašė:

Kartais pats nebūsi silver\gold nova? :D Mano Esea rank B+, Faceit 9 level, ne tau aiskint apie csgo man :D Global Elite yra vertas pagarbos rankas, kad ir kaip jis buvo gautas

tavo ekstrasensoriniai sugebėjimai xujovi, neatspėjai. O jeigu manai, kad pasigyrei, tai man giliai *Myliu SuperGames.lt* ant tų tavo rankų. "Global Elite yra pagarbos vertas rankas" pagarbą reik užsitarnaut, o ne šūdą malant gaut, matos dar penkiolikos metų neturi, kiaurą dieną prie pc prasėdi

„Life is too short to remove usb safely“

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2803 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...