Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2811 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Nueinu adresu Cyrex.lt atsidarau inspect element moduli firefox'e, ir ka ten matau? Ten matau nukopijuota css koda nuo savo dizaino, mielas kolega, ar nematete tokio dalyko kaip -
'' Kopijuoti be administracijos leidimo - draudziama!Hey.lt - Nemokamas lankytoju skaitliukas Flag Counter  ''

Anyway, man butu geda sakyti jog kuriu projekta ir rippinti stiliu nuo konkurentu, shhh, ne projektas, dar labiau sumenkinot savo verte kurios ir taip neturejot.

Palyginimui imesiu maintitle koda.

Cyrex.lt kodas.

.maintitle {
    background: #57bc54;
    padding: 25px 15px 25px 15px;
    color: #fff;
    font-size: 14px;
    text-transform: uppercase;
    border-top-left-radius: 3px;
    border-top-right-radius: 3px;
}

Mano tinklapio kodas.

.maintitle {
    background: #57bc54 url(http://grenades.lt/forum/public/style_images/grenades/maintitle.png) no-repeat 20px 53%;
    padding: 25px 15px 25px 60px;
}

Koks netiketas sutapimas, net spalvos nepakeistos :D

+dar negalejau susilaikyti kiek atsimenu jusu tas forumas uzrakintas apie tris dienas, tai ka norit pasakyti tris dienas ripinat mano dizaina, ir tik tokia versija padaret, apgailetina :D

Redaguota , nario Mantas S

768x90.png

(redaguota)
10 minutes prieš, Mantas S parašė:

Nueinu adresu Cyrex.lt atsidarau inspect element moduli firefox'e, ir ka ten matau? Ten matau nukopijuota css koda nuo savo dizaino, mielas kolega, ar nematete tokio dalyko kaip -
'' Kopijuoti be administracijos leidimo - draudziama!Hey.lt - Nemokamas lankytoju skaitliukas Flag Counter  ''

Anyway, man butu geda sakyti jog kuriu projekta ir rippinti stiliu nuo konkurentu, shhh, ne projektas, dar labiau sumenkinot savo verte kurios ir taip neturejot.

Cyrex.lt kodas.

.maintitle {
}

Mano tinklapio kodas.

.maintitle {
    background: #57bc54 url(http://grenades.lt/forum/public/style_images/grenades/maintitle.png) no-repeat 20px 53%;
}

+dar negalejau susilaikyti kiek atsimenu jusu tas forumas uzrakintas apie tris dienas, tai ka norit pasakyti tris dienas ripinat mano dizaina, ir tik tokia versija padaret, apgailetina :D

Tai, kad ponas pats nauduoji buvusio projekto aztec.lt forumo dizainą, kuris yra paplatintas ;ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

Redaguota , nario SkyNex
(redaguota)
10 minutes prieš, SkyNex parašė:

Tai, kad ponas pats nauduoji buvusio projekto aztec.lt forumo dizainą, kuris yra paplatintas ;ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

Kad ponas jeigu nezinai tas projektas ir buvo mano, savo dizaina ir naudoju. :)

del platinimo, prasau eik ieskok - https://www.google.de/search?site=&source=hp&q=aztec.lt+dizainas&oq=aztec.lt+dizainas&gs_l=psy-ab.3..33i160k1.89.3254.0.3358.19.18.1.0.0.0.184.1473.10j6.16.0....0...1.1.64.psy-ab..2.16.1389...0j0i30k1j0i10i30k1j0i8i30k1j0i13i30k1.p_fgznm1vb8#

Pries pradedamas kalbet pasitiklink, o jeigu nei tiek negali tada atsiprasau.

Redaguota , nario Mantas S

768x90.png

22 minutes prieš, Mantas S parašė:

Kad ponas jeigu nezinai tas projektas ir buvo mano, savo dizaina ir naudoju. :)

del platinimo, prasau eik ieskok - https://www.google.de/search?site=&source=hp&q=aztec.lt+dizainas&oq=aztec.lt+dizainas&gs_l=psy-ab.3..33i160k1.89.3254.0.3358.19.18.1.0.0.0.184.1473.10j6.16.0....0...1.1.64.psy-ab..2.16.1389...0j0i30k1j0i10i30k1j0i8i30k1j0i13i30k1.p_fgznm1vb8#

Pries pradedamas kalbet pasitiklink, o jeigu nei tiek negali tada atsiprasau.

Ai srr pažiūrėjau ten visai kitaip atrodo dizainas :D

• Parašė po 2 savaičių...
On 2017-08-10 at 12:27, Mantas S parašė:

Cyrex.lt kodas.

.maintitle {
}

Mano tinklapio kodas.

.maintitle {
}

Yra toks dalykas kad padaryti kad neitu svetainėje atsidaryti inspect element , nes kitaip nusispjauti ant tavo užrašo kopijuoti draudžiama xddd

https://i.imgur.com/vkA79IX.png

On 8/10/2017 at 12:27, Mantas S parašė:

vajej, ir ka cia duoda? Supranti, kad tokie uzrasai nieko nereiskia iki tol kol neturesi patento savo darbams :) Todel tokius uzrasus gali sau i SIKNA ikist ir tuom viskas pasibaigs ties tu uzrasu, kadangi visiem nusispjaut ant ju yra.

p.s. ninada kakashkom i mane mest uz mano nuomones isreiskima, aciu! (Visvien neatsakysiu kek)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2811 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...