Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2755 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Parašė po 2 mėnesių...

1. Parduodi šiuos failus ir sakai pakviest į skype. Kai pakvieti tavę į skype, visiems ddos paleidi 5 kartus dienoj ir mane per dieną ddosinai, kol pasikeičiau skype ir t.t. ir atsistačiau po truputį. Žmonės nepirkit iš jo failų, vietoj to gausit scam + ddos!!!

2. Kas tau ledžia išvis juos platint? Nei Auris, nei aš, kuris kaip tik būtent tau juos ir pardaviau neleidau naudot, bet še tau ėmė ir naudoja

3. Iš šitų failų atsiras tik daugybė kaip patys vadinate „ Šūdserverių “

4. Tai nėra dabartiniai TheDream pluginai, tai failai maždaug prieš 2 mėn TheDreame, per kurį serveris spėjo ypač pasikeisti ( Juose nei case nėra, nei kitų dabart. dalykų ar minigame)

5.  Kur įrodymai, jog juos turi ar neapgausi ar pan? 

6. Kame logika pardavinėt, jei su tais failais nk gero neis nusipirks kokie vaikai sukurs servą, nemokės dirbti su pluginais, jų kofiguruot, verks, prašys tavęs pagalbos, gaus ddos, aiškintis paskui su tėvais.

7. Tu bent kažką tuose failuose keitei, kad bent šiek tiek originaliau būtų? Aš Savo serverio failus susikonfiguravau, susitvarkiau dabar eina, yra viskas kaip TheDreame, bent jau pan. Aš ten daug padirbėjau su ChestCommands ir pan. TODĖL PER DIENĄ SULAUKDAVAU NET PO  11 ŽMONIŲ!!!!
8. Taip, kad vaikeliuk, kuris mėgsta visus ddosint už „ Šeip sau “, nepardavinėk tu tų failų, nieko gero nesigaus iškart sakau, mesk šį verslą, tokiuose dalykuose esu patyręs ir patčiam taip yra nutikę, tad kalbu iš savos patirties, nenori neklausyk, gaišk savo laiką, negaudamas nieko.

9. Viską pasakiau bye ;)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2755 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...