Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2791 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Dabar, Dr. Arnas parašė:

jei pamastytum logiskai, suprastum, kad senas nuke ir dabartinis nuke labai skiriasi, daugiau duru ir pns, galima ant marshmallow uzsilipt lengviau ir pns (naujam), kuriais atvejais gali labai bugintis ir kitais atvejais skaitytis sukciavimu + tas yra neimanomas dalykas, siuo atveju nezaisk nuke arba nauja pc pirk

aš ne, tą klausiu man nesvarbu kiek durų man svarbu ar "būtų" įmanoma, kad man nežaisti naujos NUKE o sena o kam pirkti nauja PC? Jeigu galima kokiais nors budais nuke žaist? smart

TEYwu.jpg

(redaguota)
prieš 4 valandas(-ų), ᅟᅟᅟᅟᅟᅟᅟᅟ parašė:

aš ne, tą klausiu man nesvarbu kiek durų man svarbu ar "būtų" įmanoma, kad man nežaisti naujos NUKE o sena o kam pirkti nauja PC? Jeigu galima kokiais nors budais nuke žaist? smart

as tau sakau pasinaudok smegenimis, [MODERATED], senas nuke ir naujas nuke yra du skirtingi mapai, kiti objektai, kiti praejimai, jei ir eitu pasikeist, tau vienais atvejais rodytu kad zmones ore skraido, nes jiem ten yra objektas, o tau pvz nera, kiti gali vaiksciot per sienas tau, o jie tiesiog praeina pro duris, mapo pakeisti neitu

Redaguota , nario Tautedorus
Cenzūruti įžeidimai ir/ar keiksmažodžiai.
  • Teigiamai 1
(redaguota)
prieš 3 valandas(-ų), EK'ON parašė:

Tu toks smartas kaip mano LG Smart TV.... Kuris lagin... Ehm.. 

Tau zmogus aiskina kad tau buginsis viskas.. Ir kad toks dalykas ir butu tai valve priskaitytu kaip sukciavima.

Have a good day, smart.wwwwwwwwwwwffg

aš nežinojau, ir paklausiau sorry [MODERATED]

Redaguota , nario Tautedorus
Cenzūruoti įžeidimai ir/ar keiksmažodžiai.
  • Neigiamai 1

TEYwu.jpg

Galbūt ir įmanoma, spoofinant kiekvieną modelį ir objektą ir galiausiai visą map, bet kaip ir Arnas minėjo, kad tau rodys jog žaidėjai skraido, bei prie to pačio, rodys jog vaikšto per sienas ir kitokias vietas, kadangi gali skirtis objektų pozicija ir aplamai, viso žemėlapio pozicija. Tas nesiūloma daryti ir tikriausiai tave pastoviai išmetinės iš žaidimo kai kas kelintą sekundę vyks patikrinimas ar tavo failai sutampa su serverio failais.

Free cancer cure:
188055d006.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2791 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...