Peršokti į turinį
Su šv. Velykomis! 🐣 🐇 Linkėjimai nuo SuperGames.lt komandos! ×
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2687 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Parduodu Ps4 black 500gb:

Komplektą sudaro:

•  1 Dualshock pultelis
  •  Playstation ausinės su mikrofonuBattlefield 1, Rainbow six siege, Little big planet 3 ir keletas nemokamų žaidimų.

Ps+ galioja iki naujų metų. 

Jei ką sudomino rašom į AŽ arba Skype.

Kaina sutartinė: tarp 175-200e

Redaguota , nario Zero LT
120826065439169952.png

2 minutes prieš, EK'ON parašė:

Siuo atveju galima, nes Norgei viskas brangiau. Tad Geda lietuvai ir jos savanaudiskumui.

Tai kas, kad brangiau? Bet gal algos 5 kartus atitinkamai didesnės, nei Lietuvoje? Aš gaudamas norvegijos algą galiu nusipirkt 10 PS4 lietuvoje ir dar pragyvent norvegijoj iki kitos algos. Nėra jokio tikslo dabar diskutuoti apie vienos ar kitos šalies ekonomiką, tačiau Lietuvos su Norvegija lygint jokiais būdais negalima.

Dabar, Fantazistas parašė:

Tai kas, kad brangiau? Bet gal algos 5 kartus atitinkamai didesnės, nei Lietuvoje? Aš gaudamas norvegijos algą galiu nusipirkt 10 PS4 lietuvoje ir dar pragyvent norvegijoj iki kitos algos. Nėra jokio tikslo dabar diskutuoti apie vienos ar kitos šalies ekonomiką, tačiau Lietuvos su Norvegija lygint jokiais būdais negalima.

Taip, bet as nesakau nieko apie algas. O sakau apie kainos skirtuma prie elektronikos. 

LT: PS4 500gb 230e   alga:  1000-1900EUR

NO: PS4 500gb 150e    alga:    Arhitekto: 55.000KR   - 5500EUR

Matai skirtuma?

e04d4df8b9e8509721d1b960f83045e0162.png

6'4

prieš 2 valandas(-ų), EK'ON parašė:

Taip, bet as nesakau nieko apie algas. O sakau apie kainos skirtuma prie elektronikos. 

LT: PS4 500gb 230e   alga:  1000-1900EUR

NO: PS4 500gb 150e    alga:    Arhitekto: 55.000KR   - 5500EUR

Matai skirtuma?

Nu tu nebejuokauk.. :D Architekto alga lietuvoje irgi gali būt 5500€ ir lietuvos algą paėmei velnias žino kieno.. + rask norvegijoj naują PS4 už 150€. Net per black friday kainavo virš 2000 NOK. O elektronika tiek norvegijoj, tiek lietuvoje beveik vienoda, labai mažas skirtumas tarp kainų.

Prieš 1 valandą, Fantazistas parašė:

Nu tu nebejuokauk.. :D Architekto alga lietuvoje irgi gali būt 5500€ ir lietuvos algą paėmei velnias žino kieno.. + rask norvegijoj naują PS4 už 150€. Net per black friday kainavo virš 2000 NOK. O elektronika tiek norvegijoj, tiek lietuvoje beveik vienoda, labai mažas skirtumas tarp kainų.

Radau site lietuvių kur raso atlyginimus skirtingu arhitektu firmu. Ir buna kartais sale'ai. Elkjøp ar poweri man rods kainavo 150€. Nevisada jie buna bet jau 3 kart maciau su tokia kaina. 

6'4

prieš 13 valandas(-ų), EK'ON parašė:

Radau site lietuvių kur raso atlyginimus skirtingu arhitektu firmu. Ir buna kartais sale'ai. Elkjøp ar poweri man rods kainavo 150€. Nevisada jie buna bet jau 3 kart maciau su tokia kaina. 

Dude, nu su kainom tai rimtai nevelk čia norvegijos, jei kas nepatinka tai iš ten ir pirk, aš iš lietuvos pirkau, mokėjau apie 380eur vien tik už ps su LBP tuom, ir taip jau pigiau grybo atrodo atiduodu, bet vistiek kažkam netinka :D 

120826065439169952.png

prieš 14 valandas(-ų), EK'ON parašė:

Nori pasakyt, kad lietuvoj architekto alga siekia tik 1000€? Žinoma tiek sieks, jei tu žiūri darbo biržos statistiką, o ne privačių kompanijų, kurios moka daug didesnius atlyginimus to vertiems architektams.

Aš kartą irgi mačiau elkjop PS4 už 1000 virš kronų, bet čia buvo per praeitų metų black friday. Bet Norvegijoj įprastai PS4 nekainuoja 150€. Jei tikrai surasi už tokią kainą man pranešk, aš tikrai nupirksiu kelis ir perparduosiu Lietuvoj.

prieš 1 valandą, Fantazistas parašė:

Nori pasakyt, kad lietuvoj architekto alga siekia tik 1000€? Žinoma tiek sieks, jei tu žiūri darbo biržos statistiką, o ne privačių kompanijų, kurios moka daug didesnius atlyginimus to vertiems architektams.

Aš kartą irgi mačiau elkjop PS4 už 1000 virš kronų, bet čia buvo per praeitų metų black friday. Bet Norvegijoj įprastai PS4 nekainuoja 150€. Jei tikrai surasi už tokią kainą man pranešk, aš tikrai nupirksiu kelis ir perparduosiu Lietuvoj.

BERGEN ELKJØP. http://archata.lt/?p=7192 Cia radau.

Galbut tokios kainos tik Hordalande? :Ø

prieš 3 valandas(-ų), Zero LT parašė:

Dude, nu su kainom tai rimtai nevelk čia norvegijos, jei kas nepatinka tai iš ten ir pirk, aš iš lietuvos pirkau, mokėjau apie 380eur vien tik už ps su LBP tuom, ir taip jau pigiau grybo atrodo atiduodu, bet vistiek kažkam netinka :D 

AS apie tave nieko nesakau. As apie parduotuviu savanaudiskuma su tokiom kainom. 

Cia LT gauni mazesne alga. Bet kainos tokios pat kur algos 3x didesnes.

6'4

prieš 5 valandas(-ų), EK'ON parašė:

BERGEN ELKJØP. http://archata.lt/?p=7192 Cia radau.

Galbut tokios kainos tik Hordalande? :Ø

AS apie tave nieko nesakau. As apie parduotuviu savanaudiskuma su tokiom kainom. 

Cia LT gauni mazesne alga. Bet kainos tokios pat kur algos 3x didesnes.

Na dėl to tai tiesa.. Verslininkai neblogai sukas importuodami prekes :D 

120826065439169952.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2687 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Sukurti naują...